Osta Superautoelämyksesi elokuun ajotapahtumaan Kiikalassa 17.-18.8.!

Joululahjat äidille

Muistatko ne lapsuuden joulut kun aamulla aikaisin heräsit odottamaan joulupukkia ja äitisi oli jo valmiina viimeisten jouluvalmistelujen äärellä. Olit innoissasi ja äitisi piti huolen siitä, että joulun taika oli läsnä joka hetkessä. Muistat varmasti kaikkein vahvimpana sen kiireettömän tunnelman ja yhdessäolon lämmön.
Mitä jos tänä jouluna muisteltaisiinkin näitä hetkiä, kiittäisimme äitiä kaikista ihanista lapsuuden muistoista ja loisimme yhteisiä muistoja lisää. Valitse aineellisen lahjan sijaan äidillesi tänä jouluna elämyksiä eri nähtävyyksien, unohtumattomien hotelliöiden tai taivaallisen ravintola lahjakortin saattelemana. Kun etukäteen olet jo hieman harkinnut tulevaa lahjojen hankintaa niin takaamme, että onnistut oikean ja ikimuistoisen lahjan valinnassa. Oikealla lahjavalinnalla mahdollistat unelmia ja se herättää tunteita lahjansaajassa. Millaisen lahjan sitten ostaisit äidillesi? Tähän avuksi olemme koonneet ehdotuksia erityisistä ja mieleenpainuvista elämyksistä, jotka jokaisen äidin olisi päästävä kokemaan.

Selaa kategorioita
Näytetään: 813
Elämyksiä nähty 60 / 813

Joululahja rentoutumista kaipaavalle 

Onko äitisi arki usein kiireistä? Osaako hän pysähtyä hetkeen ja vain rentoutua arjen keskellä? Äideillä usein pääsee unohtumaan oman itsensä hemmottelu, jolloin voisi hyvinkin olla paikallaan hemmottelu lahjalla, joka sekä rentouttaa, että piristää. Miltä kuulostaisi vaikkapa äidin oma koko vartalon rentouttava hemmotteluhetki ylellisessä kauneushoitolassa tai elämyksellinen yö lapin upeissa maisemissa revontulia katsellen? Ehkä tänä jouluna yllätät äitisi täysin ja lähdette yhdessä kiehtovalle matkalle, jota voitte muistella vielä pitkään.


Lahja äidille jouluksi - anna kokemus!

Rajoja koetteleva extreme-elämys hieman hurjemmille äideille?
Sporttisemmille ja adrenaliinista pitäville äideille ei  varmasti tule tylsää elämyksiemme parissa. Innostuuko äitisi vauhdikkaista autoista? Ehkä hän on jo pitkään toivonut pääsevänsä itse sellaisen rattiin. Nopeat urheiluautot takaavat unohtumattoman elämyksen, josta ei vauhtia puutu. Superautot Ferrari ja Lamborghini ovat totta puhuen autoja, joilla moni haluaisi ajaa. Tai ehkä äitisi istuisi mieluummin sellaisen kyytiin? Ei hätää, sekin onnistuu, kun kokenut kuski ajaa radalla päästäen superauton kaikki voimat valloilleen. Kiihtyvä vauhti, ohikiitävät maisemat ja jyrkät mutkat takaavat tunteen, jonka haluaisit säilyvän pitkään.

Tai ehkä äitisi innostuukin enemmän, kun saa jalat irti maanpinnasta? Tällaisia ovat extreme-elämykset, jotka eivät jätä kylmäksi hurjapäisintäkään äitiä. Vai onko äitisi veden äärellä kuin kotonaan? Tällöin kannattaa  tutustua elämyksiin, jotka mahdollistavat äitisi pääsyn rakkaan elementin pariin mutta ehkä täysin uusin vivahtein.

Extreme-elämysten joukosta löydät varmasti sopivan vaihtoehdon, jolla saat nostatettua äitisi sykkeen ja hän pääsee kokemaan ikimuistoisia hetkiä mielenkiintonsa kohteiden parissa.


Joululahja äidille - kursseja jokaiseen makuun

Kun valitset äidillesi joululahjaa, niin valitse lahja, joka tuottaa hänelle paljon iloa. Haluaisitko ehkä antaa äidillesi lahjan, jonka avulla hän voi löytää itselleen mukavan harrastuksen? Tiedätkö, mitä äitisi tykkäisi tehdä tai mitä hän on aina halunnut kokeilla? 

Onko hän kenties kiinnostunut kokkaamisesta ja haluaisi syventää taitojaan ja oppia valmistamaan erilaisia ruokia? Tai ehkäpä menisitte äitisi kanssa yhteiselle tanssitunnille,  joka mahdollistaa liikunnan ja hauskan yhdessäolon? Tai jospa äitisi tykkää kuitenkin hieman  rauhallisemmasta ja puuhailee mieluusti käsitöiden parissa? Valikoimastamme löytyy elämyksiä, joissa lahjansaaja pääsee toteuttamaan itseään luovan tekemisen parissa! Ja kuka tietää, ehkäpä tällaisesta innostuneena äitisi yllättää sinut ja ensi jouluna saatkin häneltä lahjaksi jotain itse tehtyä. Tällaiset lahjaideat ovat loistavia, sillä ne takaavat mahdollisuuden jatkaa harrastuksen parissa ja näin muisto onnistuneesta joululahjasta säilyy. Kannattaa tutustua laajaan kurssivalikoimaamme, josta löydät kursseja niin taiteilijoille, kulinaristeille kuin myös aktiivisille urheilijoille!


Joululahja äidille - anna hänelle makumatka

Ehkäpä äitisi ilahtuisikin, jos veisit hänet tänä jouluna ravintolaillalliselle? Entä jos tämä illallinen olisikin jotain aivan muuta kuin perinteinen illallinen yleensä on. Ehkä haluaisitte kokea yhdessä täysin ainutlaatuisen, aisteja herättävän illallisen pimeässä? Tiesitkö muuten, että kun yksi aisti on täysin poissa pelistä niin muut aistit herkistyvät ja näin pääset nauttimaan ruoasta ja tunnelmasta aivan uudella tavalla? Tällainen elämys on meidän supersuosittu Illallinen pimeässä, jossa nimensä mukaisesti kolmen ruokalajin gourmet -illallinen tarjoillaan pilkkopimeässä! Tutustu tähän erittäin mielenkiintoiseen elämykseen verkkosivuillamme!

Huumorintajuisille äideille suosittelemme ehdottomasti nauruhermoja kutkuttavan hauskan illallisen, jossa ruoka on hyvää, mutta tarjoilijoilla olisi parantamisen varaa. Shitty Dinner -illallinen on taivaallinen kolmen ruokalajin illallinen tasokkaassa ravintolassa, mutta jonka aikana voi sattua ja tapahtua monenlaisia kommelluksia. Tällöin ei kannata yllättyä, jos tarjoilija intoutuu valokuviin kanssasi, unohtaa kattauksen tai saapuu myöhässä töihin.

Shitty Dinner takaa illallisen, jossa äitisi takuulla viihtyy ja josta riittää kerrottavaa pitkäksi aikaa kun ravintolaillallinen ei ollutkaan aivan tavallinen.

Vai olisiko kuitenkin se perinteisempi illallinen enemmän äitisi makuun? Tällöin suosittelemme tutustumaan laajaan valikoimaamme eri ravintolalahjakortteja.

Hyvän ruuan parissa viihtyvät aivan varmasti kaikki! Ja ravintolalahjakortti on lahja, joka takaa makuhermoja kutkuttavia elämyksiä.


Ainutlaatuisia lahjoja yhdessä paketissa

 Askarruttaako edelleen se oikean lahjan valinta? Pohditko ehkä muutaman vaihtoehdon väliltä etkä tiedä, mikä näistä olisi äidillesi se mieluisin? Mitä jos voisitkin antaa nämä kaikki vaihtoehdot yhdessä ja antaa äitisi päättää, mikä näistä olisi hänelle se mieluisin? Tällöin ehdottomasti kannattaa valita jokin meidän elämyspaketeistamme, joihin on valmiiksi koottu eri elämyksiä monenlaiseen eri makuun hemmotteluhoidoista extreme-elämyksiin.

Joulupaketeista löydät jokaiselle äidille jotakin. Hemmotteluhetkiä kaipaavalle äidille valikoimasta löytyy Kauneuspaketti tai erilaisista makumatkoista innostuneelle Kulinaristin paketti. Elämyspaketteihin olemme koonneet useita erityyppisiä elämyksiä, joista lahjansaaja voi itse valita mieluisimman. Kannattaa tutustua myös Kultaista joulua -elämyspakettiimme, joka sisältää suosituimmat elämykset ympäri Suomen!


Ainutlaatuisia lahjoja äidille

Joulu on aikaa, jolloin muistamme läheisiämme. Haluat varmasti lahjan olevan juuri se oikea ja mieluisa äidillesi. Lahjanostamisen ei kuitenkaan tarvitse olla hankalaa, riittää, että hieman kuulostelet äitisi mieltymyksiä ja näin mahdollistat hänelle joululahjan, joka herättää tunteita ja saa hänelle onnenkyyneleet silmiin.

Takaamme, että tämän joulun ja sen tuoman tunteen äitisi tulee muistamaan ikuisesti.