Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Tutankhamonin hauta – Pakohuonepeli 4:lle viikonloppuna

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Tutankhamonin hauta – Pakohuonepeli 4:lle viikonloppuna

Helsinki
4 henkilöä

125 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Koituuko faaraon kirous kohtaloksi?

Lahjan saaja on päässyt pääsaliin asti. Jos hän avaa haudan oven, saa hän selville mahtavan faaraon salaisuuden. Hauta on kuitenkin suojattu kirouksella! Jos hän on siellä tuntia pidempään, jää hän vangiksi ikuisiksi ajoiksi… Onko uteliaisuus pelkoa vahvempi, uskaltaako hän astua peremmälle?

Huoneen vaikeusaste: keskihaastava.

Mitä elämyslahja sisältää?

Pakohuonepeli on elämys, jossa yritetään päästä ulos lukitusta tilasta rajoitetun ajan sisällä.
Pakohuoneiden lumoavat elokuvamaiset teemat luovat täydellisen tunnelman ja niissä pääsee lähes kirjaimellisesti astumaan toiseen maailmaan. Käytössä oleva tekniikka sekä haastavat ja monipuoliset tehtävät viimeistelevät kokemuksen. Pakopeleissämme hyödynnetään automatisoitua vihjesysteemiä, jonka avulla pelaajat saavat tarvittaessa itsenäisesti ottaa vihjeitä. Peli kestää tunnin ja ennen sitä pelinohjaaja käy läpi kaikki tarvittavat säännöt ja ohjeet. Pelin jälkeen otetaan vielä halutessa muistoksi tiimikuvat huoneen sisältä. Viihtyisästä aulasta löytyy runsaasti lukollisia kaappeja.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Elämys soveltuu kaikille yli 10 vuotiaille, kokemuksesta riippumatta. Pelinohjaaja seuraa pelin kulkua ja auttaa tarvittaessa. Pelaaminen ei ole fyysisesti vaativaa eikä pelin aikana tarvitse käyttää voimaa. Pelit ovat pelattavissa samanaikaisesti suomeksi ja englanniksi. GAME OVER -pakohuoneet pistävät aivot töihin ja takaavat hauskanpidon ja viihtyvyyden.


Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Tilaisuuden luonteen mukaisesti

Kesto

60 minuuttia.

Osallistujat

4 henkilöä.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Lahja oikeuttaa peliin pe-su päivinä


Vaihtoehtoiset elämykset:

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.