Rippilahja nuorelle

Onko etsinnässä rippilahja nuorelle? Kokosimme tähän kategoriaan nuorille soveltuvia rippilahjoja, niin tytöille kuin pojille. Anna rippilahjaksi nuorelle uusi kokemus mieleenpainuvine muistoineen. 

Seikkailija-nuorelle suosittelemme elämystä seikkailupuistossa, peleistä ja teknologiasta kiinnostuneelle nuorelle virtuaaliseikkailua, autoista ja vauhdista kiinnostunelle karting-ajelua ja eläinten ystävälle huskysafaria. 

Kurkkaa myös uutuudet

Selaa kategorioita
Näytetään: 250
Elämyksiä nähty 60 / 250

Mitä rippilahjaksi nuorelle?

Kesällä on tapana juhlistaa rippijuhlia! Mitä hankkia lahjaksi ripille pääsevälle nuorelle? Rippileirille osallistuminen ja konfirmaatio on ensimmäinen suuri merkkipaalu ja saavutus nuoren elämässä, ja ripille pääsyä onkin syytä juhlistaa mieleenpainuvalla rippilahjalla.

Elämys rippilahjaksi nuorelle

Paras valinta nuorelle on tietysti elämyslahja. Aineeton elämyslahja on oiva valinta rippilahjaksi, koska se antaa nuorelle mieleenpainuvia muistoja. Elämyslahja säilyy parhaassa tapauksessa muistoissa yhtä pitkään kuin itse rippileiri ja -juhlatkin. 

Suosituimmat rippilahjavinkit nuorelle

Tästä kategoriasta löydät rippilahjoja jokaiselle ripille pääsevälle nuorelle. Suosituimpia rippilahjoja ovat esimerkiksi rentoutuskellunta, vaihtolukukausi ulkomailla, virtuaaliseikkailu, tuulitunnelilento, hohtogolf, ratsastuskurssi, huonepakopeli ja benjihyppy. 

Rippilahjavinkkejä tytöille ja pojille

Rippilahjaksi tytölle voisi soveltua esimerkiksi ratsastuskurssi, kauneushoito tai suppailu. Pojalle rippilahjaksi taas voisi soveltua virtuaaliseikkailu, lentosimulaattori tai benjihyppy. Avoin elämyslahjakortti on varma valinta, jos haluaa antaa nuorelle mahdollisuuden itse valita sopivan elämyksen rippilahjaksi.