Lahjat kälylle

Elämyslahja on ainutlaatuinen ja täydellinen valinta lahjaksi kälylle! Oikean lahjan valinta kälylle on tärkeä asia tänäkin vuonna ja meidän avulla voit toteuttaa hänen unelmiaan.
Tästä kategoriasta löydät paljon inspiraatiota ja valmiita lahjaideoita kälylle.
Katso mitä valita tänä vuonna ja tee tämän vuoden lahjasta taianomainen!
Selaa kategorioita
Näytetään: 442
Elämyksiä nähty 60 / 442

Lahja kälylle - mikä kannattaa valita?

Mitä kannattaa valita, kun etsimme jotain, joka sopii kälylle lahjaksi? Elämyslahja on aina hyvä valinta, sen monipuolisuutensa vuoksi.  Lahjakorttien avulla voi unelmien toteuttamisen lisäksi viettää vapaa-aikaa mukavasti ja käydä mielenkiintoisissa nähtävyyksissä. Yllätä käly tänä vuonna hauskalla ja ikimuistoisella elämyslahjalla! Mikä sopii hyvin tämän vuoden lahjaksi? Ravintolalahjakortti on takuuvarma valinta kälylle. Tämä antaa kälyllesi mahdollisuuden mennä ulos tyylikkääseen ravintolaan, jossa hän voi viettää upean illan yksin tai vaikkapa haluamansa ystävän kanssa. Meiltä löytyy useita erilaisia vaihtoehtoja!

 

Mitä muuta kannattaa harkita lahjaksi kälylle?

Mikäli juuri oikeanlaisen elämyksen valinta tuntuu haastavalta, suosittelemme ehdottomasti Elämyspakettejamme! Elämyspaketit ovat kokoelmia kymmenistä eri elämyksistä useilla paikkakunnilla. Valittavanasi on esimeriksi Kulinaristin Elämyspaketti, johon olemme koonneet kaikki suosituimmat ravintolat herkkusuulle. Elämyspaketteja löytyy erilaisia ja ne on koottu teemoittain. Elämyslahjan valinta on omaperäinen, sillä parhaimmillaan se toteuttaa unelmia - yllätä tänä vuonna valitsemalla kälyllesi aineeton elämyslahja!

 

Lahja kälyllesi ja hänen puolisolleen tai ystävälleen - lahja kahdelle 

Anna kälyllesi mahdollisuus kokea elämys ystävän tai puolison kanssa!  Jos etsit omaperäistä lahjaa kahdelle, kannattaa valita jokin teemaillallisista, jotka aivan varmasti jäävät ikuisesti mieleen. Puhumme tietysti Illallinen pimeässä ja Shitty Dinneristä. Molemmat illalliset ovat eksklusiivisia tapahtumia, mutta ne eroavat paljon toisistaan. Illallinen pimeässä on elämys, jossa leikitään aisteilla. Kun näkökyky otetaan pois, muut aistit vahvistuvat. Illallisella tarjoillaan kolmen ruokalajin gourmet ruokaa täysin pimeässä. Tämä on ehdottomasti elämys, joka on täydellinen lahja kälyllesi.

Shitty Dinner puolestaan on illallishow sellaisille ihmisille, joilla on hyvä huumorintaju ja joita kiinnostaa (tai jotka ansaitsevat) saada kerrankin huonoa palvelua. Se on loistava lahjavalinta kälylle, joka haluaa nauraa ja kuunnella absurdeja tarinoita. Illallinen tapahtuu tyylikkäässä ravintolassa, ja heille tarjoillaan ensiluokkaista gourmet ruokaa, mutta kaikki palvelu menee täysin pieleen. Valikoimastamme löydät myös Magic Dinner - elämyksen, jossa on jälleen kolmen ruokalajin Gourmet illallinen taikashown säestyksellä.

Lisäksi valikoimastamme löytyy helppo Meille kahdelle -elämyspaketti. Se on monipuolinen ja varma vaihtoehto, sillä siihen on koottu kymmeniä elämyksiä, jotka ovat kaikki kahdelle henkilölle. Sisällöstä löytyy vaihtoehtoja laidasta laitaan: nautiskelijoille löytyy ravintolaelämyksiä ja esimerkiksi hemmottua haluaville hierontaelämyksiä. Vauhdikkaammille löytyy aktiivielämyksiä. Tästä paketista löytyy sopiva valinta parille kuin parille!

 

Lahja kälylle - rentoutumista ja rauhoittumista

Jos etsit jotain, joka sopii hyvin lahjaksi kälyllesi, mieti lahjakorttia tyylikkääseen kauneushoitolaan - rentouttavaan hierontaan tai rauhoittavaan hoitoon. Valikoimastamme löydät kaikissa hintaluokissa ihania rentoutushoitoja sekä hierontoja. Yllätä kälysi tänä vuonna ja anna hänelle lahjaksi ikimuistoinen elämys!