Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Motocross-elämys

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Motocross-elämys

Ylöjärvi
1 henkilöä

130 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
130 €

Huikea ajoelämys motocross-pyörällä tai mönkijällä

DYNASET Offroad Areena on Suomen ensimmäinen Offroad-halli, jossa kuntoileminen on hauskaa ympäri vuoden, 24/7. Hallin rata on supercross-tyylinen kovapohjainen rata, joka on tarpeeksi haastava mutta samalla helppo tekniikkarata aloittelijoille. Hyvä valaistus, ilmanvaihto ja aina siisti rata tekevät offroadaamisesta turvallisen kuntoilunautinnon kaikille harrastajille.

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

  • kaksi tuntia maastoajoa valitsemallasi motorcross-pyörällä tai mönkijällä
  • ajovarusteet ja liikkeellelähtökoulutus

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Tämä lahja on loistava idea syntymäpäiväyllätykseksi ja se sopii loistavasti ihmisille, jotka kaipaavat elämäänsä lisää vauhtia ja jotka nauttivat vauhdin tuomasta jännityksestä! Lahja hurjapäille!

Motocross oli mukana Suomen paras elämys -kilpailussa. Lue elämystestaajien kokemukset


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Ylöjärvi

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tarvittavat ajovarusteet annetaan paikan päältä.

Kesto

2 tuntia.

Sää

Sisäradalla ympäri vuoden.

Lisätiedot

Päihteiden tai alkoholin alaisena ei voi osallistua.

Omavastuu ajopelin ja varusteiden vaurioista on max 300 €/ajopeli. Liikennevakuutuksen käyttöön johtavien vahinkojen omavastuu on 500 €/henkilö

Elämys tulee hyödyntää 30.6.2019 mennessä. Tämän jälkeen lahjakortin voi hyödyntää muuhun elämykseen monivalinta -vaihtoehdolla voimassaoloajan puitteissa.Vaihtoehtoiset elämykset:


Elämystestaajan kommentti

Tuuli

Dynaset Offroad Arenan tarjoamat soraiset mutkat ja hyppyrit herättivät ensisilmäyksellä pientä epävarmuutta. Kuinka voisin selvitä radasta kunnialla läpi? Kun oikeat varusteet oli vedetty ylle ja lajin opastus oli käyty läpi, huomasin lopulta, että lajiin pääsee todella nopeasti sisälle. Sekä moottoripyörän että mönkijän ohjauksen oppi todella nopeasti ja kun vauhtiin lopulta päästiin, pystyi vauhtia vertaamaan mielestäni ajoon kuoppaisella vuoristotiellä. Ajelun fyysisyys oli lopulta eniten yllättävin asia, jossa tasapainon ja monien lihasten yhteispeli oli avainasemassa. Vaikka kyyti olikin varsin hurjaa, perusteellisten suojavarusteiden ansiosta turvallisuus oli myös taattu. Kokeilusta sai hyvän pohjan ja haastetta oppia lisää jäi tulevaisuutta ajatellen.

 

Miksi juuri tämä elämys?

 

• Useita eri ajovaihtoehtoja
• Fyysisesti kehittävä elämys
• Oppii nopeasti ja sopii näin ollen kaikille

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.