Ravintola Meripaviljonki

Ravintola Meripaviljonki on kelluva kala- ja äyriäisravintola Helsingissä. Ravintola Meripaviljonki on puitteiltaan täysin uniikki ravintola keskeisellä sijainnilla Helsingin Hakaniemessä. Kelluva panoraamaravintola palvelee Säästöpankinrannassa. Meripaviljongin ikkunoista ja terassilta avautuvat upeat merimaisemat. Ravintola edustaa suomalaisen keittiön huippuosaamista. Meripaviljongin ruokalista koostuu kalapainotteisista ruoista ja kotimaisista, sesongin raaka-aineista. Ravintolassa pääsee nauttimaan tuoretta kalaa ja äyriäisiä joka päivä. Elämyslahjojen valikoimasta löydät Meripaviljongin ravintolalahjakortit. Ravintola Meripaviljongissa ruokailu on elämyksellinen kokemus ja myös luonto on lähellä.
Selaa kategorioita
Näytetään: 1

Meripaviljongin ruokalistan juuret ovat meressä. Meripaviljongissa pääsee nauttimaan kauden parhaista raaka-aineista valmistetuista herkuista. Ravintolan erikoisuuksiin kuuluvat kalapainotteiset ruoat ja kosketus suomalaiseen luontoon ympäri vuoden. Ravintola on erikoistunut merellisiin herkkuihin, niin kaloihin, äyriäisiin kuin hummereihinkin. Ravintolasta löytyykin oma hummeriallas. Listalta löytyy äyriäisten ja kalojen lisäksi myös kasvis- ja liharuokia. Kesäkaudella Meripaviljonki panostaa esimerkiksi raikkaisiin kasviksiin ja marjoihin sekä klassisiin kala- ja rapuherkkuihin. Ravintola Meripaviljonki on tunnettu ensiluokkaisesta tarjoilusta, maukkaasta ruosta ja ruokiin sopivista viineistä, joita voi nautiskella meren syleilyssä.

Ravintola Meripaviljonki on valmistunut vuonna 2015. Ravintola Meripaviljonki on Suomen ensimmäinen kelluva julkinen rakennus. Rakennuksen on suunnitellut arkkitehti Simo Freese. Ravintola Meripaviljongin avarasta ravintolassalista löytyy 170 asiakaspaikkaa. Meripaviljonki tarjoilee niin lounasta kuin myös illallista. Ravintolaa voi myös vuokrata yksityistilaisuuksiin. Ravintolaan pääsee saapumaan helposti niin julkisilla kulkuneuvoilla kuin myös omalla autolla. Raitiovaunut 1, 3, 6, 7 ja 9 pysähtyvät Hakaniemessä. Myös bussilla tai metrolla pääsee Hakaniemeen kätevästi. Maksullisia pysäköintipaikkoja löytyy kadun varresta. Meripaviljonkiin on helppo saapua myös vesiteitse ja pysäköinti onnistuu Meripaviljongin omaan venelaituriin, josta löytyy useita venepaikkoja.

Kesäkaudella janoisia nautiskelijoita tai nälkäisiä ruokailijoita palvelee myös Meripaviljongin terassi. Terassilta löytyy 150 asiakaspaikkaa. Terassilla voi poiketa sammuttamaan janoa tai nauttimaan ruokalistan antimista. Terassilla asiakas tuntee olevansa kuin merellä: ympäröivä maisema ja kelluvan ravintolan keinunta muistuttaa siitä, että todella ollaan veden päällä. Ravintola Meripaviljongin lasikaiteinen terassi on katettu sähkökäyttöisin markiisein. Aurinko paistaa terassille koko päivän. Viileitä iltoja lämmittää kaasulämmittimet. Terassi palvelee aamusta iltaan aina sään salliessa.

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.