Joululahja serkuksille

Joulu on aikaa, jolloin muistamme läheisiämme erilaisin lahjoin, mutta joskus täydellisen lahjan ostaminen voi tuntua haastavalta. Haluat varmasti taata serkullesi ainutlaatuisen ja ikimuistoisen joulun. Omaperäisellä ja saajan toiveiden mukaisella lahjavalinnalla takaamme, että onnistut tässä. Suosittelemme, että kuuntelet serkkusi omia toiveita ja mieltymysten kohteita jo hieman etukäteen ja näin yllätät hänet täysin, kun hän lahjoja avatessaan löytää sieltä juuri sen unelman, jonka toteuttamista on salaa toivonut jo pitkään.
Tästä kategoriasta löydät varmasti ne parhaimmat ja toivotuimmat joululahjaideat. Elämyslahjakortti on varma valinta joululahjaksi niin serkulle kuin serkulle!
Selaa kategorioita
Näytetään: 831
Elämyksiä nähty 60 / 831

Joululahja serkulle - ravintolaelämys

Herkullinen ruokaelämys on suosittu elämyslahja - eikä ihme, sillä kaikkihan rakastavat ruokaa! Ruokaelämys sopii joululahjaksi kulinaristisia nautintoja arvostavalle serkulle. Myös erilaiset tasting-tilaisuudet, kuten vaikka panimovierailu, ja yhteistä tekemistä tarjoavat ruokakurssit ovat suosittuja ruokaelämyksiä. Persoonallinen ruokailu kerää aina iloiset kiitokset!


Joululahja serkulle - Erikoisillalliset

Illallinen pimeässä on ainutlaatuinen ja jännittävä ravintolakokemus, joka haastaa makuaistin aivan uudella tavalla. Tarjolla on taidokkaiden kokkien valmistamia herkkuja täysin pilkkopimeässä tarjoiltuna. Elämyksestä on nopeasti tullut yksi suosituimmista elämyslahjoista, ja jo tuhannet ruokaelämysten ystävät ovat ostaneet sen lahjaksi ympäri Eurooppaa.

Shitty Dinner illallis-show on pakko kokea, naurumaratoni on taattu. Illallisen aikana lahjansaaja nauttii gourmet-ruokaa upeissa puitteissa, mutta jotain on pahasti vialla. Palvelu reistaa, tarjoilijat ovat ammattitaidottomia ja ilmassa lentelee mitä pahimpia solvauksia - tervetuloa Shitty Dinner illalliselle! Illallisen päätähtinä ammattitaitoisten kokkien lisäksi toimivat ammattinäyttelijät. He pitävät huolen siitä, että lahjansaaja kokee luokattominta palvelua, jota on koskaan saanut. Tämä elämys ei sovi tiukkapipoisille! Shitty Dinner sopii humoristeille, jotka haluavat kokea uutta ja nauttia hyvästä ruoasta.

 

Lahjoja serkkullesi jouluksi - Extreme- ja adrenaliinielämykset

Mikäli etsit vauhdikasta joululahjaa ilmassa, maalla tai vedessä, kannattaa kurkata extreme-elämysten valikoimamme. Voit yllättää vauhtia ja vaarallisia tilanteita etsivän serkkusi jollakin huimalla lentoelämyksellä tai vaikka ajokokemuksella, jossa pääsee kiihdyttämään kaasu pohjassa. Meiltä löydät huimimmat lento-, vesi- ja ajoelämykset. Vaihtoehtoja riittää Tandemhypystä laskuvarjolla aina Ferrarilla kurvailuun ja paljon muuta! Valitse serkkullesi joululahja, jossa on adrenaliinia! 


Joululahja serkullesi - Elämyspaketti 

Etkö ole täysin varma mikä joululahja olisi serkullesi oikea valinta? Elämyspaketit ovat tällaiseen tilanteeseen erittäin hyviä! Niihin on koottu erilaisia elämyksiä, joista saaja saa valita mieleisimmän. Elämyspaketti on täydellinen joululahja serkulle, kun emme ole täysin varma mistä hän saattaa pitää. Aineettomat lahjat ovat tapa antaa lahjaksi kokemuksia ja muistoja. Elämyspaketteja löytyy erilaisia erilaisilla teemoilla, kuten Kulinaristin paketti, Mahtipaketti ja esimerkiksi Kauneuspaketti. Kulinaristin pakettiin olemme koonneet suosituimmat ravintolaelämykset herkkusuulle. Kauneuspaketti sisältää taas ihania hemmotteluhoitoja, hierontoja sekä rentoutumispaketteja. Elämyspaketti on takuuvarma valinta joululahjaksi!

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.