Crosskart

Crosskart on putkirunkoinen auto, joka on varustettu moottoripyörän koneella. Tällä hetkellä crosskart on nopein radoilla ajettava kulkupeli. Se kiihtyy 0-100 km/h 3.5 sekunnissa. Crosskart-auto on kevyt ja painaa vain reilu 300 kiloa. Sillä ajetaan kartingin kaltaista rata-ajoa. Kartingiin verrattuna vauhtia on huomattavasti enemmän.

Crosskart on laji nopean nälkäisille. Siinä pääsee takuulla vauhdin makuun. Aikaisempaa kokemusta ei vaadita, sillä kierroksia ajettaessa tuntuma paranee. Tällöin voi nostaa nopeuksia omaan tahtiin. Crosskarting-autolla ajaminen on ainutlaatuinen ja varmasti mieleenpainuva kokemus. Katso myös kaikki ajoelämykset.

Selaa kategorioita
Näytetään: 0
Jos selasit jo läpi kaikki ajoelämyksemme ja et ole vieläkään löytänyt sopivaa lahjaideaa, tutustu myös hieman erikoisempiin ajoelämyksiin, joista et välttämättä ole aiemmin kuullut. Crosskart on yksi näistä ajoelämyksistä. Tässä Pohjoismaissa suositussa moottoriurheilulajissa ajetaan kevyellä putkirunkoisella autolla, jossa on moottoripyörän moottori. Crosskart-auto kiihtyy nollasta sataan 3,5 sekunnissa ja se on tällä hetkellä nopein radalla ajettava kulkupeli. Heräsikö kiinnostus crosskartia kohtaan? Osta Crosskart-ajoelämys itselle tai lahjaksi jo tänään!
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.