Joululahjat langolle

Joulu on taianomaista aikaa, jolloin pyrimme viettämään mahdollisimman paljon aikaa läheisten kanssa. Joulukuusi pystytetään, koti koristellaan jouluaiheisilla koristeilla, ja pian onkin jo jouluaatto. Kotona tuoksuu jouluruoka ja ulkona on jo hämärtynyt lähes täysin pimeäksi, on kotoinen olo. Sitten on vuorossa lahjojen avaaminen, joka on niin nuorempien kuin vanhempienkin odotetuin hetki. Jotta lahja on ainutlaatuinen, se pitää valita saajan mukaan.
Jos etsit persoonallista joululahjaa langollesi, niin Elämyslahjoilta löydät varmasti sopivan lahjan! Ehkä hän tykkää nopeista autoista? Tai seinäkiipeilystä? Tai rentouttavasta hieronnasta? Oikean lahjan valitsemisen ei tarvitse olla vaikeaa, nimittäin meiltä löydät aina parhaat lahjat.
Selaa kategorioita
Näytetään: 620
Elämyksiä nähty 60 / 620

Parhaat lahjaideat langolle jouluksi.

Onko langollasi stressaava työ? Tai eikö hän muista ottaa aikaa vain itselleen? Tällaisessa tapauksessa kannattaa valita joululahja, joka auttaa häntä rentoutumaan! Valikoimastamme löytyy monia erittäin rentouttavia hoitoja ja hierontoja. Voit esimerkiksi valita hieronnan, tai vaikka useamman kerran hierontasarjan. Tällainen joululahja saa lankosi rentoutumaan niin fyysisesti kuin henkisestikin.


Joululahja lankolle - mistä hän pitää eniten?

Adrenaliinia ja vauhtia rakastavalle löytyy myös monia huikeita vaihtoehtoja. Valikoimastamme löytyy ajoelämyksiä superautoilla, rallielämyksiä, kartingelämyksiä, lentolämyksiä ja jopa tandemhyppyjä. Tällainen lahja on yksinkertaisesti unohtumaton, ja tarjoaa saajalleen aivan uudenlaista jännitystä. Mikäli lanko on esimerkiksi Ferrarifani, ajoelämys superautolla on napakymppi joululahjaksi!


Valitse ainutlaatuinen lahja langolle ja hänen partnerilleen

Yhteinen lahja helpottaa huomattavasti lahjojen miettimistä, ja samalla lahjoitat kahdenkeskeistä aikaa. Nauttisivatko he eniten romanttisista yhteisistä hetkistä ravintolassa, upeasta kylpyläelämyksestä, tiimityötä ja ongelmanratkaisua vaativasta pakohuoneesta vai yhteisestä kesäretkestä suppilaudoilla? Meiltä löytyy nämä kaikki, ja monia muita. Yhteinen joululahja on ihana, unohtumaton ja helppo valinta! Jos et vieläkään ole varma, mitä valitsisit joululahjaksi, meillä on siihen täydellinen vaihtoehto: Elämyspaketti! Elämyspaketteihin on koottu suosituimpia elämyksiä ympäri Suomen. Lahjansaaja saa itse valita paketistaan mieluisimman! Teemme lahjanostamisesta helppoa: anna lahjaksi Elämyspaketti, niin voit olla varma, että joulu on pelastettu!

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.