Ystävänpäivälahja kihlatulle

Etsitkö täydellistä ystävänpäivälahjaa kihlatullesi? Tutustu ainutlaatuiseen valikoimaamme, josta löydät romanttisia ja ikimuistoisia elämyksiä teille kahdelle. Tee tästä ystävänpäivästä erityinen antamalla lahja, joka luo yhteisiä muistoja ja vahvistaa rakkauttanne. Valitse elämyslahja, joka kertoo tarinaa teidän ainutlaatuisesta rakkaudestanne! Jos tuleva morsian tai sulhanen kaipaa rentoutumista ja hemmottelua, valitse esimerkiksi hieronta tai kauneushoito. Jos taas kaipaatte yhteistä aikaa, valitse esimerkiksi romantiikkapaketti tai igluyöpyminen.
Selaa kategorioita
Näytetään: 172
Elämyksiä nähty 60 / 172

Mitä ystävänpäivälahjaksi kihlatulle?

Ystävänpäivälahjan valitseminen kihlatulle on erityinen tilaisuus, ja elämykselliset lahjat voivat tuoda lisää iloa ja läheisyyttä suhteeseenne. Harkitse seuraavia elämyslahjaideoita, jotka voivat tehdä ystävänpäivästä unohtumattoman!


Kutsu kihlattusi nauttimaan herkullisesta illallisesta huippuravintolassa. Valitse tunnelmallinen paikka, jossa voitte jakaa intiimin hetken herkullisen ruoan parissa. Miten olisi esimerkiksi illallinen ravintola Meripaviljongissa tai burgeritreffit Naughty BRGR:issa?

Toinen vaihtoehto on rentoutua yhdessä kylpylässä. Nauttikaa porealtaiden ja saunojen lämmöstä, virkistäytykää kylmäaltaassa tai avannossa, ja mikä tärkeintä, viettäkää aikaa yhdessä. 

Kolmas vaihtoehto on järjestää kihlatullesi romanttinen viikonloppuloma Voit valita pienen putiikkihotellin, romanttisen kylpylän tai vaikka mökin metsän keskellä, jossa voitte nauttia toistenne seurasta ja uusista maisemista.

Valitsemalla elämyksellisen ystävänpäivälahjan kihlatullesi osoitat välittämistäsi ja panostat yhteisten kokemusten jakamiseen. Jokainen näistä lahjaideoista voi luoda muiston, joka säilyy sydämissänne pitkään!

Sydäntä lämmittävää romantiikkaa ystävänpäivälahjaksi kihlatulle

Etsitkö romanttista ystävänpäivälahjaa, joka sulattaa kihlattusi sydämen ja jättää ikimuistoisen jäljen? Seuraavaksi esittelemme ainutlaatuisen valikoiman romanttisia ystävänpäivälahjaideoita kihlatuille. Löydä romanttinen lahja, joka kätkee sisäänsä elämyksen, joka muistetaan pitkään!

Yksi romanttisimmista elämyslahjoista on iglumajoitus! Lähtekää romanttiselle lomalle igluun ja nauttikaa tähtitaivaasta tai parhaassa tapauksessa jopa revontulista. Iglu tarjoaa taianomaisen ympäristön teidän kahden romantiikkalomalle ja voitte jakaa lämpimät hetket keskellä lumista maisemaa.

Tee tästä ystävänpäivästänne ikimuistoinen romantiikkapaketilla Tallinnassa. Valikoimastamme löydät paljon erilaisia paketteja, jotka sisältävät romanttisen hotelliyön ja muita yllätyksiä viihtyisässä ympäristössä.

Jos haluat pelata varman päälle ja antaa kihlattusi valita sopivan elämyksen, valitse Romanttisia hetkiä -elämyspaketti. Paketti sisältää ainutlaatuisia aktiviteetteja ja yhteisiä hetkiä, joista saatte valita teille kahdelle mieluisimman. 

Mielenkiintoisia ystävänpäivälahjaideoita kihlatulle

Etsitkö mielenkiintoista ystävänpäivälahjaa, joka erottuu joukosta? Tarjoamme laajan valikoiman (yli 2000 elämystä) ainutlaatuisia elämyksiä, jotka eivät ainoastaan kunnioita ystävänpäivän perinnettä vaan myös luovat ikimuistoisia hetkiä yhteiseen tarinaanne. 


Vie kihlattusi hauskalle melontaseikkailulle kevään tai kesän koittaessa. Melontaretkellä voitte nauttia hiljaisuudesta, laineiden liplatuksesta ja yhdessäolosta luonnon rauhassa. Tästä elämyksestä ei pääse nauttimaan vielä helmikuussa, mutta hyvää kannattaa odottaa!

Kokeilkaa yhdessä uutta ja lämmitelkää ystävänpäivää salsan tahdissa. Salsakurssilla voitte oppia uusia askelia ja nauttia yhdessä tanssin ilosta. Vaikka ette nauttisikaan tanssin pyörteistä, ainakin saatte pitää toisianne syleilyssä ja nauraa yhdessä!

Nauttikaa illasta Elämyslahjojen konsepti-illallisella. Tarjoamme lukuisia erilaisia illalliselämyksiä, joilla pääsette nauttimaan viihteestä ja herkullisista makuelämyksistä yhdessä. Tutustu ainakin näihin illallisiin: Dinner in the Dark, Shitty Dinner ja Magic Dinner.

Lisää vauhtia ystävänpäivään tuulitunnelilentokokemuksella! Mahdollista sinulle ja kihlatullesi elämys, jossa voitte tuntea täysin turvallisissa puitteissa sisätiloissa, miltä laskuvarjohypyn vapaapudotus tuntuu.

Jos tuulitunnelilento tuntuu liian jännittävältä elämykseltä tai se ei sovi budjettiisi, miten olisi karting-ajo? Kartingissa voitte kilpailla toisianne vastaan ja yksinkertaisesti vain nauttia nopeatempoisesta ajohuumasta yhdessä!

Ystävänpäivän kunniaksi voitte laittaa yhteistyön ja nokkeluuden testiin osallistumalla jännittävään pakohuonepeliin. Löydätte lukuisia erilaisia teemoja ja pulmia ympäri Suomen, joten yhteinen seikkailu on taattu.

Valikoimastamme löydät mielenkiintoisia ystävänpäivälahjoja, jotka takaavat unohtumattoman ystävänpäivän kihlatullesi. Anna rakkaimmallesi lahja, joka ei ole vain esine, vaan elämys, joka syventää rakkauttanne ja luo yhteisiä muistoja!