Osta Superautoelämyksesi elokuun ajotapahtumaan Kiikalassa 17.-18.8.!

20-vuotislahja

Etsitkö täydellistä lahjaa parikymppiselle? Tästä kategoriasta löydät paljon sopivia lahjoja 20-vuotiaalle - aina vauhdikkaista elämyksistä rauhallisiin hemmotteluhetkiin. Parikymppinen on nuori aikuinen, jolla on koko elämä edessään. Hän etsii vielä rajojaan ja kaipaa jatkuvasti uusia kokemuksia. Tämän vuoksi elämys on täydellinen lahja 20-vuotiaalle.

Jos haluat etsiä tarkemmin lahjaa, tutustu syntymäpäivälahjoihin naiselle ja syntymäpäivälahjoihin miehelle. Avoin lahjakortti on sopiva kaikille, sillä saa itse valita elämyksen!

Selaa kategorioita
Näytetään: 674
Elämyksiä nähty 60 / 674

Mitä ostaa 20-vuotislahjaksi?

Hyvän syntymäpäivälahjan keksiminen jollekulle, joka on täyttämässä 20 vuotta, on hankalaa, koska et tiedä tarkalleen, mitä päivänsankari ajattelee pyöreiden täyttämisestään. Hän voi olla joko super innoissaan tai sitten ei! 

Paras idea on kuitenkin tarttua lahjoihin, jotka tarjoavat ikimuistoisia elämyksiä nuorelle läheisellesi. 20 vuotta täyttäminen on tärkeä päivä jokaisen elämässä. Teini-ikä on viimein ohi ja yhtäkkiä näyttäisi olevan konkreettisempi käsitys elämästä ja siitä, mitä kaikkea siihen liittyy. Päivänsankari on yhtäkkiä tietoinen siitä, että nyt on aika seistä omilla jaloilla ja lähteä kohti elämän haasteita.

Jos läheisesi juhlii tätä tärkeää syntymäpäivää pian, me Elämyslahjoilla haluamme antaa sinulle ideoita hyvistä syntymäpäivälahjoista, joilla voit varmistaa ikimuistoisen 20-vuotissyntymäpäivän. Nämä lahjat sopivat niin tytöille kuin pojillekin.

20-vuotissyntymäpäivälahja poikaystävälle

20-vuotissyntymäpäivä on merkittävä virstanpylväs nuoren miehen elämässä, ja poikaystävällesi sopivan lahjan valitseminen voi olla sekä jännittävää että haastavaa. Tarjoamme sinulle inspiroivia ideoita ja vinkkejä, joiden avulla voit löytää ainutlaatuisen ja merkityksellisen syntymäpäivälahjan poikaystävällesi.

Tältä sivulta löydät monenlaisia lahjaideoita, jotka sopivat erilaisiin mieltymyksiin ja kiinnostuksen kohteisiin. Voit löytää täältä lahjoja urheilun ystäville, musiikin harrastajille, teknologiasta innostuneille, seikkailunhaluisille ja lahjoja, jotka liittyvät hänen intohimoihinsa tai unelmiinsa.

Urheilun ystävälle suosittelemme esimerkiksi golfkurssia, kuplafutista tai ninjarataseikkailua. Muusikin harrastajille taas voisi soveltua soittotunti tai laululahja. Teknologiasta innostuneelle suosittelemme virtuaalista huonepakopeliä tai virtuaaliseikkailua.

Seikkailunhaluisille taas sopisi esimerkiksi seikkailupuistovierailu tai room escape -peli. Intohimojen toteuttamiseen kokkikurssi tai jokin muu kurssielämys, ja unelmien toteuttamiseen esimerkiksi benji- tai laskuvarjohyppy. 

20-vuotissyntymäpäivälahja tyttöystävälle

Tyttöystäväsi 20-vuotissyntymäpäivä on merkittävä tapahtuma, joka ansaitsee erityisen huomionosoituksen. Tämä kategoria tarjoaa sinulle inspiroivia ideoita ja vinkkejä löytääksesi täydellisen syntymäpäivälahjan tyttöystävällesi ja osoittaaksesi hänelle, kuinka paljon välität.

Järjestä tyttöystävällesi unohtumaton syntymäpäivä elämyksien kera. Siihen voi sisältyä vaikkapa romanttinen illallinen kahden kesken, kuumailmapallolento tai viikonloppu kylpylässä. Myös hemmottelu sopii loistavasti tyttöystävän 20-vuotispäivään, kuten rentoutuskellunta, hieronta tai kasvohoito. Tyttöystäväsi on hemmottelunsa ansainnut suurena juhlapäivänään!

20-vuotislahja siskolle

Sisko – tuo joskus niin ärsyttävä, vastenmielinen ja omahyväinen, mutta samalla niin rakas ja korvaamaton tuki vaikeissa tilanteissa. Siskon syntymäpäivä on ainutlaatuinen tilaisuus ilmasta miten paljon hänestä välität valitsemalla lahja, joka tekee hänet onnelliseksi ja on räätälöity hänen tarpeitaan, intohimoaan ja vapaa-ajanviettotapaansa ajatellen.

Kuvittele rakkaan siskosi innostusta, kun hän osallistuu esimerkiksi sushikurssille. Se on todellinen herkku kaikille sushin ystäville, sillä sen ansiosta sisko osaa valmistaa tuota taivaallista herkkua kurssin jälkeen myös kotona. On vaikea kuvitella mielenkiintoisempaa 20-vuotislahjaa siskolle.

20-vuotislahja veljelle

Suhteet veljien kanssa eivät ehkä ole helpoimmasta päästä, mutta sisarusten välinen rakkaus on ihana, erottamaton tunne. Ja tästä syystä veljen 20-vuotislahjan tulisi olla erityinen, ja mikä vielä tärkeämpää – sellainen, joka toteuttaa unelmia ja intohimoja.

Jos veljesi on moottoriurheilun fani, hän nauttii taatusti motocross-elämyksestä tai kyydityksestä superautolla, kuten Ferrarilla tai Lamborghinilla. On aika antaa veljen tuntea tuuli hiuksissaan ja veren virtaavan hänen suonissaan. Jokaisessa näistä ajoelämyksissä on varmasti sitä jotain. 

20-vuotislahjaideoita ystävälle

Ystävä on tärkeä henkilö elämässämme. Aina valmis kuuntelemaan, neuvomaan ja auttamaan. Juuri tämän poikkeuksellisen siteen vuoksi joitain tilaisuuksia ei voida pitää tavallisina tai jättää huomiotta ja ystävän 20-vuotissyntymäpäivä on yksi niistä tilaisuuksista. Ystävän 20-vuotislahjassa täytyy olla "sitä jotain".

Esimerkiksi benjihyppy tai tuulitunnelilento on juuri sitä jotain. Tämä elämys tarjoaa aimo annoksen jännitystä ja adrenaliinia. Parasta, että voit ostaa lahjakortin myös itsellesi ja lähteä nauttimaan samasta elämyksestä ystäväsi kanssa. Tällainen lahja ystävän 20-vuotispäivänä antaa teille mahdollisuuden viettää aikaa yhdessä ja saada vielä enemmän muistoja yhdessä.