Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Formula 1 Driving Experience

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Formula 1 Driving Experience

Alastaron moottorirata, Virttaa
1 henkilöä

1859 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
1859 €

Ajoelämys formulafaneille

Aito Formula 1 -ajelu nyt elämyslahjana. Sanoinkuvaamaton ajonautinto esimerkiksi formulahullulle ystävällesi tai puolisollesi. Sunnuntaiset formulasessiot television ääressä muuttuvat tämän kokemuksen jälkeen ainiaaksi - kun tietää itse miltä se tuntuu.

Formula ykkösen ajaminen on jännittävä kokemus. Kuvittele, miltä tuntuu istahtaa autoon. Moottori lähtee käyntiin, valot vaihtuvat vihreiksi ja vihdoin saa painaa kaasun pohjaan. Kiihtyvyys on niin suuri, että se liimaa penkkiin kiinni. G-voimat tuntuu mutkissa sekä jarrut, jotka pysäyttävät auton hetkessä. Sydän jyskyttää ajon jälkeen ja adrenaliini virtaa suonissa. 

Mitä elämyslahja sisältää?

  • viisi kierrosta F1-autolla (Williams)
  • 15 min harjoittelua Formula Renault 2.0 -autolla
  • ajovarusteet
  • Ajokoulutus, teoria ja käytäntö
  • omavastuuvakuutuksen
  • lounaan radalla

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Tämä lahja sopii mainiosti autourheilua rakastaville! Driving Experience on ainutlaatuinen mahdollisuus ajaa itse F1-autoa. Ammattitaitoinen henkilökunta kouluttaa ajajan ja pitää huolen osallistujien viihtyvyydestä. Palveluntarjoaja menee takuuseen siitä, että kokemus on unohtumaton.

 


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Alastaron moottorirata, Virttaa

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tarvittavat ajovarusteet annetaan paikan päältä.

Kesto

5-6 tuntia.

Osallistujat

Kamerat mukaan! Radan varteen saat ottaa mukaan haluamasi määrän kannustusjoukkoja

Sää

Järjestäjä päättää milloin ajotilaisuus keskeytetään turvallisuuteen viitaten, esimerkiksi rankkasade ja on velvollinen järjestämään uuden ajotilaisuuden, jos ajotilaisuus peruuntuu kelin tai teknisten ongelmien takia. Rata voi tässä tapauksessa myös vaihtua, mutta ei tuota lisäkorvauksia asiakkaalle.

Lisätiedot

Tarvitaan ajokortti sekä vähintään 18 vuoden ikä, aikaisempaa kilpakuljettajan kokemusta ei tarvita. Maksimi pituus noin 196 cm paino noin 120 kg ja jos kuljettajan fyysisten mittojen tai leveyden/painon takia ei voi ajaa, sovimme erikseen takaisinmaksusta. Promilleraja on ehdoton nolla.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.