Pääsiäislahjat nuorille

Ei ihme, että nuoriso rakastaa pääsiäistä! Kevättä on ilmassa ja mikä parasta, ei tarvitse mennä kouluun! Mitä jos tekisit pääsiäislomasta ikimuistoisen antamalla lahjaksi elämyksen, jonka voitte kokea joko yhdessä tai antaa nuorison päättää kenen kanssa viettää laatuaikaa? Hauskat elämykset ovat ainutlaatuisia kokemuksia, jotka jäävät mieleen loppuiäksi. Osuvasti valitusta elämyslahjasta voi muodostua nuorelle vaikka uusi rakas harrastus.
Selaa kategorioita
Näytetään: 184
Elämyksiä nähty 60 / 184

Millainen lahja teinille pääsiäisenä?Pääsiäslahja teinille on hauska yllätys! Tehkää pääsiäisestä yhdessä kevään kohokohta. Miltä kuulostaisi vauhdikas päivä trampoliinipuistossa, tai hohtogolf koko perheen kesken? Vai haluaisiko nuoriso mieluummin ratkoa ongelmia pakohuonepelissä? Koko perheen yhteinen loma kylpylään tai hotelliin takaa vaihtelua arkeen. Valikoimastamme löytyy hauskaa tekemistä koko nuorisolle, oli kyseessä sitten adrenaliinia janoava hurjapää tai utelias eläinten ystävä. Esimerkiksi ratsastus, karting, köysirata, lasersota, melonta, ja seikkailupuisto ovat erinomaisia lahjoja teineille. Myös superautokyyditykset sopivat nuorille, joka rakastaa vauhtia! Elämykset ovat myös erinomainen tapa aktivoida nuoria liikkumaan ja kokeilemaan uusia asioita! Mikä olisikaan parempi lahjaidea nuorelle, kuin unohtumaton pääsiäinen virtuaaliseikkailussa?
Elämyspaketti on helppo valinta, sillä lahjansaaja saa itse valita elämyksensä! Kaikki lahjakortit ovat kolme vuotta voimassa. Valitse aineeton lahja, josta voi tulla korvaamattoman arvokas kultainen muisto.

Mistä nuoriso tykkää?


Nuoren miehen pääsiäsestä tulee vauhdikas, kun viet hänet kokeilemaan kartingajelua tai vapaalentoa! Videopeleistä tykkäävälle teinille jännittävä virtuaaliseikkailu tai nopeatempoinen lasersota on varmasti unohtumaton elämys pääsiäislahjaksi. Uteliaalle nuorelle aikuiselle sopivat erilaiset kurssit, luontoelämykset, ja pakohuonepelit, jotka ovat paitsi hauskoja, myös opettavaisia. Valikoimastamme löytyy tekemistä pääsiäiseksi niin nuorten omien kavereiden kanssa kuin vaikka koko perheen voimin. Pääsiäisloma on hyvä aika viettää aikaa yhdessä ja toteuttaa unelmia. Miten olisi esimerkiksi ratsastus, melonta, tai seikkailu köysiradalla pääsiäislahjaksi nuorelle miehelle? Tai hurja kyyti superautossa? Tai koko perheen loma kylpylähotellissa? Valitse aineeton lahja, josta voi tulla korvaamattoman arvokas kultainen muisto. Elämyspaketti on helppo valinta, sillä lahjansaaja saa itse valita elämyksensä! Kaikki lahjakortit ovat kolme vuotta voimassa.

Onko elämässäsi nuori neiti, joka haaveilee pienestä arjen irtiotosta? Suklaahieronta tai jokin muu hyvinvointiin liittyvä elämys voisi olla hänelle oiva valinta! Miten olisi ratsastus maastossa tai ratsastuskurssi? Nuori prinsessa taas nauttii riemukkaasta päivästä vesipuistossa tai kylpylähotellissa rentoutuen. Kenties pieni hemmotteluhetki? Oiva pääsiäslahja vauhdikkaalle tytölle joka rakastaa liikkua on kiipeily seikkailuradalla tai pomppiminen trampoliinipuistossa! Herkkusuu taas arvostaa varmasti yhteistä illallista mukavassa ravintolassa, tai kiinnostavaa kokkauskurssia perheen tai ystävien kesken. Valikoimastamme löytyy myös muun muassa lasersotaa, kartingia, virtuaaliseikkailuja, melontaa, ja eläinten kanssa puuhastelua!

Elämyspaketti on helppo valinta, sillä lahjansaaja saa itse valita elämyksensä! Valitse aineeton lahja, josta voi tulla korvaamattoman arvokas kultainen muisto. Kaikki lahjakortit ovat kolme vuotta voimassa.