Kihlajaislahjat

Juuri kihlautunut pariskunta arvostaa yhteistä laatuaikaa. Rentouttavat tai romanttiset elämykset ovat loistavia lahjoja kihlaparille, esimerkiksi romantiikkapaketti Tallinnassa tai erilaiset hierontapaketit. Mikäs sen parempaa kuin pieni irtiotto arjesta?

Elämyksistä löytyy runsaasti aktiviteetteja, jotka sopivat meneville pariskunnille, kuten kuumailmapallolento, tai vaikkapa kalliokiipeily. Ruoan ystäville sopisi jokin ruokaelämys, esimerkiksi Illallinen pimeässä tai Kieltolaki illallisristeily. Kannattaa kurkata myös häälahjojen valikoima, sopivaa lahjaa etsiessä.  

Selaa kategorioita
Näytetään: 182
Elämyksiä nähty 60 / 182

Mitä kihlajaislahjaksi?

Kihlaus- ja hääuutiset saavat aina hymyn huulille, mutta täydellisen kihlajaislahjan ostaminen voi olla hieman hankala tehtävä, varsinkin jos tunnet vain toisen puoliskon kihlaparista. Sen takia me olemme täällä, autamme sinua sopivan kihlajaislahjan valinnassa!

Elämyksellinen kihlajaislahja

Olemme järjestäneet hauskan valikoiman kihlajaislahjoja pariskunnille. Lahjamme sopivat niin tuleville morsiamille, sulhasille kuin myös molemmille. Meillä on runsaasti innovatiivisia ja elämyksellisiä kihlajaislahjoja, joista voit valita sopivan. Miltä kuulostaisi esimerkiksi tanssikurssi (tulevaa häätanssia silmällä pitäen) tai panimovierailu (ja ehkäpä samalla hääjuomien maistelua)? Suosittuja kihlajaislahjoja ovat myös igluyöpyminen ja ammunta käsiaseilla.

Parhaat kihlajaislahjat pariskunnalle

Elämyslahja on paras tapa onnitella kihlajaisparia ja lahjoittaa heille kokemus juhlistaakseen tätä jännittävää aikaa elämässään. Elämykset kahdelle tarjoavat paljon toivottua yhteistä aikaa kihlajaisparille. Rentouttavat lahjat, kuten rentoutuskellunta, kylpyläloma tai parihieronta, tarjoavat mukavaa aikaa rentoutua ennen kuin pariskunta alkaa suunnitella häitä.

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.