Osta Superautoelämyksesi elokuun ajotapahtumaan Kiikalassa 17.-18.8.!

Naistenpäivälahja äidille

Onko äidilläsi synttärit tulossa vai etsitkö äitienpäivälahjaa? Äideistä parhain eli oma äitisi, ansaitsee välillä pienen irtautumisen arjen askareista ja kiireistä. Voit toteuttaa äidin haaveet elämyslahjan avulla. Anna paras lahja äidille!

Lahja voi olla rentouttava elämys, kuten klassinen hieronta tai rentoutuskellunta, tai jotain repäisevää, kuten sukelluskokeilu tai Illallinen pimeässä. Parhaimmassa tapauksessa näiden elämysten joukosta voi äidille löytyä vaikkapa uusi harrastus. Mikäs sen hienompaa kuin antaa lahja, jonka äiti muistaa vielä pitkään sen antamisen jälkeen. Katso myös lahja naiselle.

Selaa kategorioita
Näytetään: 812
Elämyksiä nähty 60 / 812

Parhaat lahjat äidille

Jos etsit mahtavaa lahjaa, jota äitisi tulee rakastamaan, olet saapunut oikeaan paikkaan! Rentouttavista hemmotteluhoidoista jännittäviin illallisiin ja muihin erikoisiin elämyksiin, Elämyslahjat tarjoaa jokaiselle äidille sopivia lahjaideoita.

Rentouttava lahja äidille

Varma tie äidin sydämeen on auttaa häntä rentoutumaan ja nauttimaan rentouttavasta hetkestä. Kylpyläpaketit tarjoavat täydellisen rauhoittumishetken äidille, joka on aina liikkeellä. Tarjoa hänelle pieni, mutta suuri hetki ja keino paeta arkisesta kiireestä lyhyeksi aikaa. Äitisi voisi hyötyä keskeytymättömästä rauhasta, jolloin hemmottelu hierontapöydässä tai kelluntatankki olisi varma lahjavalinta. Tai ehkä nuorentava kasvohoito ja ylellinen pedikyyri ajavat asiansa.

Jännittävä lahja äidille

Jos äitisi on tyyppi, jonka täytyy saada sydän hakkaamaan ja adrenaliini virtaamaan, niin seikkailulahjat ovat hänelle sopiva valinta. Voit lahjoittaa hänelle hurjan rallikyydityksen tai ajokokemuksen ratissa itse. Jos mietit jotain hieman erilaista ja jännittävää, saatat jopa antaa äidillesi ainutlaatuisen lahjan laskuvarjohyppyyn tai benjihyppyyn. Mitä tahansa valitsetkaan, äitisi tulee hymyilemään korvasta korvaan avatessaan lahjasi.

Täydellinen lahja äidille

Anna äidillesi täydellinen lahja! Annoit äidillesi minkä tahansa elämyslahjan, hän tulee muistelemaan kokemustaan yhä uudestaan ja uudestaan. Anna Elämyslahjojen auttaa sinua antamaan äidillesi unohtumaton lahja ja juhlia ihmenaista, joka on yksi elämäsi tärkeimmistä henkilöistä.