Joululahja pojalle

Joululahjan hankkiminen pojalle voi olla haastavaa, vaikka tuntisimmekin veljemme hyvin. Veljen kaapit saattavat olla täynnä turhaa tavaraa ja voi olla ettei hän enään tarvitse mitään. Veljen voisikin yllättää materian sijaan elämyslahjalla. Tee tämän vuoden joulusta unohtumaton ja anna pojalle lahja, joka ei jää käyttämättömänä kaapin perälle lojumaan! Tutustu valikoimaamme, johon olemme keränneet täydellisiä vaihtoehtoja pojalle.

Selaa kategorioita
Näytetään: 729
Elämyksiä nähty 60 / 729

Minkä lahjan ostaisin pojalle jouluksi?

Villasukkien, tietokonepelien, boksereiden ja muiden tyypillisten joululahjojen sijaan pojalle voisi antaa jotain omaperäisempää - jotain joka ilahduttaa ja jää mieleen pidemmäksi aikaa. Anna lahjaksi ikimuistoinen elämys! Valikoimastamme löytyy elämyksiä aina kirveenheitosta benjihyppyyn ja huonepakopeleistä hierontoihin - jokaiselle pojalle löytyy takuuvarmasti mielenkiintoinen vaihtoehto! 

 

Parhaat joululahjaideat pojalle

Mikä sopisi hyvin joululahjaksi pojalle? Jos poikasi rakastaa autoja, yksi mielenkiintoisimmista ehdotuksistamme on varmasti lahjakortti superautoajoelämykseen, jossa lahjansaaja pääsee ajamaan Ferraria tai Lamborghinia. Superautoelämys on yksi suosituimmista elämyksistämme ja jää varmasti autoja rakastavan pojan mieleen. Pojalle mieluisia lahjoja voisivat olla myös hemmottelu- ja ruokaelämykset, jotka tarjoavat irtiottoa ja rentoutumista kiireisen arjen keskelle. Varma valinta joululahjaksi ovat ravintolalahjakortit, joita meiltä löytyy jokaiseen makuun. Voisit yllättää poikasi maagisella ja ainutlaatuisella illalliskokemuksella - Magic Dinnerillä, jossa nautitaan kolmen ruokalajin lisäksi myös taikashowsta. 

 

Joululahja pojalle - anna kokemus!

Pitääkö poikasi vauhdikkaista aktiviteeteista? Yllätä hänet antamalla hänelle lahjakortti kiipeilyyn tai trampoliinipuistoon, tai jos hän nauttii adrenaliinista niin hänet voisi viedä ajamaan panssariautolla, ampumaan käsiaseilla tai pelaamaan toimintapeliä yhdessä ystäviensä kanssa. Moottoripyöräilystä kiinnostuneelle pojalle valikoimasta löytyy myös enduro tai motocross ajovalmennus! Valitse pojallesi lahjakortti mielenkiintoiseen ja aktiiviseen seikkailuun! Jos haluat yllättää poikasi aivan kunnolla niin valitse hänelle lahjakortti tandemhyppyyn. Tätä elämystä hän ei unohtaisi koskaan!

 

Mitä ostaa aikuiselle pojalle joululahjaksi?

Kuinka löytää pojalle sopiva lahja? Kun edessäsi on kysymys siitä, mitä ostaa aikuiselle pojallesi joululahjaksi, mieti, mitä hän tarvitsee eniten elämässään juuri nyt. Onko hänelle tärkeää itsensä kehittäminen tai tykkääkö hän oppia ja kokea jotain uutta? Hänelle voisi sopia hyvin lahjakortti häntä kiinnostavalle kurssille. Meidän valikoimasta löytyy runsaasti kursseja, aina joogasta kalastukseen ja ruuanlaitosta tanssikursseihin. Kiinnostaisiko häntä panimovierailu tai lasinpuhalluskurssi? Tällainen joululahja pojalle yllättää hänet varmasti!

 

Lahja pojalle jouluksi - mitä ostaa hänelle?

Mietitkö mitä ostaisit pojallesi joululahjaksi ja et osaa vielä päättää mitä valitsisit? Anna hänen itse valita! Meidän valikoimasta löytyy valmiita elämyspaketteja, joista lahjansaaja voi valita itselleen mieluisimman elämyksen. Voit antaa hänelle meidän Joulupaketin, Kulinaristin paketin, Mahtipaketin miehelle tai Meille Kahdelle elämyspaketin, jonka hän voisi jakaa kumppaninsa kanssa. Hän löytää varmasti itselleen ikimuistoisen ja mielenkiintoisen elämyksen monen vaihtoehdon joukosta! Onko lahjanvalinta koskaan ollut helpompaa? Elämyspaketti on ainutlaatuinen lahja, joka sopii aivan kaikille!