Isänpäivälahja aviomiehelle

Etsitkö isänpäivälahjaa aviomiehelle? Keräsimme tälle sivulle lahjavinkkejä, jotka auttavat sinua löytämään sopivan isänpäivälahjan aviomiehelle. Valitse isänpäivälahjaksi aviomiehelle elämys, joka sopii hänen makuunsa ja tyyliinsä. Makuja ja tyylejä on monenlaisia, joten jokainen isä ja aviomies syttyy erilaisista asioista. Yli 1600 elämyksen valikoimasta löytyy kuitenkin taatusti jokaiselle isälle ja aviomiehelle sopiva isänpäivälahja. Jos sopivaa isänpäivälahjaa ei meinaa löytyä, muista myös erilaiset elämyspakettimme!

Katso myös parhaat isänpäivälahjat ja edulliset isänpäivälahjat

Selaa kategorioita
Näytetään: 884
Elämyksiä nähty 60 / 884

Mitä isänpäivälahjaksi aviomiehelle?

Onko hakusessa isänpäivälahja aviomiehelle? Jos lapset ovat pieniä ja isänpäivälahjan hankinta on sinun kontollasi, olet oikeassa paikassa. Lahjan löytäminen miehelle on ylipäätään haastava tehtävä, mutta isänpäivälahjan löytäminen aviomiehelle voi olla vielä haastavampi. 

Urheiluelämys isänpäivälahjaksi aviomiehelle

Jos aviomies on aktiivinen, hänelle voi antaa isänpäivälahjaksi jotain yhtä aktiivista kuin hänkin. Miten olisi esimerkiksi jotain laskuvarjohyppäämiseen tai moottoriurheiluun liittyvää? Myös golfkurssi, ninjarataseikkailu ja trampoliinipuistovierailu voisi soveltua isänpäivälahjaksi aviomiehelle. 

Ruokailuelämys lahjaksi aviomiehelle isänpäivänä

Jos aviomies viihtyy keittiössä tai vähintään ruokapöydän ääressä, on maistuva ruokailuelämys loistava isänpäivälahjavaihtoehto. Miten olisi ihan perinteinen ravintolaillallinen tai jokin erikoisempi illalliselämys, kuten Shitty Dinner tai Magic Dinner? Myös kokkikurssi sopii isänpäivälahjaksi aviomiehelle, jos hän haluaa oppia uusia ruuanvalmistustekniikoita. 

Extreme-elämys isänpäivälahjaksi aviomiehelle

Jos aviomiehen elämä on käynyt tylsäksi, hän kaipaa elämäänsä taatusi lisää adrenaliinia ja jännitystä. Tylsän arjen torjumiseen suosittelemme esimerkiksi köysilaskeutumista mäkihyppytornista, varjoliitoa tai ammuntaa käsiaseilla