Valmistujaislahjavinkit

Valmistujaisjuhlat lähestyvät ja lahjavinkit ovat täysin hukassa? Keräsimme yhteen valmistujaislahjavinkkejä, jotka auttavat sinua löytämään valmistujaislahjan helposti ja nopeasti. 

Elämyslahjojen laajasta valikoimasta löydät lahjan ihan jokaiselle vastavalmistuneelle. Valmistujaislahjavinkit vaihtelevat aina hemmottelusta ja makunautinnoista erilaisiin opettavaisiin elämyksiin ja jännittäviin extreme-kokemuksiin. Voit myös yllättää vastavalmistuneen elämyslahjakortilla, jolla hän saa itse valita mieluisan elämyksen. 

Selaa kategorioita
Näytetään: 772
Elämyksiä nähty 60 / 772

Parhaat lahjavinkit valmistuneelle

Koulu ohi ja tutkinto taskussa, kyllä kelpaa hymyillä! Tutkinnon viimeisteleminen ja opintojen valmiiksi saattaminen on kaiken juhlan arvoista. Se on myös loistava tilaisuus koota perhe ja läheiset yhteen ja juhlia uutta lukua valmistuneen elämässä. 

Valmistujaislahjavinkkejä jokaiselle valmistuneelle

Valmistujaislahjan suhteen on hyvä laittaa niin sanotusti kaikki paukut pöydälle ja antaa valmistumisen arvoinen lahja. Vastavalmistunut ansaitsee suuresta saavutuksestaan upean palkinnon. Puhumme nyt lahjasta, joka saa valmistuneen suun loksahtamaan maahan asti ja sukat pyörimään jaloissa. Hankkimalla valmistuneelle elämyslahjan, osoitat valmistuneelle, miten ylpeä olet hänestä ja hänen saavutuksestaan. Olemme keränneet tälle sivulle mitä mahtavimpia valmistujaislahjavinkkejä. 

Makunautintoja lahjaksi valmistuneelle

Vuosia kestäneiden opintojen (ja opiskelijabudjetilla elämisen ja nuudelien syömisen) jälkeen ei ole olemassa mahtavampaa tapaa hemmotella vastavalmistunutta, kuin antaa hänelle lahjaksi täynnä makunautintoja oleva gourmet-elämys. Perinteinen illallinen ravintolassa on aina varma valinta valmistujaislahjaksi, mutta jos haluat hankkia jotain todella erityistä, harkitse hiukan erilaisempaa illalliskokemusta: kuten illallinen pimeässä, Shitty Dinner tai Magic Dinner. Näillä illallisilla voi sattua ja tapahtua mitä ihmeellisimpiä ja hauskimpia asioita.