Esittelyssä Elämyslahjojen Sellon myymälä

Elämyslahjat Sellossa

Tällä kertaa esittelyvuorossa ovat Elämyslahjojen myyntipisteet. Kävin vierailemassa myyntipisteillämme ja haastattelemassa lahjaeksperttejämme Hennaa, Elinaa ja Jakimia. Elämyslahjojen myyntipisteet löytyvät Kampista ja Isosta Omenasta sekä elämysmyymälä Sellosta. Aloitetaan esittelykierros upeasta elämysmyymälästämme.

Sellon elämysmyymälä

Sellon myymälä avautui toukokuussa vuonna 2019 ja se oli meidän ihka ensimmäinen elämysmyymälä. Myymälä sijaitsee Sellon toisessa kerroksessa, Powerin vieressä. Elämysmyymälämme erikoisuus on upean ulkoasun lisäksi myös sieltä löytyvät Tinggly-lahjapaketit, joita ei myydä muilla myyntipisteillämme. Tinggly-paketeista löytyy elämyksiä ympäri maailman ja ne ovat loistava lahjaidea esimerkiksi maailmanmatkaajille.

Lahjaeksperttimme Hennan haastattelu

Elämyslahjat Henna

Elämysmyymälässä minua tervehtii iloisesti Henna. Henna on hyväntuulinen ja rempseä persoona. Hän vastaa Elämyslahjoilla Sellon myymälän lisäksi myös asiakaspalvelusta. Henna tuntee elämykset kuin omat taskunsa ja hänen omistautuneisuutensa työhön on ihailtavaa, sillä hän on ottanut jopa Elämyslahjat-tatuoinnin ihoonsa.

Kuinka kauan olet työskennellyt Elämyslahjoilla? Kerro työtaipaleestasi.

”Olen työskennellyt Elämyslahjoilla pian viitisen vuotta ja työtaival on ollut mielenkiintoinen. Aloitin osa-aikaisena myyjänä silloisen Itiksen ja Kampin myyntipisteillä. Tein muutamaa vuoroa viikossa, lähinnä iltaa. Sitä kului parisen vuotta, kunnes siirryin sitten Kampin myyntipisteen kokoaikaiseksi myymälävastaavaksi. Tein aina välillä asiakaspalvelussamme myös tuurauksia, ja kun olin pari vuotta kokoaikaisena tehnyt töitä Kampissa, siirryin ensimmäiseen elämysmyymäläämme Selloon myymälävastaavaksi sekä Elämyslahjojen asiakaspalveluvastaavaksi.”

Mikä tekee Elämyslahjoista sinulle hyvän työpaikan?

”Työporukka nyt ainakin ihan ensimmäisenä. Kiva olla töissä samassa paikassa läheisten ystävien kanssa. Olen saanut tältä työpaikalta elinikäisiä ystäviä. Joka päivä oppii myös uutta ja työtehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevat jatkuvasti. Tykkään!”

Mikä on suosikkielämyksesi?

”Suosikki testaamistani elämyksistä on tällä hetkellä kyllä tuulitunnelilento Föönissä. Siinä sai sellaisen olon aikaiseksi, että oikeasti lentää. Todella hauska elämys! Elämys, josta uskon tulevan suosikkielämykseni, jos sen pääsisin testaamaan, olisi varmasti igluyö Levillä.”

Lahjaekspertti Henna

Oletko käynyt testaamassa paljon elämyksiä? Millaisista elämyksistä tykkäät?

”Olen testannut vuosien aikana kymmeniä ja kymmeniä erilaisia elämyksiä kokkikoulusta tequila-tastingiin ja pakohuonepeleistä lentokoneen lentämiseen. Kaikki ovat olleet todella erilaisia keskenään. Pidän ihan kaikenlaisista elämyksistä, kiva kokeilla aina jotain uutta. Kannattaa pitää mieli avoimena, niin uudetkin jutut tuntuvat todella mielenkiintoisilta ja hauskoilta jutuilta.”

Mitä elämystä haluaisit mennä seuraavaksi testaamaan?

”Seuraavaksi haluaisin ehdottomasti testata elämyksen yöpyminen puussa ja hotellipaketin ylellisessä hotelli L’Embitussa Virossa.”

Mitä elämystä suosittelisit lahjaksi? Anna lahjavinkki, joka sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen.

”Kaikista varmin valinta on avoin lahjakortti, jolla lahjan saaja saa valita mitä tahansa miltei 1300 elämyksen joukosta. Lahjakortti on myös kolme vuotta voimassa niin ei luulisi tulevan kiire sen kanssa. 🙂 ”

Tervetuloa lahjaostoksille elämysmyymäläämme kauppakeskus Selloon!

-Essi, elämyslahjat.fi

Tykkäsitkö tästä artikkelista? Lue myös Tommin tarina: perunapellolta elämysmarkkinointiin.