Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Esitys nukketeatterissa kahdelle

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Esitys nukketeatterissa kahdelle

Helsinki
2 henkilöä

30 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
30 €

Sukella satujen maailmaan

Nukketeatteri Sampo on koko kansan olohuone, josta löytyy jokaiselle jotakin. Teatterin monipuolinen ohjelmisto tarjoaa laadukasta nukketeatteria kaikenikäisille – tämä ei siis ole vain lasten juttu! Lahjan saaja pääsee myös nauttimaan Sampon satumaisen kahvilan antimista ja samalla tutustumaan teatterin gallerian vaihtuviin näyttelyihin sekä ihastelemaan esillä olevia nukkeja eri vuosikymmeniltä.

Mitä elämyslahja sisältää?

Esitykset elävät hetkessä, herättävät tunteita ja tarjoavat vuorovaikutuksellista yhdessäoloa kaikenikäisille. Sampon esityksissä käsitellään keskinäisen vuorovaikutuksen ja toisista välittämisen teemoja mielikuvituksen, ilon ja huumorin keinoin, kertoen tämä kaikki mukaansatempaavien tarinoiden musiikin ja runojen kautta. Kaikissa esityksissä tarjoillaan elävää musiikkia. Elämyslahja sisältää kaikkiaan:

  • Liput kahdelle hengelle Nukketeatteri Sampoon
  • Kahvi/tee/mehu ja leivonnainen molemmille teatterin kahvilasta 

Kenelle elämyslahja sopii?

Tämä elämys sopii mainiosti koko perheelle vauvasta vaariin, ja esityksistä kannattaakin lähteä nauttimaan yhdessä koko perheen voimin.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Tilaisuuden luonteen mukaisesti

Kesto

Riippuu näytelmästä.

Osallistujat

2 henkilöä.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Varaa paikat haluamaasi näytökseen. Kerro varauksen yhteydessä, että sinulla on Elämyslahjojen kautta saadut lahjaliput.
Lahjan saajan tulee esittää liput ennen näytöksen alkua teatterin lipunmyynnissä.

Huomaathan, että lippuja SampoSoikoon! -klubille ja Aikuisten Sampo! -esityksiin ei voi ostaa Elämyslahjojen kautta.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.