Lahja miehelle - hänelle jolla on jo kaikkea

Mitä ostaa lahjaksi miehelle, jolla on jo kaikkea? Ei hätää me autamme sinua. Keräsimme katseltavaksesi monipuolisia lahjaideoita miehelle. Valittavaksesi jää, millaisen elämyksen tahdot miehelle antaa. Valikoimastamme löytyy sekä yksin nautittavia että yhdessä koettavia lahjaideoita.

Esimerkiksi hurjapäälle hyppy tandemvarjolla, seikkailijalle mönkijäsafari tai rauhallisempaan makuun rentouttava hieronta tai panimovierailu arjen kiireistä irtautumiseen! Katso myös lahja isälle, lahja poikaystävälle ja lahja aviomiehelle.

Selaa kategorioita
Näytetään: 993
Elämyksiä nähty 60 / 993
Mitä antaa lahjaksi miehelle, jolla on jo kaikkea? Tähän ikuiseen ongelmaan me voimme tarjota ratkaisun. Etsitpä lahjaa sitten poikaystävällesi, aviomiehellesi, isällesi tai veljellesi, sinun onneksesi olemme keränneet kokoelman huikeita miehille sopivia lahjaideoita tähän kategoriaan. Löydät valikoimastamme jokaiseen budjettiin sopivan lahjan miehelle tilanteeseen kuin tilanteeseen. Paras joululahja, ystävänpäivälahja, syntymäpäivälahja, isänpäivälahja, nimipäivälahja tai valmistujaislahja miehelle on elämys. Mitä mies tykkää puuhailla vapaa-ajallaan? Pitääkö hän hyvästä ruuasta tai sporttisista harrastuksista? Onko hänellä jotain erityisiä unelmia? Onko hän rauhallisempi kaveri vai menevämpää sorttia? Nämä pienet vihjeet ohjaavat sinua kohti täydellistä lahjaa. Hän tietää, että olet oikeasti kuunnellut häntä ja miettinyt juuri häntä valitessasi lahjaa. Rauhalliselle miehelle voisi sopia lahjaksi rentouttava hieronta tai huonepakopeli. Kokeilunhaluinen mies yllättyisi taatusti sukelluskokeilusta tai rallikyydityksestä. Kulinaristille suosittelisimme hieman erikoisempaa ravintolakokemusta Shitty Dinneriä, Haunted Dinneriä tai Illallista pimeässä. Tsemppiä lahjan hankintaan!
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.