Osta ajoelämyksesi seuraavaan Superautotapahtumaan Kiikalassa!

Ylioppilaslahjavinkit

Ylioppilasjuhlat lähestyvät ja lahjavinkit ovat vielä etsinnässä? Ei hätää, keräsimme yhteen ylioppilaslahjavinkkejä, jotka auttavat sinua löytämään sopivan ylioppilaslahjan helposti ja nopeasti. 

Elämyslahjojen laajasta valikoimasta löydät lahjan jokaiselle tuoreelle ylioppilaalle. Ylioppilaslahjavinkit vaihtelevat aina hemmottelulahjakorteista ja makunautinnoista erilaisiin kurssielämyksiin ja jännittäviin extreme-kokemuksiin. Voit myös yllättää ylioppilaan avoimella elämyslahjakortilla, jolla hän saa itse valita mieluisan elämyksen. 

Selaa kategorioita
Näytetään: 739
Elämyksiä nähty 60 / 739

Parhaat lahjavinkit ylioppilaalle

Lukio ohi ja ylioppilastutkinto taskussa, kyllä kelpaa hymyillä! Ylioppilastutkinnon viimeisteleminen ja lukio-opintojen valmiiksi saattaminen on kaiken juhlimisen arvoista. Tämä on myös loistava hetki koota yhteen perhe ja läheiset ja juhlia uutta lukua ylioppilaan elämässä. 

Ylioppilaslahjavinkkejä jokaiselle ylioppilaalle

Ylioppilaslahjan suhteen on hyvä laittaa niin sanotusti kaikki panokset peliin ja antaa mieleenpainuva lahja ylioppilaalle. Ylioppilas ansaitsee tämän suuren saavutuksen kunniaksi upean palkinnon. Puhumme nyt sellaisesta ylioppilaslahjasta, joka saa tuoreen ylioppilaan suun leveään hymyyn ja sukat pyörimään jaloissa (esimerkiksi benjihyppy tai laskuvarjohyppy). Hankkimalla ylioppilaalle elämyslahjan, voit osoittaa, miten ylpeä olet hänestä ja hänen suuresta saavutuksestaan. Olemme keränneet tälle sivulle mitä mahtavimpia ylioppilaslahjavinkkejä. 

Herkullinen elämyslahja ylioppilaalle

Vuosia kestäneiden lukio-opintojen ja kouluruokailun jälkeen ei ole olemassa mahtavampaa tapaa hemmotella tuoretta ylioppilasta, kuin antaa hänelle lahjaksi maistuva ruokaelämys. Perinteinen illallinen ravintolassa on aina varma valinta ylioppilaslahjaksi, mutta jos haluat hankkia jotain todella erityistä, harkitse tavallisesta poikkeavaa illalliskokemusta: kuten illallinen pimeässä, Shitty Dinner tai Magic Dinner. Näillä illallisilla voi sattua ja tapahtua kaikkea ihmeellistä ja hauskaa!