Joululahjat työntekijöille

Etsitkö joululahjaa työntekijälle? Valikoimastamme löytyy työntekijöille soveltuvia joululahjaideoita, oli kyseessä sitten aivan uusi työntekijä tai pitkään talossa työskennellyt konkari. Jos tarvitset neuvoa tai opastusta sopivan joulumuistamisen valinnassa työntekijälle, ole rohkeasti yhteydessä yritysmyyntiimme.
Selaa kategorioita
Näytetään: 250
Elämyksiä nähty 60 / 250
Joululahja työntekijälle voi olla pieni tai suuri muistaminen. Tärkeintä on kuitenkin ajatus ja pääasia on, että muistat kiittää työntekijöitäsi joulun kynnyksellä. Tästä kategoriasta löydät lukuisia joululahjaideoita työntekijöille, niin edullisia kuin myös kalliimpia joululahjaideoita. Suosittuja joululahjoja työntekijöille ovat esimerkiksi panimovierailu, rentoutuskellunta, pakohuonepeli ja karting-ajo.

Elämyslahjan ostaminen joululahjaksi työntekijälle on tehty erittäin helpoksi, sillä sinun tarvitsee vain valita sopiva elämys valikoimastamme joululahjaksi työntekijällesi tai vaihtoehtoisesti voit myös valita avoimen elämyslahjakortin, jolla työntekijäsi voi valita itselleen mieluisan joululahjan valikoimastamme aivan itse. Jos et keksi millaisesta joululahjasta työntekijäsi voisi pitää, ota yhteyttä yritysmyyntiimme, niin me autamme sinua valitsemaan sopivan joululahja henkilöstöllesi.
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.