Pääsiäislahjat anopille ja appiukolle

Pääsiäinen on erityisesti vanhemmille muistelun ja rauhoittumisen aikaa. Kun omat lapset ovat jo aikuisia jäävät virpominen ja pääsiäismunajahdit pois juhlapyhän aktiviteeteista, mutta se ei suinkaan tarkoita etteikö pääsiäinen voisi olla juhlan aikaa. Sen oman tärkeimmän henkilön appivanhemmat ovat jatke omalle perheelle, ja ansaitsevat ilahdutusta ja yllätyksiä arjen oravanpyörän keskelle. Mikäpä olisikaan parempi ilahduksen aihe ja kiitos kuin elämys, josta saada lisää muisteltavaa joko koko perheen kera tai pariskuntana? Muista kumppanisi vanhempia jollakin uudella ja jännittävällä kokemuksella, joka säilyy mielessä vielä kiikkutuoliin saakka!
Selaa kategorioita
Näytetään: 107
Elämyksiä nähty 60 / 107

Millainen lahja sopii anopille ja appiukolle pääsiäisenä?


Appivanhemmista tulee verrattain helpostikin kuin toiset vanhemmat, jotka ansaitsevat kiitosta ja muistamista siinä missä ikiomatkin vanhemmat. Antamalla lahjaksi elämyksen ja sen myötä uusia ihania muistoja näytät arvostuksesi ja kiintymyksesi, ja mikä olisikaan mukavampi lahja pääsiäisen rauhoittumisen ja muistelun keskelle?

Lapsien aikuistumisen jälkeen on appivanhemmilla aikaa itselleen ja yhteiselle ajalle. Mitäpä jos antaisit lahjaksi yhteisen irtioton, kahdenkeskistä aikaa ja tilaisuuden rentoutua? Appivanhemmat varmasti ilahtuisivat vaikkapa elämyslomasta Järvisydämessä, jossa he saisivat nauttia suomalaisesta luonnosta ja rauhallisesta ilmapiiristä, ja tottakai myös hyvästä ruoasta ja veden syleilystä. Oivallinen vaihtoehto on myös ravintolaillallinen missä tahansa valikoiman laadukkaista ravintoloista - appivanhemmat saisivat nauttia eteen tuodusta ruoasta, yhteisestä ajasta ja huolettomuudesta. Ja jos haluat tavanomaiseen ravintolaillalliseen ripauksen erilaisuutta, on vaihtoehtona Kieltolaki-illallisristeily. Illallislaivan kyydissä appivanhemmat saavat kuunnella tarinoita kieltolain ajasta, ja totta kai nauttia laadukkaasta ruoasta.

Tai sitten jos tahtoisit räväyttää ja antaa appivanhemmille jotain herättävää ja jännittävää, on valikoimassa mahtavia vauhdikkaampia vaihtoehtoja joista valita pääsiäislahja appivanhemmille - miten olisi Fööni-tuulitunnelielämys tai ammunta käsiaseilla kahdelle? Mitä tahansa valitsitkaan, ovat appivanhemmat varmasti ikionnellisia paitsi muistamisesta, myös mahdollisuudesta päästä tekemään jotain uutta ja ilahduttavaa. Elämyslahja sopii kaikille!


Mitä ostaa anopille lahjaksi pääsiäisenä?


Arjen keskelle ansaitsee erityisesti oman kumppanin äiti pientä irtiottoa ja muistamista. Mutta mikä olisi hyvä pääsiäislahja anopille? Jospa tänä vuonna pääsiäissuklaan ja erilaisen rihkaman sijaan muistaisit häntä elämyksellä? Elämys jää mieleen vielä seuraaviin pääsiäisiin asti ja saa hymyn kasvoille, ja yllätys ilahduttaa aina. Voit tarjota anopille aikaa kahdestaan läheisen kanssa esimerkiksi kahden hengen panimovierailun merkeissä, tai yhteistä rentoutumisaikaa rentoutuskellunnassa kahdelle. Uudet kokemukset ja jännittävät elämykset piristävät ja tuovat väriä harmaan arjen keskelle, ja myös välittävät arvostusta ja kiintymystä ilman sanoja. Antamalla lahjaksi rentoutusta tai hemmottelua pidät myös huolta anoppisi hyvinvoinnista, ja mikä olisikaan parempi tai huomaavaisempi lahja!

Valikoimasta löydät toinen toistaan hekumallisempia hemmotteluhoitoja - miten olisi vaikkapa klassinen hieronta tai kasvohoito, tai kenties hemmotteleva suklaahieronta? Jokainen anoppi varmasti arvostaa lahjaa omaan rentoutushetkeen. Mikäli anoppi on rentoutujan sijaan enemmän tekijätyyppiä, löydät valikoimasta paljon hyviä aktiviteettivaihtoehtoja - tanssitunti, maalauskurssi tai kokkikoulu herättää jokaisessa sisäisen käsillä puuhastelijan. Olipa anoppisi sitten tyypiltään minkälainen tahansa, löydät valikoimasta hurjan määrän erilaisia elämyksiä, joista valita paras pääsiäislahja anopille!

Entäs appiukko?


Pääsiäinen on muistamisen ja rauhan aikaa. Perheen kanssa saapuvasta keväästä nauttiessa on myös hyvä aika muistaa oman kumppanin vanhempia, ja erityisesti appiukot kaipaavat kiitosta ja arvostusta. Elämys on lahja joka jää mieleen pitkäksi aikaa ilahduttamaan, eikä kumppanin isä varmasti unohtaisi uutta kokemusta helpolla.

Miksi et tänä vuonna näyttäisi arvostustasi esimerkiksi yhteisellä tekemisellä pakohuonepelin merkeissä, jolloin pääsisitte yhdessä perheen kera kokeilemaan pulmanratkaisutaitojanne ja puhaltamaan yhteen hiileen ulospääsyn saavuttaaksenne. Appiukko voisi myös ilahtua hauskasta panssaritunnista, jossa pääsisi itse kokeilemaan panssarivaunun ajamista, sekä maalitauluun ampumista. Tekeminen yhdessä ja yksin jää mieleen pidemmäksi aikaa kuin hyllyssä pölyttyvät tavarat, ja nykypäivän tavarapaljoudessa on jokaisella jo enemmän tai vähemmän kaikkea. Elämys ei jää pölyttymään hyllyyn vaikka kolmen vuoden voimassaoloaika turvaa tuokin, ja elämyksen jälkeen on tavanomainen arkikin värikkäämpää ja valoisampaa.

Jos valinnanvaikeus yllättää sinut tai et vielä oikein tunne appiukkoasi kunnolla tietääksesi mikä tietty elämys hänelle sopisi, on apunasi myös valmiit elämyspaketit - niistä löytyy varmasti sopiva pääsiäislahja appivanhemmalle. Paketteihin on koottu teemoittain useita eri elämyksiä joista valita, ja esimerkiksi elämyspaketti miehelle sisältää yli 40 elämystä laidasta laitaan. Näistä elämyksistä appiukko voi valita itse minkä haluaa kokea, ja valinnan vaikeus siirtyy sinun harteiltasi pois.
Elämyslahjalla onnistut!