Hääpäivälahja vanhemmille

Joskus voi olla vaikea löytää ainutlaatuisia hääpäivälahjoja vanhemmille, varsinkin jos ei ole ensimmäinen kerta, kun haluat antaa heille jotain tähän tilaisuuteen. Meiltä löydät kuitenkin monia mielenkiintoisia lahjaideoita ja inspiraatiota, jotka tekevät vaikutuksen sekä adrenaliinin ystäville että hieman rauhallisemmasta ajanvietosta pitäville ihmisille. Tästä kategoriast löydät loistavia hääpäivälahjoja vanhemmillesi!

Katso rentouttavat, opettavat tai maukkaat elämykset ja valitse mahtava hääpäivälahja vanhemmille!
Selaa kategorioita
Näytetään: 241
Elämyksiä nähty 60 / 241

Mitä ostaa vanhemmille hääpäivän kunniaksi?


Jos mietit mitä valita hääpäivälahjaksi vanhemmillesi, on parasta valita lahja, jonka avulla he voivat toteuttaa unelmiaan sekä viettää mukavia hetkiä yhdessä. Ravintolaelämykset sopivat täydellisesti hääpäivälahjaksi vanhemmille. Ensinnäkin se on universaali kokemus, jota kaikki arvostavat. Toiseksi, sen ansiosta annat rakkaillesi ainutlaatuisen kulinaarisen kokemuksen ja kuka tietää - ehkä tämän ansiosta he löytävät uudet suosikkimakunsa? Valitse siis tällainen lahja vanhempiesi hääpäivänä ja anna herkullisia elämyksiä rakkaillesi! Jos he ovat aasialaisen ruuan ystäviä, sushikurssi voi olla hauska lahjaidea, ja jos he pitävät hieman perinteisemmistä ruuista, niin valikoimastamme löydät myös monia suomalaisia ​​ruokia tarjoilevia ravintoloita. Valitse ravintola, joka sopii täydellisesti vanhempiesi makuun! Voit myös yrittää yllättää heidät ja ehdottaa illallista täysin uudessa paikassa. Anna hääpäivälahjaksi vanhemmille maukkaita ruokailuhetkiä!

Hääpäivälahjat vanhemmille - katso lahjaideat

Vanhempien hääpäivälahjan tulee olla yllättävä ja tuoda heille paljon iloa. Joskus haluamme antaa jotain vähemmän perinteistä antaaksemme todella ainutlaatuisen kokemuksen ja tällaisessa tilanteessa esimerkiksi Shitty Dinner voi olla oiva vaihtoehto. Kuten nimestä voi päätellä, illallinen ei välttämättä ole paras mahdollinen... Tämä on kuitenkin varmasti mieleenpainuva hääpäivälahja vanhemmille. Se antaa sinulle mahdollisuuden nauttia hyvästä ruuasta ja nauraa surkealle palvelulle. Tarjoilija-näyttelijät takaavat vanhemmillesi varmasti ikimuistoisen illalliselämyksen. Tällainen hääpäivälahja vanhemmille on takuu unohtumattomasta kokemuksesta, jossa on voi nauttia maukkaasta ruuasta ja hauskasta elämyksestä.

Mielenkiintoinen lahjaidea vanhemmille hääpäivänä

Lahja vanhempiesi hääpäivänä on sekä suuri haaste että mahdollisuus antaa läheisillesi erityisiä ja iloisia hetkiä. Mikä toimii parhaiten tällaisessa juhlallisessa tilaisuudessa? Jos vanhempasi arvostavat taidetta ja haluavat osallistua itse taiteen tekemiseen, valitse taide- ja itseilmaisukurssi. Nämä kurssit ovat loistavia heille, jotka pitävät esimerkiksi maalaamisesta tai puuhaamisesta. Vanhempien hääpäivälahjaksi kannattaa harkita myös ravintolalahjakorttia, joka tarjoaa kurssin jälkeen maittavan illallisen. Tämä täydentää koko illan ja tekee siitä entistä ikimuistoisemman. Riippumatta siitä, minkä vaihtoehdon valitset, kurssi antaa vanhemmillesi mahdollisuuden viettää aikaa todella ainutlaatuisella tavalla. Maalaamista, lasinpuhallusta, tanssia ja paljon muuta! Tarjoamme monia erilaisia kurssielämyksiä, jotka sopivat varmasti vanhemmillesi häälahjaksi!

25-vuotishääpäivälahja vanhemmille

Mikä hääpäivälahja vanhemmille, jotka haluavat viettää aikaa aktiivisesti? Miltä kuulostaa ampumarata? Kaikille tämä ei sovi, loppujen lopuksi paras tapa rentoutua on päivä kylpylässä. Joillekin ihmisille kuitenkin voimakkaat laukausten pamaukset, ruudin haju ja tyytyväisyys hyvin tehdystä työstä auttavat lievittämään stressiä. Jos vanhempasi eivät ole koskaan saaneet tilaisuutta hyödyntää tällaista vetovoimaa, se on varmasti heille erittäin mielenkiintoinen kokemus. Heidän seurassaan on koko ajan ammattitaitoinen ohjaaja, joka selittää ampumaradan säännöt ja esittelee ammuntatekniikan - koko homma on täysin turvallista. Tällainen 25-vuotishääpäivälahja vanhemmille on loistava tilaisuus harjoitella ampumista tai kokeilla uusia aseita. Jokainen ammuntaelämys on varmasti ikimuistoinen 25-vuotishääpäivälahja vanhemmillesi!

Lahja vanhempien 30-vuotishääpäivänä

Vaikkakin hyvin tavallinen, mutta silti hyvä lahja, varsinkin vanhempien 30-vuotis hääpäivälahjaksi: SPA-elämys. Jos näet, että vanhempasi ovat yliväsyneitä, stressaantuneita tai ovat muuten vain rentoutumisen tarpeessa, tällainen lahja on täydellinen. Laajan elämysvalikoiman ansiosta löydät helposti vanhemmillesi sopivan SPA-elämyksen. Mikset valitsisi erittäin miellyttävää rentouttavaa hierontaa? Tai lämmittävää ja ihanan rentouttavaa kuumakivihierontaa? Tai mielenkiintoista äänimaljahierontaa? Jokainen tällainen lahja vanhempiesi 30-vuotishääpäivänä auttaa tuomaan rakkaasi ihanaan rentoutumiseen ja saa heidät tuntemaan olonsa todella erityiseksi. Lisäksi, jos valitset Irtiotto arjesta -elämyspaketin, tarjoat vanhemmillesi vapaat kädet valita itse heille sopivan rentoutuselämyksen. Valinnanvapaus voi olla tärkeä valttikortti vanhemmillesi. Täydellinen rentoutuminen, rauhoittuminen ja irtiotto arjesta - voiko vanhemmille olla parempaa 30-vuotishääpäivälahjaa?

Lahja vanhempien 40-vuotishääpäivänä

40 vuotta yhdessä - kuinka kauniilta se kuulostaakaan! Sinun täytyy juhlia tätä erityistä päivää antamalla erityinen lahja vanhempiesi 40-vuotishääpäivänä. Voisiko esimerkiksi kuumailmapallolento olla oiva hääpäivälahja? Taivaalle kohoaminen kauniin värikkään kuumailmapallon kanssa on monen unelma. Todella unohtumaton kokemus, jonka haluat ehdottomasti toistaa uudelleen ja uudelleen. Kun kauniit maisemat alkavat näkyä silmiesi edessä ja maa jalkojesi alla pienenee ja pienenee, se on merkki siitä, että elämän todellinen seikkailu alkaa juuri nyt. Tällaiset hääpäivälahjat vanhemmille ovat mahdollisuus lentää taivaan poikki ja tuntea todella ainutlaatuinen tunnelma, jonka voi kokea vain näissä elämyksissä. Nouseva tai laskeva aurinko, meren aallot, suuret kaupungit, jotka nyt näyttävät pieniltä kaupungeilta - kaikki luovat kauniin maiseman, joka kannattaa nähdä omin silmin. Kuumailmapallolento on saatavilla Helsingissä ja Vantaalla. Tällainen lahja vanhempien 40-vuotishääpäivänä on hitti - siitä tulee todella poikkeuksellinen kokemus! Takaamme, että vanhemmat muistavat elämyksen vielä monta vuotta myöhemmin.

50-vuotishääpäivälahja vanhemmille

Jos sinulla ei ole tarkkaa ideaa hääpäivälahjaksi vanhemmillesi, voit aina valita jonkin elämyspaketeistamme. Riippuen siitä, pitävätkö vanhempasi enemmän vai vähemmän aktiivisesta viihteestä, löydät varmasti sopivan elämyspaketin. Jokainen niistä sisältää useita temaattisia elämyksiä, ja vanhempasi voivat valita niistä yhden. Sinun täytyy siis oikeastaan vain valita elämysten teema! Elämyksiä löytyy kaikkialta Suomesta, joten elämyksen löytämisestä ei tule ongelmaa. Anna siis elämyspaketti 50-vuotishääpäivän kunniaksi vanhemmillesi. Mainittavaa on myös, että elämyspaketit ovat voimassa jopa 3 vuotta, joten vanhemmilasi on runsaasti aikaa hyödyntää paketti. Lahjakorttimme ovat takuu ainutlaatuisista tunteista ja unohtumattomista kokemuksista, jotka muuttuvat upeiksi muistoiksi. Tiedämme, että se on paras lahja kaikille ja joka tilanteeseen! Joten mikä lahja vanhempien 50-vuotishääpäiväksi valita? Yksi elämyslahjakorteistamme, tietysti!