Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Virtuaalinen pakohuonepeli 2:lle

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Virtuaalinen pakohuonepeli 2:lle

Helsinki
2 henkilöä

84 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
84 €

Seuraavan tason pakohuone virtuaalitodellisuudessa

Haluaisivatko läheisesi pelata jotain, mitä oikeassa elämässä ei voisi koskaan päästä kokemaan? Suomessakin suuren suosion saavuttaneita pakohuone-elämyksiä voi kokea nyt virtuaalitodellisuudessa entistä jännittävämmillä aivopähkinöillä ja upeammilla efekteillä. Pikselin virtuaaliset pakohuoneet tarjoavat haastetta ja jännitystä 2 tai 4 pelaajalle. 

Mitä elämyslahja sisältää?

Tämä virtuaalinen pakohuonepeli kahdelle on kokonaiskestoltaan 60 minuuttia tai vähemmän, jos joukkue pääsee ajoissa ulos huoneesta. Huonevaihtoehtoja on kaksi:

Pakene kadonneesta pyramidista

Vuosi on 1928, ja tutkimusmatkailija Sir Beldon Fryen johtama retkikunta on kadonnut Siinain niemimaalle. Huhujen mukaan ryhmä etsi matkallaan Nebkan kadonnutta pyramidia... tai jotain sen sisällä.

Retkikunta katosi taivaan tuuliin, mutta heidän uudelleenrakennetun DNA:n avulla pelaajat voivat kokea tutkimusmatkailijoiden viimeiset hetket. Selvittäkää, mitä heille tapahtui – ja mitä he etsivät.

Pakene antiikin Kreikan myyttisistä luolastoista

Tässä antiikin Kreikkaan sijoittuvassa seikkailussa pelaajien tehtävänä on paeta pimeästä rannikkoluolastosta annetun aikarajan puitteissa. Onnistuminen vaatii hyviä hoksottimia ja ajantajua.

Pelin erikoisuutena on mahdollisuus astua hetkeksi muinaisten kreikkalaisten saappaisiin. Valitkaa omat kreikkalaisasunne ja ihmetelkää pelikavereidenne antiikkista trenditajua!

Kenelle elämyslahja sopii?

Virtuaalitodellisuuteen sijoittuva pakopelihuone sopii kaikille läheisille, jotka ovat kiinnostuneita VR-peleistä ja huonepakopeleistä. Peleihin osallistutaan kahden tai neljän hengen porukoissa.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Vaatetukselle ei ole erityisvaatimuksia.

Kesto

Noin 60 minuuttia

Osallistujat

2 henkilöä, 2 pelitilaa

Sää

Ympäri vuoden.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.