Lahjat Turku

Elämyslahjat Turussa lisääntyvät koko ajan. Valikoimastamme löytyy vaihtoehtoja niin yksin nautittavista elämyksistä yhdessä koettaviin elämyksiin. Elämys Turussa voi olla melkein mitä vain: huonepakopeli, Illallinen pimeässä, Flowparkkaus tai vaikkapa tanssitunti.

Jos Turku on lahjansaajan kotikaupunki, voit helposti valita jonkin kivan elämyksen sieltä. Vauhdikkaalle persoonalle sopii hurjat vesielämykset, kuten vaikka vesijettiajelu. Rauhallisia ja rentouttavia elämyksiä löytyy myös! Hemmottele lahjansaajaa Suklaahieronnalla tai herkullisella ravintolalahjakortilla. 

Selaa kategorioita
Näytetään: 119
Elämyksiä nähty 60 / 119
Onko lahja hakusessa Turun seudulta? Tai etsitkö hauskaa tekemistä Turussa? Elämyslahjojen valikoimasta löytyy 100 elämystä Turussa. Suosituimpia elämyksiä Turun seudulla ovat illallinen pimeässä, kertakäynti twerk-tanssitunnille ja Extreme Life Flyboard. Turusta löytyy myös useita hemmotteluelämyksiä, esimerkiksi klassinen ja kuumakivihieronta, aromaterapia, intialainen päähieronta, ruusuhoito ja suklaahieronta. Millaista hemmottelua lahjan saaja kaipaa?

Olisiko hemmottelun sijaan hakusessa aktiivisempi elämyslahja Turussa? Jos lahjan saajan elementti on vesi, suosittelemme hauskaa vesielämystä. Turun vesielämyksien joukosta löytyy muun muassa banaaniveneajelu, vesijettivuokraus, flyboard ja kylpytynnyrin vuokraus. Jos lentäminen on enemmän lahjan saajan mieleen, valitse lahjaksi tandemlento varjoliitimellä. Perheelle, kaveri- tai työporukalle suosittelemme Rallycross Event -ajoelämystä, huonepakopeliä, kuplafutista tai äänimaljahoitoa.
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.