SAW-huonepakopeli 4:lle (K-16)

1 2 3 4 5 (0)
Helsinki
2-4 henkilöä

100 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

I want to play a game...

Escape room eli huonepakopeli on oikean elämän interaktiivinen ryhmäpeli, jossa tiiminne on selvitettävä aivopähkinöitä, löydettävä vihjeitä, reagoitava ympäristön muutoksiin ja löydettävä tienne ulos lukitusta huoneesta 60 minuutissa. Pelin aikana fyysinen voima ei ole tarpeellista, sillä ainoastaan huomioiva ja looginen ajattelu voivat päästä teidät tästä pinteestä.

Labyrinth Games Room Escape tarjoaa Helsingissä huippulaadukkaita huonepakoelämyksiä, joissa tiiminne uppoutuu täysin pelien maailmaan. Päädytte rinnakkaistodellisuuteen, jossa arvoitukset ja pulmat on suunniteltu huolellisesti pelin teeman mukaan tarinan tueksi, luodakseen pelaajilleen ikimuistoisen ja jännittävän elämyksen.

Mitä elämyslahja sisältää?

Lahjakortti oikeuttaa varaamaan 60 minuutin haastavan huonepakopelin 2–4:lle henkilölle Labyrinth Gamesilla. SAW on viihdyttävän karmaiseva, kauhuelementeillä varusteltu peli, jonka ainutlaatuiset rekvisiitat ja huoneen puistattava tunnelma tekevät pelistä unohtumattoman elämyksen – niin hyvässä kuin pahassakin mielessä. Tämä pelihuone on hyvä valinta heille, jotka etsivät uutta pelihaastetta vaikeassa ympäristössä.

Kenelle elämyslahja sopii?

Huonepakopelit sopivat kaikille arvoituksista ja tiimityöskentelystä kiinnostuneille läheisille, mutta SAW-pelihuoneen kauhuelementit tarkoittavat, että huonetta suositellaan vain yli 16-vuotiaille pelaajille – voimme luvata, ettei tiiminne kestä loppuun asti ilman kauhunsekaisia kiljahduksia. Vaikeustasonsa puolesta huonetta suositellaan henkilöille, jotka ovat ennenkin pelanneet pakohuonepelejä.  


Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Tilaisuuden luonteen mukaisesti

Kesto

1 tunti.

Osallistujat

2-4 henkilöä.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Lahjakortti on käytettävissä yhteen peliin 2–4 hengen ryhmälle ma–to klo 10:00–22:00 tai pe–su klo 10:00–17:00.


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.