Ensimmäinen hääpäivälahja

Ensimmäinen hääpäivä on aina erityinen ja se ansaitsee unohtumattoman lahjan! Kokosimme tälle sivulle lahjaideoita, jotka soveltuvat ensimmäiseen hääpäivään eli pumpulihäihin tai paperihäihin. Tutustu laajaan valikoimaamme ainutlaatuisia ensimmäisiä hääpäivälahjoja, jotka vahvistavat rakkautta ja luovat mieleenpainuvia muistoja. Valitse esimerkiksi romanttinen illallinen, kylpyläloma tai yöpyminen lasi-iglussa. Tee ensimmäisestä hääpäivästänne ikimuistoinen Elämyslahjojen avulla!
Selaa kategorioita
Näytetään: 183
Elämyksiä nähty 60 / 183

Mitä hankkia ensimmäiseksi hääpäivälahjaksi?

Ensimmäinen hääpäivä on erityinen hetki, joka ansaitsee unohtumattoman huomionosoituksen. Olitpa sitten etsimässä lahjaa puolisollesi tai läheiselle pariskunnalle, olemme koonneet valikoiman ikimuistoisia elämyslahjoja, jotka vahvistavat pariskunnan rakkautta ja antavat heille mahdollisuuden luoda unohtumattomia hetkiä yhdessä.

Valitse teille sopivin lahja ja juhlistakaa yhteisen taipaleenne ensimmäistä merkkivuotta unohtumattomin elämyksin. Rakkaus ja lämpö välittyvät parhaiten yhteisissä hetkissä, jotka jäävät sydämiimme ikuisesti!

Ensimmäinen hääpäivä - mielenkiintoisia lahjaideoita

Ensimmäisen hääpäivälahjan hankkiminen on mukava ja ikimuistoinen tapa juhlistaa merkittävää päivää. Valinta riippuu tietysti siitä, millaiset mieltymykset ja harrastukset ensimmäistä hääpäiväänsä viettävällä pariskunnalla on. Tässä on muutamia ehdotuksia hääpäivälahjaksi Elämyslahjojen valikoimasta:
 • Romanttinen illallinen: Varaa lahjaksi romanttinen illallinen hienossa ravintolassa. Voitte nauttia herkullisesta ruoasta ja viettää laatuaikaa yhdessä ensimmäisenä hääpäivänänne.
 • Kuumailmapallolento: Kuumailmapallolento tarjoaa upeita näkymiä maisemasta ja seikkailumieltä. Yhteinen lento voi olla ikimuistoinen ja romanttinen kokemus.
 • Panimovierailu tai tislaamokierros: Jos molemmat nauttivat hyvästä juomasta, voitte osallistua yhdessä panimovierailulle tai tislaamokierrokselle.
 • Wellness-paketti: Rentouttava kylpylä- tai wellness-paketti voi tarjota teille mahdollisuuden rentoutua ja hemmotella itseänne yhdessä.
 • Kurssielämys: Jos olette kiinnostuneita taiteesta tai kokkauksesta, voitte valita yhteisen kurssin, jossa pääsette oppimaan uusia taitoja yhdessä.
 • Seikkailupuistokokemus: Jos olette seikkailunhaluisia, valitse ensimmäiseksi hääpäivälahjaksi seikkailupuistokokemus.
 • Valokuvaus: Varatkaa ammattivalokuvaaja, joka ottaa teistä upeita kuvia ensimmäisen hääpäivänne kunniaksi.
 • Matkalahjakortti: Jos haluatte lähteä yhteiselle lomamatkalle, matkalahjakortti on erinomainen valinta!
Tärkeintä on valita lahja, joka sopii juuri teidän kahden mieltymyksiin ja joka antaa mahdollisuuden viettää laatuaikaa yhdessä. Muistakaa, että hääpäivälahja voi olla ennen kaikkea symbolinen ele, joka osoittaa rakkauttanne ja arvostustanne toisianne kohtaan.

Ensimmäinen hääpäivälahja - mitä ostaa?

Kun ensimmäinen hääpäivä lähestyy, on aika löytää ikimuistoinen lahja, joka juhlistaa avionnenne ensimmäistä vuosipäivää. Elämyslahjat tarjoavat täydellisen tavan luoda yhteisiä muistoja ja nauttia unohtumattomista hetkistä yhdessä. Jos pohdit, mitä ostaa puolisollesi ensimmäiseksi hääpäivälahjaksi, olet oikeassa paikassa! Olemme koonneet valikoiman ainutlaatuisia ja romanttisia elämyksiä, jotka tekevät ensimmäisestä hääpäivästänne unohtumattoman.

Tutustu ainakin näihin elämyksiin:

Igluyöpyminen ensimmäiseksi hääpäivälahjaksi

Igluyöpyminen voi olla erinomainen lahja ensimmäisenä hääpäivänä monestakin syystä, jotka tekevät siitä ikimuistoisen ja romanttisen kokemuksen:
 • Ainutlaatuinen ja erikoinen elämys: Iglumajoitus on harvinaislaatuinen elämys, joka poikkeaa perinteisistä hotelliyöpymisistä. Se tarjoaa mahdollisuuden kokea jotain uutta ja erilaista yhdessä puolison kanssa, luoden ikimuistoisia hetkiä.
 • Neljä vuodenaikaa: Iglussa voi kokea niin kevään, kesän, syksyn kuin myös talven parhaat puolet, sillä iglussa voi majoittua ympäri vuoden! Jokainen vuodenaika tuo oman ainutlaatuisuutensa iglussa majoittumiseen. 
 • Intiimi ja rauhallinen ympäristö: Usein iglukylissä on vain muutamia majoituspaikkoja, mikä luo intiimin ja rauhallisen ympäristön. Tämä mahdollistaa läheisyyden ja keskittymisen vain toistensa seuraan ensimmäisenä hääpäivänä.
 • Tähtitaivas ja revontulet: Jos iglu sijaitsee kaukana kaupungin valosaasteesta, siellä voi nauttia upeasta tähtitaivaasta ja mahdollisuudesta bongata revontulia, mikä lisää romanttista tunnelmaa.
 • Lämpimät ja mukavat olosuhteet: Vaikka iglu voi olla talvella jään ja lumen peitossa, iglumajoituksissa on lämpimät ja viihtyisät olosuhteet sisällä. Mukavat vuoteet ja lämmitys varmistavat hyvän yöunen. Myös ikkunoissa on yleensä sähkölämmitys, jotta upeat näkymät myös talvella on taattu. 
 • Yhteinen seikkailu: Iglumajoitus itsessään on pieni seikkailu, sillä se eroaa tavallisista hotelleista tai mökeistä. Iglussa yöpyminen luo uuden upean yhteisen muiston.
 • Mahdollisuus nauttia luonnosta: Iglumajoitukset sijaitsevat usein luonnon keskellä, mikä tarjoaa mahdollisuuden nauttia luonnon rauhasta ja kauneudesta. Yhteiset luontohetket voivat olla rentouttavia ja romanttisia.

Kaiken kaikkiaan iglumajoitus on hyvä lahja ensimmäisenä hääpäivänä, koska se tarjoaa ainutlaatuisen, romanttisen ja ikimuistoisen kokemuksen, joka vahvistaa parin rakkautta ja luo unohtumattomia hetkiä yhdessä. Se on erilainen vaihtoehto perinteisille lahjoille ja tarjoaa mahdollisuuden jakaa unohtumattoman seikkailun ja yhteisen kokemuksen.

Rentoutumista Hotel & Spa Resort Järvisydämessä ensimmäisenä hääpäivänä

Tämän romanttisempaa ensimmäisen hääpäivän viettopaikkaa et Suomesta löydä! Kylpyläloma Hotel & Spa Resort Järvisydämessä on erinomainen lahja ensimmäisenä hääpäivänä monestakin syystä:
 • Romanttinen ympäristö: Hotel & Spa Resort Järvisydän sijaitsee luonnonkauniilla paikalla järven rannalla ja metsän siimeksessä. Kaunis ja rauhallinen ympäristö luo romanttisen ilmapiirin, joka sopii täydellisesti juhlistamaan ensimmäistä hääpäivää.
 • Laatuaikaa yhdessä: Kylpyläloma tarjoaa mahdollisuuden viettää laatuaikaa puolison kanssa. Yhteiset hetket kylpylässä, kahdenkeskiset kävelyretket luonnossa tai romanttiset illalliset ravintolassa luovat läheisyyttä ja vahvistavat yhteenkuuluvuuden tunnetta.
 • Rentoutuminen ja hemmottelu: Hotel & Spa Resort Järvisydän tarjoaa erilaisia rentouttavia palveluita, kuten kylpylä ja hemmotteluhoidot. Nauttimalla yhdessä näistä palveluista voitte unohtaa arjen kiireet ja keskittyä toisiinne. 
 • Aktiviteetit ja seikkailut: Kylpyläloman aikana voitte osallistua erilaisiin aktiviteetteihin ja seikkailuihin, kuten veneretkille, luontoretkille tai talviurheilulajeihin. Yhteiset kokemukset luovat vahvoja muistoja ja tekevät lomastanne ikimuistoisen.
 • Loma, joka juhlistaa rakkautta: Kylpyläloma Hotel & Spa Resort Järvisydämessä sopii erityisen hyvin pariskunnille, mikä tekee siitä ihanteellisen lahjan ensimmäisenä hääpäivänä. Loma juhlistaa rakkauttanne ja antaa tilaisuuden nauttia toistenne seurasta.

Kaiken kaikkiaan kylpyläloma Hotel & Spa Resort Järvisydämessä on hyvä lahja ensimmäisenä hääpäivänä, koska se tarjoaa rentouttavan ja romanttisen ympäristön, jossa voitte nauttia toistenne seurasta ja luoda ikimuistoisia hetkiä yhdessä. Loma luo tilaisuuden viettää laatuaikaa ilman arjen kiireitä ja vahvistaa rakkauttanne ensimmäisen hääpäivän kunniaksi.

Mielenkiintoisia lahjoja ja muistamisia 1. vuoteen avioliitossa

Juhlista rakkautta ja ensimmäistä vuosipäivää avioliitossanne valitsemalla unohtumattomia lahjoja ja muistamisia Elämyslahjojen valikoimasta! Tarjoamme monipuolisen valikoiman ainutlaatuisia elämyksiä, jotka tekevät ensimmäisestä hääpäivästänne ikimuistoisen.

Olemme esitelleet niistä jo muutamia, kuten igluyöpymisen ja kylpyläloman Hotel & Spa Resort Järvisydämessä. Jos näistä kumpikaan ei tunnu sopivalta, tutustu yli 1800 muuhun ideaan, joita valikoimastamme löytyy. Mikäli kaipaat apua sopivan hääpäivälahjan valinnassa ota yhteyttä asiakaspalveluun tai tule käymään myyntipisteellämme. Me autamme sinua mielellämme!