Edulliset joululahjat

Joululahjoja voi hankkia myös edullisesti. Joululahjojen hankinnassa ajatus on tärkein. Vaihtoehtoja edullisiksi joululahjoiksi on monia. Päivä seikkailupuistossa, megazone, kartingajelu ja hohtogolfaus ovat hyviä ja edullisia joululahjoja aktiiviselle henkilölle. Näissä lahjoissa lahjan saaja pääsee itse tekemään ja touhuamaan. Terveydelle hyviä edullisia joululahjoja ovat muun muassa suolahoito ja infrapunasauna, joissa lahjan saaja saa nauttia ja rentoutua. Aikuiselle lahjaksi sopii myös tequila-tasting, jossa lahjan saaja oppii tequilan historiasta ja pääsee tutustumaan eri tequila-laatuihin ja makuyhdistelmiin.
Selaa kategorioita
Näytetään: 171
Elämyksiä nähty 60 / 171
Joululahjan antamisessa tärkeintä ei ole lahjan arvo vaan ajatus. Haluatko antaa erityisen joululahjan ilman, että kulutat siihen liikaa rahaa? Tässä kategoriassa edullisin joululahja on kymmenisen euroa ja kallein on reilun satasen. Löydät tästä hintahaarukasta yli 150 edullista joululahjaideaa. Sopisiko läheisellesi lahjaksi esimerkiksi ratsastuselämys, hohtogolf, karting-ajo, suppailu tai rentoutuskellunta? Tai miltä kuulostaisi esimerkiksi virtuaalitodellisuus, hieronta tai panimovierailu? Edullinenkin elämyslahja voi olla jännittävä ja ikimuistoinen! Budjetilla ei ole mitään väliä, sillä löydät taatusti ikimuistoisen elämyksen joululahjaksi myös edulliseen hintaan. Tsemppiä lahjan hankintaan!
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.