Joululahjat appivanhemmille

Joulukuu on yksi vuoden odotetuimmista kuukausista. Se tuo mukanaan lunta, talvimatkoja ja ennen kaikkea iloisen joulun odotuksen. Tärkeä osa on myös lahjojen hankkiminen läheisille. Jos olet naimisissa, mietit todennäköisesti, että mikä on paras joululahja appivanhemmillesi. Etsitkö jotain, joka antaa heille rentouttavan irtioton arjesta? Tai ehkä juuri päinvastoin - lahja, joka takaa annoksen adrenaliinia?
Laajasta valikoimastamme valitset varmasti sopivan lahjan ja onnistut joululahjojen valinnassa! Unohda tavara - anna lahjaksi tarina!
Selaa kategorioita
Näytetään: 1080
Elämyksiä nähty 60 / 1080

Lahja appivanhemmille jouluksi - katso mikä tekee suurimman vaikutuksen 

Joululahja appivanhemmille ainutlaatuisessa muodossa! Lahjakortti valitulle elämykselle on loistava tilaisuus antaa heille lahja, joka ei ainoastaan tuo iloa, vaan tarjoaa myös uusia kokemuksia ja monia muistoja. Yksi suosittu idea on ravintolalahjakortti. Herkullinen ruoka, erinomainen palvelu ja näiden ravintoloiden ainutlaatuinen tunnelma sopivat täydelliseksi joululahjaksi. Valikoima on lähes rajaton! Ja jos haluat todella yllättää appivanhempasi, anna heille lahjaksi Shitty Dinner. Tämä on yksi tapahtumaillallisista, jossa tarjoillaan kolmen ruokalajin illallinen, mutta palvelu tökkii pahasti. Tarjoilijat työskentelevät liian hitaasti, kokit sekoittavat tilauksia koko ajan, ja näyttää siltä, että koko henkilökunta olisi huonolla tuulella. Mutta älä huoli – kaikessa on mukana ammattinäyttelijät, jotka ovat paikalla huolehtimassa koko illallisen viihdytyksestä. Tärkein on kuitenkin ensiluokkainen ja herkullinen ruoka, joka tekee vaikutuksen vaativimpiinkin ihmisiin. Tällainen joululahja takaa appivanhemmille unohtumattoman kokemuksen.


Joululahja appivanhemmille - valitse ainutlaatuinen lahja!

Mitkä joululahjat tekevät appivanhempiin vaikutuksen? Jos he ovat erityisen kiinnostuneita aivopähkinöistä ja pulmien ratkaisuista, hyvä valinta on silloin huonepakopeli. Kahdenkeskeistä aikaa tarvitseville loma kylpylähotellissa on täydellinen valinta. Lahjakortit ovat voimassa pitkään, joten niitä ei tarvitse käyttää heti, vaan he voivat yhdistää kokemuksen vaikka johonkin tiettyyn merkkipäivään.

Lahjakorttiemme ansiosta appivanhemmillesi antamasi joululahja erottuu varmasti joukosta, tekee erittäin positiivisen vaikutuksen ja jää mieleen pitkään.


Paras lahja appivanhemmille

Mitä lähempänä joulu on, sitä useammin kysyt itseltäsi, mikä on paras lahja appivanhemmillesi jouluksi. Kun ideat loppuvat, Elämyslahjat tulee apuun! Lahjapaketti “Meille kahdelle” on helppo valinta. Pakettiin on koottu parhaat lahjaideat kahdelle, joten halusivatpa appivanhempasi rentouttavaan hierontaan, lähteä lyhyelle lomalle, tai vauhdikkaiden elämysten pariin, tästä paketista löytyy sopiva elämys jokaiselle!