Osta Superautoelämyksesi elokuun ajotapahtumaan Kiikalassa 17.-18.8.!

Lahjat Espoo

Espoossa olevia elämyksiä löytyy eri mieleen ja makuun, jolloin esimerkiksi lahjan antaminen perheenjäsenelle tai ystävälle ei ole ongelma. Jos haluat yllättää vaikka syntymäpäivänä ystäväsi jollain arjesta poikkeavalla tavalla, ovat erilaiset hieronnat oiva valinta tähän tarkoitukseen. Kesällä Serenan vesipuisto on houkutteleva tapa tulla vilvoittelmaan kuuman kesäpäivän helteessä. Myös talvella on mahdollista ostaa yhdistelmälippu sekä rinteisiin ja vesipuistoon.

Selaa kategorioita
Näytetään: 224
Elämyksiä nähty 60 / 224

Lahjat Espoo

Etsitkö tekemistä tai lahjaa Espoon seudulta? Olet tullut oikealle sivulle, löydät valikoimastamme yli 130 elämystä Espoosta.

Suosituimmat elämykset Espoossa

Espoossa on tarjolla paljon elämyksiä jokaiseen makuun ja mieleen. Suosituimpia elämyksiä Espoossa ovat hohtogolf, virtuaaliseikkailu ja tandem-kärryajelu Vermon raviradalla. Jos etsit kunnon hemmottelua, löytyy valikoimastamme useita hemmotteluelämyksiä Espoon alueella. Miltä kuulostaisi esimerkiksi intialainen päähieronta, tehohieronta tai hemmotteleva punaviinihieronta?

Espoon elämyslahjat

Jos haluat laittaa ryhmätyötaidot todelliseen testiin ja ratkaista pulmia huonepakopelissä, lähde pelaamaan yhdessä perheen tai ystävien kanssa Pakotarinoiden huonepakopeli Espoon Leppävaaraan. Jos haluaisit perinteisen huonepakopelin sijaan kokeilla hiukan erilaisempaa versiota tästä suosikkipelistä, valitse virtuaalinen huonepakopeli. Virtuaalista huonepakopeliä pääset pelaamaan Pikselin virtuaalipuistossa Isossa Omenassa. Espoon lahjaideoiden joukosta löytyy myös hauskoja vesielämyksiä. Miten olisi sukelluskokeilu tai liput Serena-vesipuistoon?