Pääsiäislahjat miehelle

Pääsiäinen on täynnä taikaa pääsiäismunineen, virpomisineen ja pääsiäispupun bongailuineen. Pääsiäinen on myös täynnä yhteistä aikaa ja muistoja, jotka jäävät mieleen pitkäksi aikaa. Aikuisen pääsiäinen keskittyy yhteiseen aikaan ja yhdessäoloon, pääsiäissuklaan jakamiseen toisen kanssa ja rauhoittumiseen yhdessä läheisten kanssa. Elämästä löytyy yleensä miehiä eri muodoissa, ja heidän merkityksensä on monille suuri. Pohditko miten voisit pääsiäisen kunniaksi yllättää heidät? Rauhoittumisen ja suklaan lisäksi voit ilahduttaa elämäsi miehiä tekemisellä, jonka myötä he voivat päästä kokemaan jotain uutta! Anna lahjaksi muistoja ja tarinoita, joita muistella tulevina pääsiäisinä!
Selaa kategorioita
Näytetään: 131
Elämyksiä nähty 60 / 131

Pääsiäislahja miehelle - mitä ostaa?


Pääsiäinen on mainio aika ilahduttaa läheisiä ja tärkeitä ihmisiä. Mitäpä jos suklaan ja narsissien sijaan valitsisit pääsiäisen ajan ilahduttajaksi elämyksen? Yhteinen elämys jää mieleen tuleviin pääsiäisiin asti, ja kokemusten myötä voit jopa aloittaa aivan uuden pääsiäisperinteen, jolla irtautua arjen rutiineista. Erityisesti elämän läheiset miehet ansaitsevat ilahdutusta, ja mikä olisikaan parempi keino kuin yhdessä koettu elämys? Parhaat kokemukset tulevat sydämestä - mieti mikä yllättäisi miehen tänä pääsiäisenä ja saisi leveän hymyn kasvoille, ja joka jäisi mieleen vielä pitkäksi aikaa. Kiinnostaako häntä vaikkapa pistooliammunta, jossa pääsisi kokeilemaan taitojaan ampujana turvallisissa olosuhteissa? Moni meistä on varmasti haaveillut mestariampujan taidoista, joten miksi et antaisi mahdollisuutta siihen? Tai jos sopivampi olisi rauhallinen illallinen hienossa ravintolassa, on valittavissasi lukuisia vaihtoehtoja joissa nauttia gourmet-ruoasta ja yhteisestä ajasta. Ja mikäli edelleen kaipaat ruokailuusi vaihtelua, on vaihtoehtona myös esimerkiksi huikea Magic Dinner, jossa pääsette ruokailun yhteydessä nauttimaan taianomaisista tempuista ja joihin pääset halutessasi myös osallistumaan!

Jos haluaisit muistoja jättävää tekemistä josta saisitte haltuunne myös aineellista muisteltavaa, on oiva vaihtoehto yhteisen lasiesineen puhallus lasinpuhalluskurssilla. Yhteistyötä tehden voitte valmistaa kauniin lasiesineen, jonka kautta muistella erilaista pääsiäiskokemusta vielä vuosien päästä.

Oli juuri sinun elämäsi miehelle sopiva lahja mikä tahansa, meiltä löydät laajan ja monipuolisen valikoiman erilaisia elämyksiä - valitse sopivin pääsiäislahja hänelle!

Mitä lahjaksi miehelle pääsiäisenä?


Kaipaavatko elämäsi miehet vaihtelua arjen rutiineihin ja askelta pois oravanpyörästä? Valikoimastamme löytyy lukuisia oivallisia vaihtoehtoja jännitykseen ja uusiin kokemuksiin myös niille, joille virpominen ja pääsiäisen hiljentyminen eivät tunnu luontevilta. Miten olisi upea superautoelämys Kiikalan lentokentällä lähipiirin hurjapäälle? Pääsiäislahja miehelle on täynnä mahdollisuuksia - kokemukset ovat tervetulleita niin niille jotka haluavat rauhallisempia kokemuksia kuten miesten kasvohoidon, kuin niillekin jotka haluavat koetella rajojaan esimerkiksi Fööni-tuulitunnelissa. Jos valinnanvaikeus yllättää, voit turvautua laajaan valikoimaan erilaisia elämyspaketteja, joissa valitset vain aihepiirin - lahjansaaja saa tehdä lopullisen valinnan itse! Miehen elämyspaketista löydät yli 40 hienoa elämysvaihtoehtoa, joista jokaisen kokeminen olisi ilahduttavaa. Kokemus yhdessä tai yksin on lahja joka jää muistoihin pitkäksi aikaa, ja tuo vielä seuraavinakin pääsiäisinä hymyn kasvoille. Olipa lähipiirisi mies luonteeltaan rauhallisempi tai hurjapäisempi, löydät valikoimasta parhaat lahjat hänen ilahduttamisekseen. Avaa pääsiäisenä ovi uusiin kokemuksiin - Elämyslahjalla onnistut aina!

Lahja poikaystävälle pääsiäisenä - mitä ostaa?


Oivin tapa yllättää miesystävä on tuomalla tämä mukavuusalueen ulkopuolelle erilaisin keinoin. Onko tämä tottunut siihen, että pääsiäisen ainoa jännitysmomentti on ovella käyvät virpojat ja erilaiset täytesuklaat? Tee siihen muutos! Mitäpä jos tänä vuonna pääsiäislahja miesystävälle olisikin jokin uusi ja jännittävä kokemus, jonka voisitte parhaimmillaan kokea yhdessä? Luo arjen keskelle uusia elämyksiä ja kokemuksia, ja saa aikaan yhteisiä pitkälle kantavia muistoja. Pidempään paussiin arjesta löydät valikoimastamme lukuisia hykerryttäviä romantiikkapaketteja Tallinnassa, joiden avulla pääsette nauttimaan hyvästä ruoasta, nähtävyyksistä ja hotellista kahden kesken. Vai olisiko sopivampi jokin aktiviteetti, kuten esittelykurssi pienlentokoneella? Tai jos haluaisit nostattaa teidät yhdessä ilmojen halki liitämään, miten olisi esittelylento kahdelle Eurassa?

Mikäli haluaisit pitää jalat tasaisesti maassa, on hyvä vaihtoehto irtiottoon myös kirveenheitto, jonne voitte ottaa mukaan vaikkapa ystäväpariskunnan! Jos kuitenkin kaipaat elämäsi miehelle ja itsellesi rauhallista hetkeä yhdessä, valitse vaikkapa mikä tahansa Elämyslahjojen mahtavista kulinaristisista elämyksistä - esimerkiksi vaikuttava Illallinen pimeässä, tai räväkämpään menoon hauska Shitty Dinner. Kokit hoitavat kaiken, ja itse saatte vain nautiskella ruoasta ja palvelusta yhdessä improvisoidun komedian parissa. Mitä tahansa pääsiäiseksi haluaisitkin, löydät valikoimasta varmasti vaihtoehtoja.

Päädyitpä mihin tahansa vaihtoehtoon, on tuloksena varmasti ilahdus ja ikimuistoinen hetki! Tuo pääsiäiseenne uutta sävyä kokemuksilla ja elämyksillä, jotka ilahduttavat vielä pitkään!