Osta ajoelämyksesi seuraavaan Superautotapahtumaan Kiikalassa!

Häälahjat 2023

Jos etsit hääparille raha- tai tavaralahjan sijaan elämyksellistä häälahjaa, olet oikeassa paikassa. Energinen hääpari ilahtuu varmasti esimerkiksi kuumailmapallolennosta. Mikäli parille sopii paremmin rauhallisempi häälahja, heitä voisi muistaa igluyöpymisellä tai parihieronnalla.
Valitsit sitten minkä tahansa elämyksen, voit iloita siitä, että olet antamassa häälahjaa, joka lähentää paria toisiinsa. Tärkeää häälahjassa on yhdessä vietetty aika ja uudet kokemukset, joista jää mieleenpainuvia muistoja. Katso myös kihlajaislahjat, huomenlahjat, vuosipäivälahjat ja hääpäivälahjat.
Selaa kategorioita
Näytetään: 296
Elämyksiä nähty 60 / 296

Mitkä ovat hyviä häälahjoja?


Häät ovat yksi kauneimmista ja erityisimmistä ajoista onnellisen parin elämässä, joten on tärkeää, että löydät parille hyvän häälahjan. Selaamalla häälahjavalikoimaamme voit sanoa hyvästit perinteisille maljakoille ja pussilakanaseteille ja antaa häälahjaksi kokemuksia, jotka luovat hääparille mieleenpainuvia muistoja.
Häälahjan valitseminen voi kuitenkin olla haastava tehtävä. Olet kuitenkin jo erittäin lähellä ratkaisua. Elämyksellinen lahja on yleensä hyvä valinta häälahjaksi, sillä se tarjoaa pariskunnalle yhteisiä muistoja ja kokemuksia. Tässä muutamia esimerkkejä hyvistä häälahjoista:

Illallinen ravintolassa: Romanttinen illallinen pariskunnan suosikkiravintolassa on hyvä häälahjaidea. Voit myös harkita gourmet-elämyksiä, kuten kokkikoulua tai illallista pimeässä.

Romantiikkapaketti: Yllätä hääpari viikonloppulomalla johonkin romanttiseen kohteeseen, kuten Järvisydämeen. Voit ostaa hääparille kylpylälahjakortin tai iglumajoituksen, jotta he voivat rentoutua viikonlopun yli ja nauttia toistensa seurasta.

Avoin lahjakortti: Hääpari pääsee itse valitsemaan mieluisan elämyslahjan, oli se sitten koskenlasku tai kuumailmapallolento. Tämä lahjakortti tarjoaa hääparille ainutlaatuisen ja ikimuistoisen kokemuksen, jonka he voivat jakaa yhdessä.

Häälahjaideat


Elämys on yksi parhaista häälahjaideoista! Kokemukset kestävät ikuisesti ja muistuttavat hääparia tästä tärkeästä hetkestä heidän elämässään. Elämykset sopivat myös kihlajaisten tai häiden vuosipäivien juhlistamiseen, joten etsitpä mitä tahansa lahjaideaa pariskunnan tärkeään tilaisuuteen, olet oikeassa paikassa!

Voit helpottaa häälahjaideoiden etsintää suodattamalla sopivia lahjoja esimerkiksi hinnan ja sijainnin mukaan. Jos sopivaa häälahjaideaa ei meinaa löytyä, jatka selaamista myös muissa kategorioissa. Katso ainakin lahjauutuudet ja lahjat kahdelle.

Lahjat morsiamelle ja sulhaselle


Morsiamen ja sulhasen lahjaa valitessa kannattaa ottaa huomioon hääparin persoonallisuus, mieltymykset ja harrastukset. Morsiamelle ja sulhaselle on tapana antaa yhteinen lahja. Morsiamen ja sulhasen lahjan ei tarvitse olla kallis, vaan sen tärkein merkitys on osoittaa hääparille arvostusta ja rakkautta sekä toivottaa onnea avioliittoon. Morsiamen ja sulhasen lahjaa valitessa on tärkeää muistaa myös oma budjetti.

Morsiamelle ja sulhaselle voi hankkia luovan häälahjan, esimerkiksi lasinpuhalluskurssin, jossa he pääsevät itse luomaan omia lasiesineitä. Nämä lasiesineet jäävät hääparille konkreettiseksi muistoksi tästä erityisestä päivästä ja ajasta heidän elämässään.

Aktiivinen elämyslahja taas voisi toimia sporttiselle ja ulkoilmassa viihtyvälle morsiamelle ja sulhaselle. Harkitse esimerkiksi golfkurssia, koskenlaskua, melontaa, kalastusretkeä tai karhujen katselua!

Uniikkeja häälahjoja pariskunnalle, jolla on jo kaikkea


Jos pariskunnalla on jo kaikkea, häälahjan valinta voi olla haastavaa. Tällöin kannattaa miettiä, mitä hääpari voisi arvostaa ja mikä voisi olla heille merkityksellistä. Elämykset ovat yksi parhaista häälahjoista pariskunnalle, jolla on jo kaikki tarvittava.

Laajasta valikoimastamme löytyy häälahjoja, jotka eivät jää nurkkaan pölyttymään. Häälahjavalikoimamme takaa, että löydät parhaan mahdollisen kokemuksen kaikille pariskunnille. Elämykset auttavat luomaan muistoja, jotka kestävät ikuisesti ja tekevät pariskunnan erityisestä päivästä vieläkin erityisemmän!

Perinteiset häälahjat


Perinteiset häälahjat, kuten raha- ja tavaralahjat, on syytä unohtaa, ja antaa hääparille, jotain täysin poikkeuksellista ja mieleenpainuvaa. Mitä sitten keksiä häälahjaksi, jos ei raha tai tavarat eivät ole vaihtoehto? Vaihtoehtoja on todella monia – häälahja voi olla kaikkea aina kuumailmapallolennon ja ravintolaillallisen välillä.

Kuumailmapallolento on hauska ja ikimuistoinen häälahja, jonka hääpari muistaa koko loppuelämänsä. Jos tiedät, että hääpari on jo käynyt kuumailmapallolennolla, harkitse jotain muuta lentoelämystä, kuten maisemalentoa helikopterilla tai tuulitunnelilentoa.

Jos haluat pysyä perinteisten häälahjojen alueella, harkitse ravintolaillallista. Perinteinen illallinen ravintolassa toimii aina, mutta jos hääpari kaipaa elämäänsä jotain uutta ja erilaista, valitse heille jokin erikoisempi illalliselämys, kuten illallinen pimeässä, Magic Dinner tai Shitty Dinner.

Kuinka paljon käyttää rahaa häälahjaan?


Häälahjabudjetti riippuu monista tekijöistä, kuten omasta taloudellisesta tilanteesta, hääjuhlan tyylistä ja siitä, kuinka hyvin tunnet hääparin ja kuinka läheisiä he ovat sinulle. Suomessa häälahjaksi annettava rahasumma pyörii usein sadan euron nurkilla. Tämä summa vaihtelee kuitenkin huomattavasti hääparin toiveista ja omasta budjetista riippuen.

On tärkeää muistaa, että häälahjan arvo ei määritä lahjan merkitystä ja sen luomaa todellista arvoa. Tärkeintä on ajatus häälahjan takana – hanki häälahja, joka osoittaa parille arvostusta ja toivottaa onnea avioliittoon.

Muista, että voit ostaa häälahjan isommalla porukalla ja saada näin kuluja pienemmäksi. Esimerkiksi sukulaisten tai kavereiden kesken kimppalahja toimii erittäin hyvin. Yhdessä hankitun lahjan budjettia pystyy venyttämään yleensä suuremmaksi kuin yksin hommatun häälahjan.

Häälahjaetiketti


Häälahjaetikettiin kuuluu tiettyjä perinteitä ja käytäntöjä. Yleisesti ottaen häälahjaetikettiin kuuluu häälahjan antaminen pariskunnalle. Häälahjaa voi alkaa etsimään heti, kun hääkutsu saapuu postissa. Häälahjaksi voi antaa esimerkiksi rahaa, lahjakortteja tai tavaraa.
Hääpari jakaa usein häälahjalistan hääkutsun yhteydessä tai hääparilta voi tiedustella häälahjatoiveita häihin ilmoittautuessa. Häälahja kannattaa valita hääparin antamalta lahjalistalta, jotta se on varmasti hääparille mieluinen. Aina hääparilla ei kuitenkaan ole mitään lahjatoiveita.

Häälahjaetiketin kannalta kaikista oleellisinta on huomioida hääparin toiveet ja mieltymykset ja valita lahja niiden mukaan. Tärkeintä on antaa lahja, joka osoittaa hääparille, että he ovat tärkeitä ja arvostettuja.

Viime minuutin häälahjaideat


Jos etsit häälahjaa viime hetkellä, kannattaa suosia verkosta saatavia lahjakortteja. Lahjakortti ei vaadi paljon aikaa tai suunnittelua. Viime hetken häälahjan ei tarvitse olla monimutkainen tai kallis, vaan tärkeintä on ajatus ja hääparin muistaminen heidän tärkeänä päivänään.

Jos etsit häälahjaa viime minuutilla, valitse jokin Elämyslahjojen suosituimmista häälahjaideoista! Häälahja toimitetaan sähköpostiin heti oston jälkeen, joten voit ostaa häälahjan vaikka juuri ennen vihkimistä. Voi helposti tulostaa lahjakortin omalla tulostimellasi tai toimittaa sen suoraan hääparille sähköisessä muodossa.

Suosituimpia häälahjaideoita ovat:

Meille kahdelle -lahjapaketti – hääpari saa itse valita mieluisan elämyksen juuri pariskunnille räätälöityjen vaihtoehtojen joukosta.

Illallinen pimeässä – hääpari pääsee ruokailemaan pilkkopimeässä ravintolassa ja nauttimaan kutkuttavasta tunnelmasta.

Kylpyläloma – jokainen hääpari nauttii taatusti hemmottelusta häiden aiheuttaman stressin jälkeen.

Parihieronta – jos kiireisen hääparin on vaikea löytää tilaa kalenterista kylpylälomalle, parihieronnalle löytyy taatusti aikaa täydestäkin kalenterista.

Kuumailmapallolento – romanttinen lentoelämys, jossa hääpari saa ihailla upeita maisemia kuumailmapallon korista.

Parihaaste panssarivaunulla – raskaan sarjan ajoelämys sopii häälahjaksi räväkälle pariskunnalle.

Yöpyminen iglussa – moderni häälahjaidea, joka sopii kenelle tahansa ja jää taatusti hääparin mieleen.