Osta Superautoelämyksesi elokuun ajotapahtumaan Kiikalassa 17.-18.8.!

Hääpäivälahjat

Hääpäivänä on upea tilaisuus muistaa puolisoa jollakin hauskalla yllätyksellä. Kun kaipaatte lisää yhteistä aikaa tai kipinää suhteeseen, suosittelemme hääpäivälahjaksi yhteistä elämystä, esimerkiksi romanttista, liikunnallista tai vauhdikasta kokemusta. Jotain sellaista, mistä itse nautitte. Jos hakusessa on romantiikka, illallinen ravintolassa ja erilaiset romantiikkapaketit hotelleissa tarjoavat irtiottoa arjesta. Tai miltä kuulostaisi yhteinen purjehdusretki tai kuumailmapallolento"Meille kahdelle" osiosta löydät elämyksiä, joissa saatte kahden keskeistä aikaa.

Selaa kategorioita
Näytetään: 174
Elämyksiä nähty 60 / 174

Mitä hääpäivälahjaksi?

Hääpäivä on täydellinen tapa katsoa taaksepäin upeimpia muistojasi ja samalla luoda myös uusia muistoja. Selaa yli 2000 elämyslahjan valikoimaa ja löydä jotain juuri teille, jotta tämä häiden vuosipäivä muistettaisiin!

Oletpa sitten viettänyt jo useita hääpäiviä tai juuri viettämässä ensimmäistäsi, hääpäivä on täydellinen hetki katsoa taaksepäin teidän kaunista yhteistä matkaanne. Mutta mitä sitten antaisit hääpäivälahjaksi - siinäpä vasta pulma?

Hääpäivän historia juontaa juurensa takaisin keskiajalle. Euroopan saksalaisilla alueilla mies kruunasi vaimonsa 25-vuotishääpäivänä hopealla, ja jos pari oli onnellinen elääkseen tarpeeksi kauan, kultainen seppele koristi heidän 50. vuosipäiväänsä, romanttista, eikö?

Eli 25-vuotispäivään liittyy hopea (hopeahäät) ja 50-vuotishääpäivään kulta (kultahäät). Sittemmin luetteloon on lisätty paljon muitakin virstanpylväitä: on paperia, puuta, tinaa, kristallia ja timanttia. Amerikassa listaa laajennettiin siten, että se sisälsi jokaisen ensimmäisen 20 vuoden avioliittovuoden ja sen jälkeen joka viides vuosi on erikoisvuosi.

Nämä samat hääpäivien nimitykset ovat käytössä edelleen ja ne ovat:
1. paperihäät / pumpulihäät

2. pumpulihäät / paperihäät
3. nahkahäät
4. keramiikkahäät / kukkahäät / hedelmähäät / kaarnahäät
5. puuhäät
6. sokerihäät / rautahäät
7. villahäät / kuparihäät
8. pronssihäät / kumihäät / messinkihäät
9. pellavahäät / pajuhäät / savihäät / keramiikkahäät / kromihäät / pronssihäät
10. tinahäät / posliinihäät
11. teräshäät
12. silkkihäät / kuparihäät
12 ½. kuparihäät / nikkelihäät
13. pitsihäät
14. norsunluuhäät
15. kristallihäät / lasihäät
20. posliinihäät / pronssihäät 
25. hopeahäät
30. helmihäät / norsunluuhäät
35. korallihäät / jadehäät
40. rubiinihäät
45. safiirihäät
50. kultahäät
55. smaragdihäät
60. timanttihäät
65. kruununtimanttihäät / kruununjalokivihäät / rautahäät / kruunuhäät
70. rautahäät / puuhäät
75. timanttihäät / rautahäät / peltihäät / briljanttihäät
80. platinahäät / tammihäät
85. kuukivihäät

Voisiko hääpäivälahja liittyä jotenkin hääpäivän nimitykseen ja teemaan? Tässäpä muutama idea ajattelusi tueksi. Kultahääpäivää voisi juhlistaa kultakasvonaamiolla, kultamenulla tai kullanhuuhdontalomalla. Nahka-, lasi tai keramiikkahäitä taas voisi juhlia osallistumalla aiheeseen liittyvään työpajaan tai kurssille: nahkatyöpaja, keramiikkakurssi ja lasinpuhallus.

Puuhääpäivän kunniaksi voisit muistaa puolisoasi lähtemällä majoittumaan puumajaan tai valitsemalla ekologisen puulahjan. Kuten näet, vain mielikuvitus on rajana! (Vinkki: Käytä hakutoimintoa, niin sinulla on mahdollisuus löytää kuhunkin aiheeseen liittyviä elämyslahjoja!)

Tee hääpäivästä ikimuistoinen ja hanki hääpäivälahjaksi elämys

Tervetuloa löytämään täydellinen hääpäivälahja rakkaallesi! Hääpäivä on erityinen päivä, jota juhlitaan vuosittain rakkauden merkeissä, ja mikä olisi parempi tapa juhlistaa sitä kuin unohtumattoman elämyksen kautta?

Hääpäivälahjojen valikoimamme tarjoaa laajan valikoiman elämyksiä, jotka sopivat kaikkiin budjetteihin ja makuun. Unohda perinteiset lahjat ja anna lahjaksi unohtumaton seikkailu tai rentouttava hetki kahden kesken. Tässä muutamia ideoita: 

Ammunta käsiaseilla: Koe jännitystä ja adrenaliinin virtausta yhteisessä ammuntakokemuksessa. Yhteinen ammuntaseikkailu on täydellinen tapa viettää laatuaikaa yhdessä!

Parihieronta: Rentoutukaa ja nauttikaa yhdessä parihieronnasta, joka virkistää kehoa ja mieltä. Tämä hemmotteluhetki antaa teille mahdollisuuden rentoutua ja nauttia toistenne seurasta.

Lasinpuhalluskurssi: Kokeilkaa yhdessä lasinpuhalluksen taitoa ja luokaa omat uniikit lasiesineenne, kuten maljakot tai juomlasit. Tämä luova elämys luo ikuisen muiston, joka ilahduttaa kodissanne vielä pitkään. 

Dinner in the Dark: Kokekaa aistillinen seikkailu syömällä pimeässä. Tämä elämys herättelee aistejanne ja tarjoaa unohtumattoman ruokailuhetken täynnä jännitystä ja yllätyksiä.

Karhujen bongausretki: Lähtekää viettämään seikkailullinen päivä luonnossa ja bongaamaan karhuja yhdessä ammattitaitoisen oppaan kanssa. Tämä seikkailu tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nähdä karhuja niiden luonnollisessa ympäristössä.

Yksilöllistä hemmottelua rakkaallesi: Jos haluat antaa lahjan, josta rakkaasi pääsee nauttimaan omassa rauhassa, valikoimastamme löytyy myös monia yksilöllisiä hemmotteluelämyksiä. Anna lahjaksi rentouttava hieronta, kauneushoito tai muu hemmottelu, joka antaa puolisollesi hetken omaa aikaa ja hyvinvointia.

Mielenkiintoisia ideoita hääpäivälahjaksi

Hääpäivän juhlinta ei olisi täydellinen ilman ainutlaatuista ja persoonallista lahjaa, joka kertoo rakkaudestasi ja välittämisestäsi. Tutustu valikoimaamme mielenkiintoisia ideoita hääpäivälahjaksi, jotka herättävät tunteita ja luovat ikimuistoisia hetkiä yhdessä.

Jos etsitte jotain seikkailullista ja adrenaliinia nostattavaa, valitse lahjaksi elämys, joka tarjoaa jännitystä ja unohtumattomia kokemuksia. Kokekaa yhdessä laskuvarjohyppy tai lähtekää seikkailulle kuumailmapallolla. Näiden elämysten avulla voitte luoda yhteisiä muistoja, jotka pysyvät mielessä ikuisesti.

Jos rakastatte taiteen ja luovuuden ilmaisua, valitse lahjaksi elämys, joka herättää sisäisen taiteilijanne. Osallistukaa yhdessä maalauskurssille tai piirustuskurssille, jossa voitte luoda omia taideteoksianne ja muistoja. Tämä lahja yhdistää teitä ja antaa tilaisuuden ilmaista luovuuttanne yhdessä.

Kaikista tärkeintä hääpäivässä on yhdessäolo ja rakkaus. Olipa valintasi sitten seikkailullinen elämys tai taiteellinen hetki, tärkeintä on, että vietätte aikaa yhdessä ja luotte uusia muistoja ja kokemuksia yhteisellä matkallanne.

Tutustu valikoimaamme ja löydä täydellinen hääpäivälahja, joka kertoo rakkaudestasi ja välittämisestäsi tavalla, joka jää mieleen ikuisesti!