Tandemhyppy

1 2 3 4 5 (27)
Helsinki
1 henkilöä

450 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Tandemhyppy on elämyslahjojen klassikko

Nyt voit yllättää ystäväsi täydellisesti. Tandemhyppykurssi on nopea ja turvallinen tapa tutustua laskuvarjohyppäämiseen ilman varsinaisen kurssin käymistä. Kokenut hyppymestari on mukana joka askeleella, joten hyppääjän ei tarvitse tehdä mitään yksin. Hypyt tehdään pääsääntöisesti noin 4 kilometrin korkeudesta, ja vauhti kiihtyy nopeasti 200 kilometriin tunnissa. Hyppymestari hyppää lahjan saajan kanssa alas samalla varjolla.

Ensin koetaan noin minuutin mittainen vapaa pudotus ja sitten liidellään laskuvarjolla noin 5 minuutin ajan. Hyppymestari huolehtii koko ajan hypyn turvallisuudesta ja ohjaa varjoa laskeutumiseen saakka. Kun vapaapudotus on ohi, ja laskuvarjo avautuu, pääsee hyppääjä nauttimaan kaupungin maisemista lintuperspektiivistä. Hyppymestari myös kuvaa videon hypystä, jotta lahjan saaja voisi palata tunnelmiin vielä myöhemmin. Tätä elämystä muistellaan kaiholla vielä kiikkustuolissakin.

Mitä tandemhyppyyn sisältyy?

  • perehdytys laskuvarjohyppyyn
  • itse tandemhyppy kokeneen hyppymestarin seurassa
  • video tandemhypystä
  • aikaa elämykseen kuluu noin 2 tuntia sisältäen valmistelut

Kenelle tandemhyppy soveltuu?

Tandemhyppykurssi on lahjojen lahja minkä tahansa juhlan kunniaksi. Se aktivoi syntymäpäiväsankarin elämään. Se on superraju polttariyllätys. Lahjan saaja muistaa koko ikänsä keneltä lahja on saatu, ja itse kokemus ei unohdu koskaan. Normaali terveys riittää hyppäämiseen. Nykyisin tandemhyppääjän on oltava täysi-ikäinen Yli 100-kiloisten hyppääjien kohdalla kannattaa ottaa yhteys palveluntarjoajaan ennen varausta. 

Tandemhyppy oli mukana Suomen paras elämys -kilpailussa. Lue elämystestaajien kokemukset

Tiesitkö?
Laskuvarjohyppy tuli 1920-luvulla ilmailunäytösten suosikkiesitykseksi. Sen sotilaallinen käyttö alkoi 1930-luvulla.1950-luvulta alkaen laskuvarjohyppy on kasvattanut suosiota harrastuksena. Varsinaisena urheilulajina laskuvarjohyppy alkoi Suomessa vuonna 1960, kun Helsinkiin perustettiin ensimmäinen kerho, Suomen Laskuvarjokerho ry, joka aloittaessaan toimi Malmin lentokentällä. Vuonna 2005 toimivia laskuvarjokerhoja oli Suomessa 16 ja niissä hypättiin yhteensä 44 723 laskuvarjohyppyä.

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Valitse yllesi asu, jossa voisit lähteä hyppypäivänä ulkoilemaan tai lenkille. Vaikka kesällä olisikin lämmin, kannattaa mukaan varata kelpo alusvaatekerta, sillä ilma neljän kilometrin korkeudessa on yleensä n. 20 astetta kylmempää kuin maan pinnalla. Michelin-ukoksi ei kannata itseään topata, mutta ota lämpötila huomioon, kun suunnittelet mitä laitat päällesi.

Kesto

2 tuntia.

Osallistujat

Kamerat mukaan sillä laji on erittäin yleisöystävällinen. 1 henkilö.

Sää

Hyppy neljästä kilometristä vaatii kohtuullista säätä. Nyrkkisäännön mukaan hyppy on mahdollinen, jos taivaasta näkyy yli puolet ja tuuli on alle 10 m/s. Mikäli hyppypäivän aamuna näyttää siltä, ettei hyppyä päästä missään tapauksessa suorittamaan, olemme sinuun yhteydessä puhelimitse.

Lisätiedot

Promilleraja on nolla - jos promilleja löytyy, hyppy perutaan eikä palveluntarjoajalla ole takaisinmaksuvelvoitetta. Sama pätee, jos hyppääjä on antanut itsestään tai hyppykunnostaan virheellistä tai epäuskottavaa tietoa. Kokoraja on 100 kg / 2 m.Elämystestaajan kommentti

Tuuli

Jännitys oli käsin kosketeltava jo ennen koneeseen astumista. Miten ihmeessä pystyisin nauttimaan näistä kauniista maisemista? Maassa annetut opit unohtuivat hyvin nopeasti hyppääjien yksitellen poistuessa neljän kilometrin korkeudesta. Tunnetila ei kuitenkaan ollut kauhu, vaan ensin ihaileva, nauttiva ja muita positiivisia! Minuutin pituinen vapaapudotus tuntui huomattavasti pidemmältä. Lopulta kun suurin adrenaliinipiikki oli kulunut ohi, pääsin itse myös ohjaamaan varjoa ja paremmin ihailemaan maisemia. Koska tukena on tuhansien suoritusten kokemuksen omaava hyppymestari, oli kyse ainoastaan itsensä voittamisesta. Se olikin päällisin tunne, kun lopulta laskeuduimme maan pinnalle.

 

Miksi juuri tämä elämys?

 

• Ikimuistoinen elämys yläilmoissa
• Keino ylittää itsensä ja myös stressinhallintakeino
• Sopii kaikille extremen ystäville


Asiakkaiden mielipiteet (5)

Laura Latvala

Tandemhyppy Mahtava kokemus, hyppymestari todella upea! Pitää päästä uudelleen

Teija Kilpeläinen

Tandem laskuvarjo hyppy oli huikea kokemus ja elämyslahja kortilla se oli vaivaton toteuttaa.

Jussi

Tandemhyppylahjakortin lunastaminen sujui pienin mutkin, jotka korjattiin hyvin nopeasti. (Kiitokset nopeista korjauksista!)

Ville Rahikka

Kaikki toimi kuten pitikin.

Hanna H.

Lahjan lunastaminen sujui ilman minkäänlaista ongelmaa. Ja tandemhyppy oli SIISTEINTÄ IKINÄ!!!!!!!!! Loistava lahjaidea!

1
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.