Joululahja äidille

On aika katkaista tylsien lahjojen kierre ja yllättää äitisi elämyksellä, joka ei jätä yhtään varvasta kylmäksi. Tähän olemme kasanneet listan joululahjaideoita, joista jokainen voi löytää äidilleen sopivan vaihtoehdon.

Materialahjat ovat mielestämme vanhanaikainen, ympäristöä kuluttava ja jo monena jouluna nähty juttu. Uskomme, että äitisi viihtyy mieluummin kylpylässä tai rentouttavassa kuumakivihieronnassa sen sijaan, että ottaisi jouluna vastaan taas uuden parin villasukkia tai kynttilöitä. Erityisesti rentouttavat lahjat ovat äitien suosimia valintoja, jotka toimivat lähes joka kodissa. Voimme vinkata, että suosituimpiin lahjaideoihin kuuluvat Illallinen pimeässä, rentoutuskellunta sekä oman valinnan mahdollistava Mahtipaketti naiselle, joihin voit tutustua selaamalla alla olevia lahjavaihtoehtoja.

Suklaarasia vai suklaahieronta?

Kaikkien olisi hyvä sisäistää seuraava asia: perinteiset joululahjaideat on jo nähty ja saatu monena peräkkäisenä jouluna. Nekin voivat toki olla toimivia lahjavaihtoehtoja, mutta jos haluat haluat äitisi tietävän, ettet pidä lahjan ostamista hänelle aivan rutiinisuorituksena, voit lahjoittaa pehmeän paketin sijaan hyvää oloa, unelmia tai laatuaikaa omien rakkaiden seurassa.

Tästä löydät jokaiselle äidille toimivan joululahjan! Lisää vinkkejä löydät myös kategoriasta joululahjoja naiselle. Kun etsit isoäidille sopivaa lahjaideaa, kurkkaa myös joululahja mummolle. Löydät myös kaikki suosittelemamme lahjat suoraan joululahjaideoista.

Jos et kuitenkaan osaa päättää minkä lahjan antaisit, on avoin lahjakortti aina hyvä idea joululahjaksi: sen avulla äiti voi valita vapaasti itselleen mieluisan elämyksen yli 1 300 elämyksen joukosta.

Selaa kategorioita
Näytetään: 753
Elämyksiä nähty 60 / 753
Rullasitko tänne asti saadaksesi nippelitietoa joululahjoista? Olet onnekas, koska tässä sitä tulee. Tästä kategoriasta löytyy yli 500 erilaista joululahjaideaa äidille (niiden joukosta löydät taatusti sopivan lahjan äidille). Edullisin lahja on 5 €:n arvoinen avoin lahjakortti ja kallein on lento avaruuden rajalla. Kolme suosituinta lahjaa ovat avoin lahjakortti, panimovierailu 4:n oluen tastingilla ja illallinen pimeässä. Äiti tukee ja rakastaa sinua ehdoitta, joten on tärkeää löytää äidille joululahja, joka osoittaa hänelle, kuinka erityinen hän on sinulle. Äiti ansaitsee erityisen joululahjan joka vuosi. Jos sopivan joululahjan löytäminen äidille on hankalaa ja kaipaat uusia ideoita, olet tullut oikeaan paikkaan. Elämyslahja tuo hymyn äidin huulille ja hän muistaa sen vielä vuosienkin päästä! Tästä kategoriasta löydät lahjoja aina adrenaliinin täyteisistä seikkailuista rauhallisiin hemmottelupaketteihin. Jokainen äiti ilahtuu taatusti rentouttavasta kuumakivihieronnasta tai SPA-käsihoidosta. Hurjapäisempään makuun sopii esimerkiksi tandemhyppy tai pistooliammunta. Jos olet epävarma elämyksen valinnassa, on avoin lahjakortti erinomainen valinta. Avoimella lahjakortilla äiti saa itse valita mieluisimman elämyksen yli 1300 elämyksen joukosta.
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.