Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Ilolla ja innostuksella menestykseen –valmennus

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Ilolla ja innostuksella menestykseen –valmennus

Helsinki
1-20 henkilöä

1980 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
1980 €

Ilolla ja innostuksella menestykseen –valmennus

Työn imu on työyhteisön energisyyttä, innostuneisuutta ja ylpeyttä omasta työstä. Investointi yrityskulttuurin kehittämiseen kannattaa. Innostuneet työntekijät energisoivat koko yritystä.

Mitä Elämyslahja sisältää?

Miten tuotan iloa ja innostusta? Miten tunteet vaikuttavat työssä? Tässä valmennuksessa muokkaamme omia uskomuksia, ajatuksia ja tunteita. Harjoitusten avulla vaikutat näihin ja sen myötä löydät enemmän iloa ja innostusta elämääsi.

Tunne tarttuu ja vallitseva tunne leviää. Hyvä fiilis motivoi, sitouttaa ja kannustaa. Ilon ja innostuksen tunteella saadaan aikaan me-henki, joka tuo tullessaan tuloksia, jotka heijastuvat kaikkiin sidosryhmiin.

Kenelle Elämyslahja soveltuu?

Ilon ja innostuksen tunteen avulla syntyy energiaa työyhteisöön. Työn imun kasvaessa sairauspoissaolot vähenee jopa 66% ja myynti nousee 37%. Työyhteisöt joissa kaivataan lisää työn imua hyötyvät erityisesti tästä valmennuksesta.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

6 tuntia.

Osallistujat

1-20 henkilöä.

Sää

Säällä kun säällä.

Lisätiedot

Valmennuksen kesto 6h.
Valmennus voidaan toteuttaa asiakkaan omissa tiloissa tai Unelmatallin tiloissa Kulosaaressa. Hintaan sisältyy matkakulut pääkaupunkiseudulla.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.