Osta ajoelämyksesi seuraavaan Superautotapahtumaan Kiikalassa!

Pienet muistamiset

Tältä sivulta löydät pieniä, edullisia muistamisia, joiden avulla voit osoittaa välittäväsi. Kiitä, pyydä anteeksi tai ehdota tapaamista.
Selaa kategorioita
Näytetään: 60
Etsitkö pientä muistamista tai pienen budjetin lahjavinkkejä? Oletko aikeissa kiittää ystävää lastenhoitoavusta tai naapuria kukkien kastelemisesta lomareissun aikana? Vai haluaisitko pyytää anteeksi läheiseltäsi pienen lahjan avulla? Pieni muistaminen sopii kiitokseksi tai anteeksipyynnöksi. Kiitä kauniisti tai pyydä anteeksi pienellä elämyslahjalla. Mikä parasta, voit kirjoittaa lahjakorttiin haluamasi tekstin.

Pienet muistamiset sopivat kiitoslahjaksi niin päiväkodin tädille, valmentajalle, harrastusohjaajalle kuin opettajallekin. Vaihtoehtoisesti pieni muistaminen voi olla tsemppilahja opiskelijalle tai sairastuneelle läheiselle. Tästä kategoriasta löydät muutamia edullisia elämyslahjoja, jotka soveltuvat pieneksi muistamiseksi. Jos kaipaat lisää ideoita, tutustu kaikkiin lahjaideoihimme ja suodata elämyksiä hinnan mukaan, jotta löydät budjettiisi sopivan elämyslahjan.