Pääsiäislahjat vanhemmille

Pääsiäinen on juhla, joka symboloi uutta alkua ja uutta elämää. Se on myös tilaisuus viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa. Jokainen haluaa antaa vanhemmilleen jotain erityistä pääsiäiseksi, mutta valinnan tekeminen voi olla vaikeaa. Elämyslahjat on loistava tapa yllättää vanhemmat ja antaa heille unohtumaton kokemus.
Selaa kategorioita
Näytetään: 157
Elämyksiä nähty 60 / 157

Millainen lahja vanhemmille pääsiäisenä?


Jos haluat antaa vanhemmillesi lahjan, joka vie heidät pois arjesta ja antaa heille mahdollisuuden rentoutua ja nauttia toistensa seurasta, hyvä vaihtoehto on lahjakortti viikonloppulomaan. Meillä on laaja valikoima erilaisia hotellipaketteja ja kylpyläpaketteja eri puolilla Suomea ja Viroa. Voit valita paketin, joka sisältää majoituksen, aamiaisen ja erilaisia aktiviteetteja, kuten kylpylä- tai hierontapalveluita.

Jos vanhempasi ovat seikkailunhaluisia ja haluavat kokea jotain uutta, voit harkita aktiivisempia elämyksiä. Löydät meiltä laajan valikoiman erilaisia aktiivielämyksiä, kuten tandemhyppyjä, moottorikelkkasafareita ja ratsastusretkiä. Tämä on lahja, joka antaa vanhemmillesi mahdollisuuden kokea jännitystä ja adrenaliinia samalla kun he luovat unohtumattomia muistoja yhdessä.

Jos et ole varma siitä, millainen lahja sopisi vanhemmillesi parhaiten, voit harkita elämyspaketin ostamista. Meille kahdelle -elämyspaketti on ihana valinta, sillä kaikki siinä olevat vaihtoehdot ovat suoraan kahdelle ja näin vanhempasi pääsevät viettämään kahdenkeskeistä aikaa. Elämyspaketilla vanhempasi saavat itse päättää mitä haluavat kokea ja se on voimassa peräti 3 vuotta! Tämän helpommaksi ei lahjan ostaminen mene.

Lasinpuhallus voi olla erinomainen pääsiäislahja vanhemmille, koska se tarjoaa mahdollisuuden kokea uusia asioita ja kehittää luovuutta yhdessä. Lasinpuhallus on myös hyvä tapa rentoutua ja keskittyä hetkeen, mikä voi auttaa lievittämään hektisen arjen stressiä. Itse elämyksen lisäksi, siitä jää kotiin kaunis taideteos muistuttamaan tuosta yhteisestä hetkestä.

Huonepakopelit ovat erittäin suosittuja vuosi toisensa jälkeen. Ne ovat haastavia ja jännittäviä pelikokemuksia, joissa pelaajat joutuvat ratkomaan pulmia ja vihjeitä tietyssä teemallisessa huoneessa, jotta he voivat lopulta paeta sieltä aikarajan sisällä.
Huonepakopeli on erinomainen lahjaidea vanhemmille, sillä se tarjoaa heille tilaisuuden nauttia yhteisestä ajasta ja hauskasta aktiviteetista yhdessä. Huonepakopeli on myös loistava tapa testata heidän kykyään toimia yhdessä ja ratkaista ongelmia, mikä voi edistää heidän kommunikaatiotaan ja tiimityöskentelytaitojaan.

Mitä ostaa pääsiäisenä lahjaksi vanhemmille?


Elämyslahjat ovat loistava tapa yllättää ja ilahduttaa vanhempiasi pääsiäisenä. Elämykset tarjoavat unohtumattomia kokemuksia, jotka jäävät mieleen pitkäksi aikaa. Lisäksi, Elämyslahjat ovat ympäristöystävällinen vaihtoehto perinteisille lahjoille, jotka voivat aiheuttaa hukkaa ja ympäristökuormitusta. Joten skippaa tänä vuonna suklaa ja kukat, ja panosta elämyksiin!
Meiltä löytyy laaja valikoima erilaisia elämyksiä, kuten ravintolalahjakortteja, viikonloppumatkoja ja lahjakortteja aktiviteetteihin. Valitse elämyslahja, joka sopii vanhempiesi mieltymyksiin ja luo heille unohtumattomia muistoja yhdessä. Avoin lahjakortti on myös hyvä vaihtoehto, jos et ole varma siitä, mikä elämys sopii vanhemmillesi parhaiten.

Jos vanhempasi ovat kiinnostuneita hyvinvoinnista ja rentoutumisesta, voit valita heille esimerkiksi hemmotteluhoitoja, kylpyläpäiviä tai joogatunteja. Elämykset ovat myös hyvä tapa tutustua uusiin paikkoihin ja maisemiin, nimittäin valikoimastamme löytyy myös mielenkiintoisia kävelykierroksia.

Yksi pitkäaikainen suosikkielämys on Illallinen pimeässä. Tämän illallisen aikana osa ravintolasta pimennetään täysin, jolloin ruokailu tapahtuu pilkkopimeässä. Tämän ansiosta muut aistit herkentyvät, jolloin illallisen kokee täysin aivan eri tavalla. Illallinen pimeässä on täydellinen valinta, kun halutaan poikkeuksellista, arjesta erottuvaa tekemistä, menemättä kuitenkaan liian extremeen.

Valikoimastamme löytyy myös edullisempia elämyksiä, jotka tuottavat kuitenkin paljon iloa! Pienempää tekemistä voisi olla: hohtogolfaus, se on hauska ja viihdyttävä aktiviteetti, joka yhdistää perinteisen golfkokemuksen hauskaan valaistukseen ja tunnelmaan. Hohtogolf on erinomainen lahjaidea vanhemmille, jotka kaipaavat hauskaa ja erilaista tekemistä arjen keskelle. Se tarjoaa mahdollisuuden nauttia yhteisestä ajasta ja hauskasta aktiviteetista yhdessä. Hohtogolf on myös helppo järjestää, sillä se ei vaadi erityistä varustelua tai taitoja. Lisäksi vanhempasi voivat leikkimielisesti ottaa kilpaa puttaustaidoillaan! Suppailu, jossa pääsee nauttimaan rauhasta, romantiikasta ja kauniista maisemista – mikä olisikaan mukavampi tapa viettää kaunis kesäpäivä! Joogatunti on hyvin dynaamista, kuntoa kohottavaa ja antaa keholle mahdollisuuden palautua luonnolliseen notkeuteensa. Savusaunaelämys Sipoonjoen perinnesaunassa on asia joka täytyy kokea. Perinnesauna tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen savusaunassa, jossa kylpeminen vie ikiaikaisen suomalaisen saunomisperinteen ytimeen. Saunan metisistä löylyistä voi pulahtaa raikkaaseen kylmävesialtaaseen, tai nautiskella Sipoonjoen metsäisistä rannoista lämpimässä altaassa.