Miestenpäivän lahjat

Etsitkö miestenpäivän lahjaa? Paras tapa yllättää mies on lahjoittaa elämys, jota voi muistella iloisesti vielä pitkään! Olemme helpottaneet miestenpäivän lahjan valintaa kokoamalla miestenpäivän lahjavinkit yhteen paikkaan. Täältä voit valita minkälaisen elämyksen tahdot miestenpäiväksi antaa.

Vauhtia rakastavalle miehelle sopii vaikkapa kartingajo tai rallikyyditys. Reipas irtiotto arjesta onnistuu esimerkiksi lentosimulaattorilla tai kuumailmapallolla. Urheilullisen miehen rentouttaa rentoutuskellunta tai urheiluhieronta. Rauhallisempaan menoon sopivat ruokaelämykset tai vaikka huonepakopeli. Kaiken kaikkiaan, elämys on mainio tapa muistaa miestä miestenpäivänä. Katso myös lahja miehelle.

Selaa kategorioita
Näytetään: 962
Elämyksiä nähty 60 / 962

Miestenpäivän lahjat

Miehet ansaitsevat merkkipäivänään erinomaisen lahjan. Lahjan löytäminen miehelle on kuitenkin haasteellista. Miesten lahjatoiveita kyseltäessä tavallisin vastaus on: ”Ei mitään erityistä lahjaksi" tai "Minulle ei tartte hankkia lahjaa”

Parhaat lahjaideat miestenpäivään

Elämyslahjat on helpottanut miestenpäivän lahjavalintaa keräämällä yhteen miestenpäivään sopivia lahjaideoita. Löydät eri budjeteille sopivia miestenpäivän lahjoja kaiken tyyppisille miehille, oli kyseessä sitten lahja aviomiehelle tai lahja isälle.

Kuinka valita miestenpäivän lahja?

Jos miehellä on tiettyjä harrastuksia tai lapsuuden haaveita, taikka hän pitää erityisestä vapaa-ajan puuhailusta, osaat valita lahjan näiden tietojen perusteella. Miehen käyttäytyminen ohjaa sopivan miestenpäivän lahjan valintaa. Mies arvostaa sitä, että tunnet hänet perinpohjin ja tunnet hänen pitämiään asioita.

Mitä miestenpäivän lahjaksi?

Hillitylle miehelle voisi sopia lahjaksi esimerkiksi panimovierailu tai klassinen hieronta. Rämäpäinen mies pitäisi takuulla urheiluautolla ajosta tai ammunnasta. Ruuasta pitävälle miehelle suosittelemme illallista pimeässä tai kokkikurssia. Tsemppiä miestenpäivän lahjan hankintaan!

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.