Lahjat Helsinki

Pääkaupungin lahjavalikoima on Elämyslahjojen suurin, joten meiltä löydät varmasti elämyksen jokaiseen makuun ja tilanteeseen. Valikoimastamme löytyy vaihtoehtoja niin yksin nautittavista elämyksistä yhdessä koettaviin elämyksiin – jokaiselle löytyy varmasti se sopivin elämys.

Elämys Helsingissä voi olla melkein mitä vain: liitelyä taivaalla, käsiaseammunta, Hot Jooga, Illallinen pimeässä, hieronta, panimovierailu tai ajoelämys Ferrarilla. Kun lahjoitat ystävällesi tai perheenjäsenelle elämyksellisen lahjakortin Helsinkiin, voit olla varma, että hän yllättyy iloisesti.

Selaa kategorioita
Näytetään: 451
Elämyksiä nähty 60 / 451
Etsitkö tekemistä Helsingistä? Vai onko hakusessa elämyslahja Helsingin seudulta? Olet tullut oikeaan paikkaan. Pääkaupungissa on tarjolla paljon elämyksiä jokaiseen makuun. Löydät Helsingin alueelta monia elämyksiä, jotka pitäisi kokea edes kerran elämässä. Suosituimpia elämyksiä Helsingissä ovat panimovierailu, karting-ajo ja rentoutuskellunta. Jos hakusessa on kunnon turistikierros Helsingissä, valitse esittelykurssi kevytlentokoneella tai Flying Cinema -virtuaalielokuvaelämys. Esittelykurssi kevytlentokoneella tarjoaa paljon ihmeteltävää ja upeita maisemia ilmasta käsin. Flying Cinema -virtuaalielokuvaelämys näyttää osallistujille tärkeimpiä nähtävyyksiä ja maamerkkejä virtuaalisesti maalta, mereltä ja ilmasta.

Jos haluat antaa lahjaksi tai kokea itse kulinaristisia nautintoja, löytyy valikoimastamme useita gourmet-elämyksiä, kuten esimerkiksi Illallinen pimeässä, Haunted Dinner ja Shitty Dinner. Nämä kaikki ovat suosittuja, hiukan erilaisempia illalliselämyksiä. Jos hakusessa on erikoisuuksien sijaan tavallinen ravintolaillallinen, löytyy valikoimastamme myös useita ravintolalahjakortteja. Miltä kuulostaisi esimerkiksi illallinen ravintola Meripaviljongissa? Tutustu kaikkiin yli 500 elämyslahjaan Helsingissä ja valitse sopiva elämys itselle tai lahjaksi.
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.