Osta ajoelämyksesi seuraavaan Superautotapahtumaan Kiikalassa!

Rippilahjat

Mitä antaa rippilahjaksi nuorelle? Anna ripille pääsevälle uusi kokemus ja mieleenpainuvia muistoja. Meiltä löydät paljon rippilahjaksi sopivia elämyksiä sekä tytöille että pojille.

Seikkailijalle löytyy Seikkailupuisto Korkee, pelien ystävälle virtuaaliseikkailu, autoilusta kiinnostunelle karting-ajelu.
Kurkkaa myös lahjat nuorille, lahjat pojalle ja lahjat tytölle.

Selaa kategorioita
Näytetään: 316
Elämyksiä nähty 60 / 316

Mitä rippilahjaksi?

Kesä on rippijuhlien kulta-aikaa! Mitä antaa lahjaksi ripille pääsevälle nuorelle? Konfirmaatio on ensimmäinen suuri saavutus nuoren elämässä ja sitä on syytä juhlistaa ikimuistoisella rippilahjalla.

Elämyksellinen rippilahja

Paras konfirmaatiolahja nuorelle on elämys. Aineeton elämyslahja on hyvä valinta rippilahjaksi, koska luo saajalleen mieleenpainuvia muistoja. Elämyslahja voi säilyä muistoissa yhtä pitkään kuin itse rippileirillä vietetty aika ja rippijuhlat.

Parhaat rippilahjaideat

Tältä sivulta löydät parhaat lahjaideat jokaiselle rippilapselle. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia rippilahjoja jokaiseen makuun. Tästä kategoriasta löydät yli 200 rippilahjaideaa. Suosituimpia rippilahjoja valikoimassamme ovat rentoutuskellunta, tuulitunnelilento, hohtogolf, huonepakopeli ja vegeruokakurssi.

Rippilahjaideoita tytöille ja pojille

Rippilahjaksi tytölle suosittelisimme esimerkiksi ratsastuskurssia tai suppailua. Pojalle rippilahjaksi suosittelisimme virtuaalitodellisuutta tai rallikyyditystä. Avoin elämyslahjakortti on hyvä valinta rippilahjaksi, jos haluaa antaa nuoren itse valita mieluisan elämyksen.