Osta Superautoelämyksesi elokuun ajotapahtumaan Kiikalassa 17.-18.8.!

Elämykset kesällä

Olemme koonneet kesän parhaimmat elämykset yhteen! Elämyslahjalla teet lomalaisen kesästä ikimuistoisen. Muista lukuvuoden päättänyttä opiskelijaa varjoliitoelämyksellä tai lomailevaa työkaveria suppailulahjakortilla. Voit myös yllättää oman perheesi nauruntäyteisellä päivällä vesipuistossa! Valittavanasi on upeita kesäisiä ulkoilmaelämyksiä kuin myös sisällä toteutettavia elämyksiä sadepäivien varalle.

 

Selaa kategorioita
Näytetään: 488
Elämyksiä nähty 60 / 488
Etsitkö kesäistä elämyslahjaa tai hauskaa tekemistä kesälomalle? Nauti kesästä elämysten parissa! Olemme koonneet kesän parhaat kokemukset yhteen. Elämyslahjojen valikoimasta löydät erilaisia hauskoja kesäelämyksiä ja ikimuistoisia aktiviteettilahjoja koko perheelle. Hauskoja kesäelämyksiä on saatavilla ympäri Suomen ja niistä voi nauttia niin yksin kuin yhdessäkin. Meiltä löytyy hauskoja kesäelämyksiä niin maalla, merellä kuin ilmassakin. Kesäelämys voi olla vaikkapa nautinnollinen ajoelämys, henkeäsalpaava lentoelämys tai virkistävä vesielämys.

Tee sinun tai läheisesi kesälomasta elämysten täyteinen. Tarjoamme sinulle valikoiman jännittäviä kesäelämyksiä, joiden lomassa nautiskella aurinkoisesta säästä. Olemme koonneet kategoriaan myös muutamia sisällä toteutettavia aktiviteetteja sadepäiviä silmällä pitäen. Valitse näiden ikimuistoisten seikkailujen joukosta itsellesi tai läheisellesi sopiva vaihtoehto. Suosituimpia kesäelämyksiä ovat esittelykurssi kevytlentokoneella, seikkailupuistot, suppailu, ajoelämykset superautoilla ja varjoliitoelämykset.