Osta Superautoelämyksesi elokuun ajotapahtumaan Kiikalassa 17.-18.8.!

Ylioppilaslahjaideat

Ylioppilasjuhlat lähestyvät ja lahjaideat hukassa? Keräsimme yhteen ylioppilaslahjaideoita, jotka helpottavat lahjan löytämistä. Tervetuloa tekemään ylioppilaslahjalöytöjä!

Elämyslahjojen laajasta valikoimasta löytyy lahja jokaiselle valmistuneelle. Ylioppilasjuhlien lahjaideat vaihtelevat hemmottelevista hoidoista ja ruokaelämyksistä erilaisiin kursseihin ja jännittäviin lento-, vesi- ja ajoelämyksiin. Mikä parasta, suureen osaan elämyksistä voi mennä yhdessä kavereiden kanssa. Tällöin ylioppilaslahjasta syntyy yhteinen kokemus, josta puhutaan vielä pitkään.

Selaa kategorioita
Näytetään: 676
Elämyksiä nähty 60 / 676

Mitä lahjaksi ylioppilaalle?

Valitse tuoreelle ylioppilaalle ja lukion päättävälle uskomaton ylioppilaslahja. Elämyksen antaminen ylioppilaslahjaksi on paras tapa palkita tuore ylioppilas ja osoittaa hänelle kuinka ylpeä olet hänen saavutuksestaan. Minkä elämyksen sinä valitset ylioppilaalle?

Ylioppilaslahjaideoita jokaiselle nuorelle

Jos etsit ylioppilaslahjoja, joita tuore ylioppilas voi kokea yhdessä tärkeiden ihmisten kanssa, esimerkiksi huonepakopeli sopii hyvin yhdessä koettavaksi. Paras tapa rentoutua opiskelustressin jälkeen, on jokin mahtavista hemmotteluhoidoistamme. Esimerkiksi rentoutuskellunta tai Dermalogica-kasvohoito sopisi nuorelle erityisen hyvin. Selaa ylioppilaslahjaideoitamme tästä kategoriasta.

Elämyksellinen lahja ylioppilaalle

Haluaisitko hemmotella tuoretta ylioppilasta extreme-elämyksellä? Hemmottele hurjapäätä todellisella seikkailulla! Jännitystä etsivät ja riskinottajat elävät juuri nyt elämänsä parasta aikaa. Lähetä ylioppinut hyppäämään Suomen korkein benjihyppy Helsingissä tai laskeutumaan köyden varassa mäkihyppytornista Jyväskylässä. Hurjapäälle sopii erinomaisesti myös rallikyyditys, Ferrari-kyyditys tai tandemhyppy.