Lahja miehelle

Mitä ostaa lahjaksi miehelle, jolta löytyy jo kaikkea? Onko lahjan löytäminen vaikeaa? Ei hätää me autamme sinua. Keräsimme puolestasi monipuolisia lahjaideoita miehelle. Valittavaksesi jää, millaisen elämyksen tahdot lahjan saajalle antaa. Valikoimastamme löytyy vaihtoehtoja yksin nautittavista elämyksistä yhdessä koettaviin elämyksiin.

Hurjapäälle rallikyyditys tai lento tandemvarjolla, seikkailijalle mönkijäsafari tai vaikkapa esittelykurssi kevytlentokoneella. Rauhallisempaan makuun varma valinta on rentouttava hieronta tai panimovierailu arjen kiireiden keskellä – jokaiselle miehelle löytyy sopiva elämys! Katso myös lahja isälle, lahja veljelle, lahja poikaystävälle ja lahja aviomiehelle.

Näytetään: 812
60 / 812

Mitä antaa lahjaksi miehelle, jolla on jo kaikkea? Tähän ikuiseen ongelmaan me voimme tarjota ratkaisun. Etsitpä lahjaa sitten poikaystävällesi, aviomiehellesi, isällesi tai veljellesi, sinun onneksesi olemme keränneet kokoelman huikeita miehille sopivia lahjaideoita tähän kategoriaan. Löydät valikoimastamme jokaiseen budjettiin sopivan lahjan miehelle tilanteeseen kuin tilanteeseen. Paras joululahja, ystävänpäivälahja, syntymäpäivälahja, isänpäivälahja, nimipäivälahja tai valmistujaislahja miehelle on elämys. Mitä mies tykkää puuhailla vapaa-ajallaan? Pitääkö hän hyvästä ruuasta tai sporttisista harrastuksista? Onko hänellä jotain erityisiä unelmia? Onko hän rauhallisempi kaveri vai menevämpää sorttia? Nämä pienet vihjeet ohjaavat sinua kohti täydellistä lahjaa. Hän tietää, että olet oikeasti kuunnellut häntä ja miettinyt juuri häntä valitessasi lahjaa. Rauhalliselle miehelle voisi sopia lahjaksi rentouttava hieronta tai huonepakopeli. Kokeilunhaluinen mies yllättyisi taatusti sukelluskokeilusta tai rallikyydityksestä. Kulinaristille suosittelisimme hieman erikoisempaa ravintolakokemusta Shitty Dinneriä, Haunted Dinneriä tai Illallista pimeässä. Tsemppiä lahjan hankintaan!
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.