40-vuotislahja

Etsitkö täydellistä lahjaa nelikymppiselle? Tasavuosia täyttäville on tapana antaa lahjaksi jotain erityistä. Jos tavarat ovat jo liian tavallisia lahjoja, hanki syntymäpäiväsankarille elämys. Tästä kategoriasta löydät paljon sopivia lahjoja 40-vuotiaalle.

Nelikymppinen kaipaa usein irtautumista arkirutiineistaan. Hän pelkää, että elämä menee liian nopeasti ohi. Elämys on täydellinen lahja 40-vuotiaalle, sillä se kannustaa löytämään uutta iloa elämästä! Uudet elämykset ovat parhaita lahjoja, sillä niihin ei koskaan voi kyllästyä! Tsekkaa siis uutuudet, jos haluat varmistua täysin uudesta elämyksen antamisesta. Jos haluat etsiä lahjoja tarkemmin saajan mukaan, katso syntymäpäivälahjat miehelle ja syntymäpäivälahjat naiselle.

Avoimella elämyslahjakortilla lahjan saaja saa itse valita elämyksen!

Selaa kategorioita
Näytetään: 670
Elämyksiä nähty 60 / 670
Onko läheisesi täyttämässä 40 vuotta? Näytä hänelle, että elämässä ei ole ikärajaa häikäisemällä hänet elämyslahjalla, joka on suunniteltu innoittamaan ja hemmottelemaan. Auta synttärisankaria täyttämään elinikäinen haaveensa tandemhypystä, oppitunnista lentokoneen ohjaimissa tai superautofiilistelystä aidolla kilparadalla. Hemmottele häntä ylellisellä kylpylähoidolla tai lähtekää yhdessä ruokakurssille valmistamaan uusia herkkureseptejä. 40 vuoden täyttäminen on loistava hetki elämässä seurata unelma tai katsoa maailmaa tuoreesta näkökulmasta. Juhlistakaa siis merkkipäivää lasillisella viiniä pimeässä tai muulla upealla ravintolaelämyksellä. Kukaan ei kuitenkaan sanonut 40 vuoden merkitsevän sitä, että sankarin pitäisi kasvaa aikuiseksi: tarjoamme paintball-, karting-, kuplafutis- ja muita hullutteluelämyksiä koko porukalla nautittavaksi. Yhden hengen vauhdikkaiksi elämyksiksi voimme suositella esimerkiksi vesijettiajelua ja avointa rallikokeilupäivää. Toisin sanoen hauskanpito alkaa todella 40:stä – tai heti, kun hän avaa elämyslahjansa.