Pääsiäislahjat miehelle

Pääsiäislahla on huikea tapa muistaa kaveria tai ystävää. Ystävän kanssa yhdessä tekeminen on parasta ja hauskaa, myös pääsiäisenä, pääsiäistä ennen ja pääsiäisen jälkeen. Ystävät ovat rinnalla elämän käänteissä ja tuiskuissa ja tukena ja turvana kun elämässä tapahtuu. Voit kiittää elämäsi ystävää elämyksellä, aineettomalla lahjalla, josta saat esimerkiksi mukavia yhteisiä muistoja joista kertoa kavereille.
Selaa kategorioita
Näytetään: 162
Elämyksiä nähty 60 / 162

Pääsiäislahja hänelle - mitä lahjaksi?


Pääsiäinen on mainio aika ilahduttaa läheisiä ja tärkeitä ihmisiä. Mitäpä jos suklaan ja narsissien sijaan valitsisit pääsiäisen ajan ilahduttajaksi elämyksen? Yhteinen elämys jää mieleen tuleviin pääsiäisiin asti, ja kokemusten myötä voit jopa aloittaa aivan uuden pääsiäisperinteen, jolla irtautua arjen rutiineista.

Erityisesti elämän läheiset miehet ansaitsevat ilahdutusta, ja mikä olisikaan parempi keino kuin yhdessä koettu elämys? Parhaat kokemukset tulevat sydämestä - mieti mikä yllättäisi miehen tänä pääsiäisenä ja saisi leveän hymyn kasvoille, ja joka jäisi mieleen vielä pitkäksi aikaa. Kiinnostaako häntä vaikkapa pistooliammunta, jossa pääsisi kokeilemaan taitojaan ampujana turvallisissa olosuhteissa? Moni meistä on varmasti haaveillut mestariampujan taidoista, joten miksi et antaisi mahdollisuutta siihen? Tai jos sopivampi olisi rauhallinen illallinen hienossa ravintolassa, on valittavissasi lukuisia vaihtoehtoja joissa nauttia gourmet-ruoasta ja yhteisestä ajasta. Ja mikäli edelleen kaipaat ruokailuusi vaihtelua, on vaihtoehtona myös esimerkiksi huikea Magic Dinner, jossa pääsette ruokailun yhteydessä nauttimaan taianomaisista tempuista ja joihin pääset halutessasi myös osallistumaan!

Jos haluaisit muistoja jättävää tekemistä josta saisitte haltuunne myös aineellista muisteltavaa, on oiva vaihtoehto yhteisen lasiesineen puhallus lasinpuhalluskurssilla. Yhteistyötä tehden voitte valmistaa kauniin lasiesineen, jonka kautta muistella erilaista pääsiäiskokemusta vielä vuosien päästä.

Oli juuri sinun elämäsi miehelle sopiva lahja mikä tahansa, meiltä löydät laajan ja monipuolisen valikoiman erilaisia elämyksiä - valitse sopivin pääsiäislahja hänelle!


Mitä miehelle pääsiäislahjaksi?


Pääsiäislahja ja pääsiäis elämys on oiva valinta miespuoliselle ystävälle. Ystävän kanssa yhdessä tekeminen on parasta ja hauskaa, myös pääsiäisenä. Pääsiäisen valinta voisi olla hurjastelu ja hurja rallikyyditys ystävä kanssa. Tai mikä olisikaan parempi lahja kuin Ferrari - ajo Kiikalan lentokentällä tai Lamborghini kyyditys Alastarossa ja ajaminen huippu urheiluautoilla, jossa ei vauhtia puutu. Urheiluautolla voi ajaa tai olla kyydissä. Adrenaliini ampumaradalla ja ruudin tuoksu voisi olla myös oiva valinta ystävälle, jolloin ammunta käsiaseella on hyvä valinta ja elämys miespuoliselle ystävälle. Maskuliininen miesenergia kaipaa irroittelua ja irtautumista arjesta, olisiko panssarivaunu ja panssaritunti. Kilpailu kaverin kanssa virkistää mieltä ja ammunta tankilla kahdelle kirvoittaa kilpailuhenkeä. Entäpä miten olisi kilpa-ajo kartingin merkeissä?

Kaipaavatko elämäsi miehet vaihtelua arjen rutiineihin ja askelta pois oravanpyörästä? Valikoimastamme löytyy lukuisia oivallisia vaihtoehtoja jännitykseen ja uusiin kokemuksiin myös niille, joille virpominen ja pääsiäisen hiljentyminen eivät tunnu luontevilta. Miten olisi upea superautoelämys Kiikalan lentokentällä lähipiirin hurjapäälle? Pääsiäislahja miehelle on täynnä mahdollisuuksia - kokemukset ovat tervetulleita niin niille jotka haluavat rauhallisempia kokemuksia kuten miesten kasvohoidon, kuin niillekin jotka haluavat koetella rajojaan esimerkiksi Fööni-tuulitunnelissa. Jos valinnanvaikeus yllättää, voit turvautua laajaan valikoimaan erilaisia elämyspaketteja, joissa valitset vain aihepiirin - lahjansaaja saa tehdä lopullisen valinnan itse! Miehen elämyspaketista löydät yli 40 hienoa elämysvaihtoehtoa, joista jokaisen kokeminen olisi ilahduttavaa. Kokemus yhdessä tai yksin on lahja joka jää muistoihin pitkäksi aikaa, ja tuo vielä seuraavinakin pääsiäisinä hymyn kasvoille. Olipa lähipiirisi mies luonteeltaan rauhallisempi tai hurjapäisempi, löydät valikoimasta parhaat lahjat hänen ilahduttamisekseen. Avaa pääsiäisenä ovi uusiin kokemuksiin - Elämyslahjalla onnistut aina!

Miesystävän pääsiäislahja - mitä ostaa?


Oivin tapa yllättää miesystävä on tuomalla tämä mukavuusalueen ulkopuolelle erilaisin keinoin. Onko tämä tottunut siihen, että pääsiäisen ainoa jännitysmomentti on ovella käyvät virpojat ja erilaiset täytesuklaat? Tee siihen muutos! Mitäpä jos tänä vuonna pääsiäislahja miesystävälle olisikin jokin uusi ja jännittävä kokemus, jonka voisitte parhaimmillaan kokea yhdessä? Luo arjen keskelle uusia elämyksiä ja kokemuksia, ja saa aikaan yhteisiä pitkälle kantavia muistoja. Pidempään paussiin arjesta löydät valikoimastamme lukuisia hykerryttäviä romantiikkapaketteja Tallinnassa, joiden avulla pääsette nauttimaan hyvästä ruoasta, nähtävyyksistä ja hotellista kahden kesken. Vai olisiko sopivampi jokin aktiviteetti, kuten esittelykurssi pienlentokoneella? Tai jos haluaisit nostattaa teidät yhdessä ilmojen halki liitämään, miten olisi esittelylento kahdelle Eurassa? Mikäli haluaisit pitää jalat tasaisesti maassa, on hyvä vaihtoehto irtiottoon myös kirveenheitto, jonne voitte ottaa mukaan vaikkapa ystäväpariskunnan! Jos kuitenkin kaipaat elämäsi miehelle ja itsellesi rauhallista hetkeä yhdessä, valitse vaikkapa mikä tahansa Elämyslahjojen mahtavista kulinaristisista elämyksistä - esimerkiksi vaikuttava Illallinen pimeässä, tai räväkämpään menoon hauska Shitty Dinner. Kokit hoitavat kaiken, ja itse saatte vain nautiskella ruoasta ja palvelusta yhdessä improvisoidun komedian parissa.

Mitä tahansa pääsiäiseksi haluaisitkin, löydät valikoimasta varmasti vaihtoehtoja. Päädyitpä mihin tahansa vaihtoehtoon, on tuloksena varmasti ilahdus ja ikimuistoinen hetki! Tuo pääsiäiseenne uutta sävyä kokemuksilla ja elämyksillä, jotka ilahduttavat vielä pitkään!