Pääsiäislahjat isoisälle

Pääsiäisen taiasta pitäisi kaikkien päästä nauttimaan. Isoisä varmasti välillä kaipaakin tätä pääsiäisen magiaa ja pääsee nauttimaan siitä jälkikasvunsa kautta. Mitäpä jos tänä vuonna annat isoisällesi ainutlaatuisen pääsiäisen, jossa hän pääsee tuntemaan jälleen lapsenomaista innostusta! Voit vaikkapa järjestää vaarillesi ihanan pääsiäismunajahdin, jonka pääyllätys onkin elämyslahjakortti! Pääsiäislahja on ihana tapa yllättää ja muistaa rakasta esi-isääsi “tavallisen” tuntuisena päivänä.
Selaa kategorioita
Näytetään: 156
Elämyksiä nähty 60 / 156

Millainen lahja isoisälle pääsiäisenä?


Pääsiäinen on ihanan taianomaista aikaa, mutta isoisälle se saattaa jo tuntua tavalliselta arjelta. Siksi tänävuonna olisi täydellinen aika ostaa pääsiäislahja isoisälle! Jälkikasvun varttuessa on edelleen yhtä tärkeää viettää aikaa yhdessä, ja mikä parempaa kuin luoda yhteisiä muistoja kyseisen jälkikasvun kera. Mikä voisi olla jotakin uutta, mitä isoisä ei ole kokeneena konkarina vielä päässyt kokemaan? Pääasiana on se, että löydät pääsiäislahjan isoisälle, joka sopii hänelle.

On tärkeää miettiä, että tykkääkö isoisäsi enemmän rentoutumisesta yksin, puolisonsa kanssa tai koko perheen kera, vai onko hän enemmän menevää tyyppiä. On myös kovin vaikeaa löytää yhteistä tekemistä, joka olisi mieluisaa niin suvun vanhimmille, kuin nuorimmillekin. Onneksi me olemme pohtineet samoja pulmia ja ottaneet juuri ne huomioon valikoimassamme! Meiltä Elämyslahjoilta löytyykin paljon vaihtoehtoja yhteiseen tekemiseen - oli mukana sitten pieniä tai isoja jälkeläisiä - josta isoisä varmasti ilahtuu.

Koko perheen tekemisiin voisi sopia vaikkapa Magic Dinner, jossa vanhemmat perheenjäsenet saavat nauttia herkullisesta ruoasta, ja taas nuoremmat voivat hämmästellä taikurin temppuja. Koko perheelle voisi myös sopia jokin pakohuone elämys, jossa isoisänkin aivot pääsee vähän enemmän työstämään hommia, kuin perinteisessä ristisanatehtävässä. Jos sitten haluaakin “vapauttaa” isoisän perinteisestä pääsiäismunajahdista, voi mummolle ja vaarille antaa vaikkapa lahjakortin gourmet ravintolaan nauttimaan huippuluokan ruoasta, rentouttavaan hierontaan tai ylelliseen kylpylälomaan! Jos isoisäsi tarvitsee hieman tapahtumaa elämäänsä, voisi sopiva olla esimerkiksi Lamborghini kyyditys Kiikalassa tai Alastarolla. Sitä muistoa isoisäsi tulee jokaikinen pääsiäinen miettimään ilolla, ja ainahan on mukava nähdä rakas perheenjäsen onnellisena. Tai sitten, jos isoisäsi haluaisi mielummin yksin puuhailla, voisi tälle menevämmälle ukille ostaa esimerkiksi käynnin ampumaradalle, tai olutkurssille, joissa molemmissa voi oppia paljon uutta! Muistot ovat ihana asia, eikä varmasti kukaan haluaisi näiden uusien muistojen tekemistä lopettaa.

Kirmaa siis kaupoille kuin pääsiäispupu, ja inspiroidu ostamaan täydellinen pääsiäislahja isoisälle!

Mitä ostaa isoisälle lahjaksi pääsiäisenä?


Isoisälle voi olla vaikeaa ostaa mieluisaa lahjaa. Joskus saattaa tuntua että ainoa mistä hän nauttii on sanomalehden lueskelu ja aamukahvin juonti. Satunnaisesti myös mummon leivonnaiset sekä jälkeläisten satunnaiset vierailut saattavat isoisää ilahduttaa.

Pääsiäisen taikuus on kadonnut jo kauas isoisän muistoista, eikä tämä oikein enää jaksaisi olla mukana lastenlasten pääsiäisjahdeissa ja munien maalauksessa, sekä loputtoman pääsiäissuklaan tuhoamistalkoissa. Tämän taikuuden katoamisen vuoksi onkin tärkeää, että pitkään elänyt ja “kaiken kokenut” isoisä pääsisi luomaan uusia muistoja. Isoisällä voi itsekin olla sellainen olo, että kaiken koettavan hän onkin jo kokenut. Tämän vuoksi onkin tärkeää, että hieman avustat isoisääsi uusien muistojen tekemisessä.

Milloin viimeksi isoisäsi on tehnyt jotain rutiinista poikkeavaa? Jotakin, josta hän voi elvistellä naapurin herroille sekä päivittäistavarakaupan myyjälle? Siis jotain muuta, kuin jälkeläistensä saavutuksia, jotakin sellaista, mitä muut ystävät eivät ole tehneet. Nyt sinä voit antaa ikimuistoisen pääsiäislahjan isoisällesi! Elämyslahjojen valikoimasta löytyy yli 400 erilaista elämystä, joista varmasti löytyy sinun isoisällesi uusi suosikkimuisto! Onko tämä rakas isoisäsi esimerkiksi kokeillut VR-lasiseikkailua, vai kiroaako tämä teknologian ihmeet olemattomiin? Pääsiäislahja isoisälle, kuin myös yhdessä isoäidille, voisi olla vaikkapa Kahvi Tasting elämys, vaikka tuttu ja turvallinen juhlamokka olisikin lemppari. Kuka tietääkään, jos sieltä löytyisi uusi suosikki kahvi!

Isoäidin kanssa voisi myös mennä kokemaan aivan erilaisen illalliselämyksen, nimittäin Illallinen Pimeässä. Siellä pääsee nauttimaan huippuluokan ruoasta, mutta pienellä haasteella sillä nimensä mukaan siellä syödään täysin pimeässä! Ruoan pääsee siis kokemaan aivan eri tavalla, se olisi ainakin täysin erilainen kokemus arjen kala ja muusi illallisesta! Isoisä on meistä jo pitkään huolehtinut, ja kasvattanut meistä kunnon ihmisiä, siksi onkin tärkeää, että me huolehdimme heistä, vaikka isoisän omasta mielestä ei tarvitse häntä auttaa.

Kannattaa siis kiirehtiä pääsiäispupun askelin Elämyslahjojen myyntipisteille tai verkkosivuille etsimään inspiraatiota, sekä valita juuri se oikea pääsiäislahja isoisälle!