Osta ajoelämyksesi seuraavaan Superautotapahtumaan Kiikalassa!

Lahja kummitädille

Varmin tapa yllättää kummitäti on järjestää hänelle elämys, jonka hän muistaa vielä pitkään! Olemme tehneet lahjan valinnan helpoksi kokoamalla laajan valikoiman lahjoja kummitädille tälle sivulle. Extremeä rakastava kummitäti saa taatusti kaipaamansa kicksit superautoista, laskuvarjohypystä, rallikyydityksestä tai tuulitunnelista. Hemmottelua kaipaavan kummitädin lihakset rentouttaa kuumakivihieronta, suklaahemmottelu tai metsäelämys. Katso myös lahjat kummille ja lahjat kummisedälle.

Selaa kategorioita
Näytetään: 863
Elämyksiä nähty 60 / 863
Mitä lahjaksi kummitädille? Lahjan löytäminen kummitädille voi olla haastava tehtävä. Olemme koonneet puolestasi monipuolisia lahjaideoita kummitädille yhteen paikkaan. Inspiroidu ja löydä kummitädille hauska yllätyslahja laajasta lahjakokoelmastamme – meiltä löytyy kaikkea aina suklaahieronnasta laskuvarjohyppyihin!

Lahja kummitädille voi olla vaikkapa erikoinen illalliskokemus, uusi harrastus, virkistävä vesiseikkailu, jännittävä huonepakopeli tai hurja extreme-elämys. Kummitäti ilahtuisi taatusti yhdessä tekemisestä. Lähde yhdessä kummitädin kanssa golfkurssille, sukelluskokeilulle, melontaretkelle tai vaikkapa hotellilomalle.