Lahjat työporukalle

Tarjoamme unohtumattomia elämyksiä kaikille ryhmille, myös työporukoille. Yhteisen tekemisen parissa työmurheet voi ansaitusti painaa hetkeksi taka-alalle ja keskittyä vain nauttimaan hyvästä seurasta ja tunnelmasta! Oli työporukkanne sitten vauhtia ja villityksiä tai rentoutumista kaipaavaa sorttia, jokaiselle löytyy sopiva elämys. Jos et ole varma lahjasta, voit hankkia lahjakortin.

Selaa kategorioita
Näytetään: 274
Elämyksiä nähty 60 / 274
Kaipaatteko yhteistä tekemistä työporukalla? Nyt on aika karistaa työpaikan tomut, vaihtaa vapaalle ja nauttia työporukan seurasta jossain muualla kuin työpaikalla. Työporukan kanssa yhdessä vietetty aika virkistää, rentouttaa ja kohottaa ryhmähenkeä. Lähtekää risteilylle Helsingin saaristoon RIB-kumiveneellä, osallistukaa olutkoulutukseen tai pelatkaa porukalla jännittävä huonepakopeli. Lahjat työporukalle -kategoriasta löydät yli 200 lahjaideaa, jotka sopivat työporukalle kuin työporukalle.

Suosittuja elämyksiä työporukoille ovat erilaiset ruokaan ja juomaan liittyvät elämykset. Ravintolaillallinen on aina onnistunut vaihtoehto, mutta jos se tuntuu liian perinteiseltä voisi Shitty Dinner, Haunted Dinner tai Illallinen pimeässä tarjota haluttua vaihtelua. Myös ruoka ja juoma -kurssit ovat työporukoille mainioita vaihtoehtoja. Kurssilla pääsee itse osallistumaan ruuan tai juoman valmistukseen. Suosittuja kurssielämyksiä ovat kokkikoulu, vegaaniruokakurssi, drinkkikoulutus, raakasuklaatyöpaja ja vegaaninen leivontakurssi.
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.