Valmistujaislahjat - nuorelle elämyksiä!

Uusia elämyksiä vastavalmistuneelle! Vastavalmistunut ansaitsee ainutlaatuisen ja mieleenpainuvan lahjan palkinnoksi suoritetuista opinnoista ja tutkinnosta. Tämä ja valmistujaislahjaideat-kategoria tarjoaa monta lahjaideaa valmistujaislahjaksi, perinteisten tavaralahjojen rinnalle. 

Esimerkiksi kuumailmapallolento sopii uusia kokemuksia halajavalle korkeiden paikkojen ystävälle. Rentoutuskellunta taas sopii hemmottelua kaipaavalle. Suositut huonepakopelit laittavat valmistuneen aivonystyrät vielä kerran kunnolla koetukselle. Tutustu elämyksiin ja löydä valmistuvalle sopiva yllätys. Jos haluat etsiä lahjoja tarkemmin saajan mukaan, katso valmistujaislahjat tytölle ja valmistujaislahjat pojalle.

Selaa kategorioita
Näytetään: 966
Elämyksiä nähty 60 / 966
Mitä valmistujaislahjaksi? Oikean lahjan löytäminen lukion tai korkeakoulututkinnon suorittaneelle voi olla haastavaa. Lahjakortit ja käteisvarat ovat vakiota, koska ne on helppo ostaa ja käyttää. Mutta käteinen ei aina ole kuningas. Tutkimukset osoittavat, että kokemukset tekevät meidät onnellisemmiksi. Tässä mielessä voit antaa valmistujaislahjoja, jotka auttavat valmistunutta elämään hetkessä. Tässä kategoriassa on valmistumislahjoja, jotka auttavat valmistunutta nauttimaan elämästään. Anna lahjaksi laskuvarjohyppäämistä tai kilpa-auton ajoa, jos valmistujaislahjan saaja pitää vauhdista. Pienellä tutkimuksella löydät täydellisen, sydämentykytystä antavan lahjan.
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.